pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SVF
- veteran

Foarte interesanta naluca Bogdane,arata bine de tot.
Ariann,thrillul asta are si el perioadele lui.Sa nu crezi ca gata il dam la apa si avatul cade pe spate.Sunt zile cand innebunesti cu el in mana.

De asta e asa misto pescuitul la ciufutul asta,nu stii cand intr-un minut ajungi dintr- unu cu nervii la pamant(glumesc)intr-unu ce rade cu gura pana la urechi

-
bogdan82
- veteran

Ilie Duelul ala este a lui Catalin(arma lui secreta)...eu am in vizor versiunea de 105mm heavy sinking...dar intai sa vad cum bate asta mai mic...
-
catalin66
- veteran

Vedem sambata cum bate , nu stiu daca o sa bata prea tare , de fapt el e dat ca jerkbait , vedem . Important e sa placa avatilor nu noua , dar mai avem de astepat .
Pentru inceput o sa incercam sa-l pacalim la gume trase pe capete de 7 -9 g . sau chiar mai grele daca vrem sa mearga mai pe fund unde stau dihaniile .
-
ovidiu
- veteran

-
catalin66 scrie:Vedem sambata cum bate , nu stiu daca o sa bata prea tare , de fapt el e dat ca jerkbait , vedem . Important e sa placa avatilor nu noua , dar mai avem de astepat .
Pentru inceput o sa incercam sa-l pacalim la gume trase pe capete de 7 -9 g . sau chiar mai grele daca vrem sa mearga mai pe fund unde stau dihaniile .
si ceva RNR-uri mari (7-8cm) s-ar putea sa mearga..cu ceva textil subtire sa se duca jos..recuperate incet
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
danstiucaru
- veteran

sorinB scrie:Si uite asa trebuie sa-i multumesc lui old_radu pentru ca m-a facut sa cumpar primul thrill, acum vreo 3 ani si ceva, si totodata ii multumesc si lui Ilie ca m-a facut sa insist cu el

vezi??/inca unu

-
anem
- veteran

catalin66 scrie:Vedem sambata cum bate , nu stiu daca o sa bata prea tare , de fapt el e dat ca jerkbait , vedem . Important e sa placa avatilor nu noua , dar mai avem de astepat.
sa anunti si pe aici cum merge ... te rog asta pentru ca prin cateva locuri am citit comentariile unor persoane care l-au luat si ei cu gandul ca merge la avat si au fost dezamagiti de el ...
merci fain ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
catalin66
- veteran

Anunt , trebuie sa prind o zi buna si atunci fac incercari , pe la jumatatea lui aprilie , sper . In functie de vreme , de apa ......
Si de Thrill sunt unii dezamagiti , chiar eu cand l-am incercat prima data am zis ca vine ca p..a ciobanului , nu intelegeam ce fel de vobler de avat e asta , care nu bate deloc ( de fapt are o miscare foarte interesanta , de rotatie usoara stanga -dreapta ) eu eram convins ca avatul vrea numai bataie marunta , cu frecventa mare .
Daca apele vor fi bune si vara caniculara , vreau sa insist si pe poppere foarte mult .
-
ovidiu
- veteran

-
aaaa inimaaaaaa ce frumos e vara la popper

off-off
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
anem
- veteran

cataline ... eu faceam referire cand te-am rugat sa ne spui cum merge strict la bataia sau miscarea pe care in apa ... nu voiam neaparat sa stiu daca prinde peste ca toti stim ca in anumite zile prinzii cu anumite voblere care in alte zile nu prind nimic ... doar miscarea lui in apa ma intereseaza ... merci.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
catalin66
- veteran

OK . Atunci sambata seara va zic cum merge .

Am sa incerc sa fac si un filmulet .