avat la salmo thrill

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 16 Iul 2009, 12:00

PREDATOR scrie:... nu sta aplecat,,, :arrow:
...stie el ceva...o fi patit-o... :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Iul 2009, 12:05

Inca-l doare,probabil a primit-o" recuperata rapid pe deasupra" :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Iul 2009, 18:57

Revenind la subiect:am incercat sa folosesc si eu metoda cu rotativa in locul ancorei din spate,dar prima impresie a fost ca" l-am pus pe burta "cu asta :lol: Probabil cei care au folosit cu succes asa ceva au apelat doar la paleta rotativei plus o mulineta cu tambur mare si un raport pe masura. A mea e un 2500 doar cu 5,1:1 ,parca.Daca e asa,singura ancora ramasa face fatza?ca eu am avut 'eliberari"din vobler cu ambele ancore,de si acum vb.singur :lol: Bine,pot spune ca am prins si la rotativa avat,cu o singura ancora,sau lingura,dar parca nu e acelasi lucru la un thrill de 9+inca vreo 3cm de adaos :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Iul 2009, 10:11

ilie scrie:Revenind la subiect:am incercat sa folosesc si eu metoda cu rotativa in locul ancorei din spate,dar prima impresie a fost ca" l-am pus pe burta "cu asta :lol: Probabil cei care au folosit cu succes asa ceva au apelat doar la paleta rotativei plus o mulineta cu tambur mare si un raport pe masura. A mea e un 2500 doar cu 5,1:1 ,parca.Daca e asa,singura ancora ramasa face fatza?ca eu am avut 'eliberari"din vobler cu ambele ancore,de si acum vb.singur :lol: Bine,pot spune ca am prins si la rotativa avat,cu o singura ancora,sau lingura,dar parca nu e acelasi lucru la un thrill de 9+inca vreo 3cm de adaos :lol:
nu ai incercat Ilie sa modifici putin rotativa, adica sa ii scoti lestul si sa faci tija pe care se invarte paleta mai scurta ... rezultatul sa semene cu un Spittin Rover ... chiar as fi curios cum ar merge un Thrill de 7cm cu o prelungire dintr-asta de maxim 1cm cu o rotativa 0 sau maxim 1 ...

poate o sa ma pun sa fac un test dar trebuie sa vad de unde gasesc vreo rotativa care sa imi si placa, parca as prefera o forma de Salcie (parca asa ii zice) ca sa poatea fi recuparata in viteza fara a opune o rezistenta prea mare ... :roll:

ps : daca e cineva curios au prezentat pe site aia de la salmo noile culori pe 2010 si cica noile modele ... dar la modele nu apare nimic nou decat Thrill-ul de 9 care era si anul asta ... printre culorile noi sunt cateva care arata destul de interesant (printre altele au reintrodus culoare M la modelul Minnow si au facut o buburuza Tiny)...
http://salmo.com.pl/page.php?id=257
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Iul 2009, 11:53

d4md3od scrie:...

poate o sa ma pun sa fac un test dar trebuie sa vad de unde gasesc vreo rotativa care sa imi si placa, parca as prefera o forma de Salcie (parca asa ii zice) ca sa poatea fi recuparata in viteza fara a opune o rezistenta prea mare ... :roll:
...am incercat eu un "hibrid" de genul asta : un "popper" sinking (aprox 18 gr.-6 cm, home-made :wink: ) la care am atasat o rotativa , fara lest.
Paleta provine de la o lingura nr.1.Asa am considerat ca e mai bine sa fie o paleta mai mica , dar si asa opune o rezistenta destul de mare , iar naluca nu poate fi recuperata la o viteza suficient de mare pt. a reusi sa pacalesc avatul.
...dupa ce am renuntat la paleta, am avut atacuri , la acelasi "popper", recuperat mult mai repede de data asta .
...nu stiu daca ar fi benefic acest "tunning" la un thrill

Fir intins !...tuturor. :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 22 Iul 2009, 21:28

Nu e Radule,stiu de ce :lol: :lol: Vorbim :wink:

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 23 Iul 2009, 17:05

am pus si eu in *** la thrillu de 7 un mepps aglia long nr 1, si singura diferenta ca opune rezistenta mai mare la recuperare, nici vorba de mai multe atacuri. Parca cu rotativa asta re trihllu o farama de oscilatie

COncluzia mea, lasa-ti-l asa cum l-o facut salmo

Numa bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 23 Iul 2009, 22:17

Trillul asta este un vobler care trebuie mult jucat din varga.Si recuperat mai rapid.Sa imite un oblete speriat care incearca sa scape.Nu-l simtiti vibrand dar va asigur ca el vibreaza foarte marunt si imperceptibil in lanseta.Iar avatul stie asta.El detecteaza acele vibratii foarte marunte si sigur va ataca daca voblerul este utilizat corect.Asa nici la Count Down nu prea simti vibratiile decat daca il recuperezi contra curentului dar cu acesta din urma eu am avut rezultate bune la avat.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Iul 2009, 21:31

Thrill-ul merge recuperat si mai incet asa la vreo juma de metru,iar CD-are vibratzie si daca nu-i in curent.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 24 Iul 2009, 23:19

Cd vibreaza dar vibreaza foarte marunt si numai la viteza de recuperare mai mare.dar parerea mea e ca Rapala original Floating,Count Down,Salmo Trill si Salmo Sting ,in culori silver cu spate negru sunt cele mai potrivite pt avat,Si ca forma si ca vibratii.

Scrie răspuns