nu-i chiar asa,in cazul obletilor de multe ori rateaza atacand nebuneste.In cazul nalucilor de multe ori l-am vazut cum s-a razgandit in ultima clipa.Andrei scrie:Daca ar apuca din prima pestele de fiecare data cum ziceti voi inseamna k fiecare atac ar trebui sa se termine cu o captura la avat
Atacul avatului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
nu o data am fost stropit de avat mare care a tasnit din mal chiar in fata mea,rapind,dar in acelasi timp,vazandu-ma s-a speriat si a taiat-o de acolo.Andrei scrie: Toata lumea a vazut atacuri de avat in mal, sincer sa fiu nici eu n-am vazut avat care sa involbure apa cu coada in mal in fata mea
Andrei, inainte sa faci astfel de afirmatii, incearca sa vezi daca e asa cum zici. Vreu macar un exemplu. Din punctul tau de vedere, tu ai dreptate si eu nu stiu ce vorbesc. Din punctul meu de vedere, eu am dreptate. Acuma poti sa-mi spui tu mie de ce ar trebui eu sa tac si tu sa vorbesti? Am inteles ca nu ti-s simpatic, dar incearca sa vorbesti bazandu-te pe fapte reale.Andrei scrie: Kestia e k tie iti place sa te bagi in toate discutiile indiferent de ce topic ar avea ele, daca sti sau nu sti.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Andrei scrie:
@Adi_ Kestia e k tie iti place sa te bagi in toate discutiile indiferent de ce topic ar avea ele, daca sti sau nu sti.
danr scrie: 5. discutia se poarta la nivelul ideilor si nu la nivelul persoanelor
Am bagat treaba cu dintii cleanului datorita faptului ca adi zicea ca nu are asa ceva,rolul lor e simplu sa impiedice prada sa mai scape,daca voi gasiti alte "roluri"argumentatile.
Daca sunt mai multe,promit sa deschid topic separat,ca sa nu suparam lumea ca ne abatem de la subiect.
Cu scuzele de rigoare.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Daca ma intrebi de ce e construit asa cleanul,ce vrei sa-ti raspund?
De ex daca salaul prinde prada pe lateralul gurii unde nu are dinti,ce se intampla?Ce fel de intrebari sunt astea?Si daca pisica trece si darama drobul de sare..........? 

Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Am deschis alt topic ca sa nu mai deranjam lumea si daca ai fi mai atent ai putea citi mai sus:,rolul lor e simplu,sa impiedice prada sa mai scape
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Pentru edificare: dintii faringieni, care se gasesc pe ultimul arc branhial, au rol in triturarea (maruntirea) hranei. In functie de specie, acestia pot fi dispusi pe 1, 2 , sau 3 rinduri si pot fi alungiti, scurti, netezi sau striati. Pe baza craniului se gaseste o placa osoasa dura ce se opune dintilor faringieni, intre aceasta si "dinti" avind loc macinarea hranei.
Spre deosebire de acestia, la majoritatea speciilor de rapitori (avatul cel mult discutat/disputat face exceptie), apar dinti cu rol in apucarea/retinerea hranei, ce se pot gasi cam pe orice os ce delimiteaza cavitatea bucala.

Spre deosebire de acestia, la majoritatea speciilor de rapitori (avatul cel mult discutat/disputat face exceptie), apar dinti cu rol in apucarea/retinerea hranei, ce se pot gasi cam pe orice os ce delimiteaza cavitatea bucala.