Atacul avatului

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 01 Noi 2005, 13:42

:lol: :lol: :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Noi 2005, 13:45

eu am intrebat daca are cleanul dinti si uite ce raspuns primesc...
Nick scrie:Daca nu ai vazut ce dinti faringieni are,te sfatuiesc sa-i cauti.Si daca nu stiai ca cleanul are dinti,ce fel de pescar de clean esti? :roll:
eu ma refeream la dinti asemanatori dintilor stiucii, salaului, pastravului. chiar nu vad ce legatura au dintii faringieni cu asta. aaa acuma m-am prins... tot dinti le zice..
BRAVO NICK. esti un adevarat pescar.

NICK, acuma pe bune, ce rol au dintii faringieni?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Noi 2005, 13:48

Paul scrie: Man... continui sa ma uimesti :lol:
Esti plin de imaginatie :)
...imaginatie perversa... :lol: :lol: :lol:
daca partenerei incepe sa-i placa,ce te faci mai Adi?vei juca rol de avat de-acum... 8)
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 01 Noi 2005, 13:49

Nu stiu daca sunt un pescar "adevarat" dar stiu ce rol au dintii faringieni,acuma serios,tu chiar nu stii? :twisted: :twisted: :twisted: Si cu asta am incheiat,ca i-am innebunit pe ceilalti.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Noi 2005, 13:50

ce stiu este ca nu au acelasi rol ca dintii stiucii, de exemplu.
deci, ce rol au? chiar nu stiu...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Noi 2005, 13:55

razvan m. scrie:
daspinningmaster scrie: Iar despre faptul vazut de el ca obletii vin si se gudura pe langa voblerul lui, tare as vrea sa vad si eu lucrul asta. Daca mulinezi rapid si voblerul trece printr-un banc de obleti, sar saracii unde vad cu ochii sperati de chestia care le-a tulburat linistea.
Fals. De foarte multe ori am vazut obleti care se iau dupa vobler si inoata in paralel cu el.
...dar nu atunci cand voblerul pur si simplu navaleste in bancul lor,dispar toti cat ai zice peste+ca faza cu urmaritul se intalneste mai mult la clenii mici care umbla in turma.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Noi 2005, 14:00

Nick scrie:Ti-am spus mai sus:masele de minte. :wink:
...nu ai "spus mai sus" ci te-ai intrebat si tu...
cleanul fiind omnivor,mananca si fructe de sezon,deci are nevoie la mestecat :wink:
la sate se pescuieste cu succes clean si la cireasa,visina,dude,asa ca.....Nick mai lasa cleanul in pace,aici se discuta despre avat.(chiar ca ne-ai inebunit cu intrebarile tale retorice care vor sa dea impresia ca stii la ce folosesc dintii cleanului.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Noi 2005, 14:09

@nick
pe cand aveam doar 6-7 ani, am prins un clean de aproximativ 3 kg, care m-a muscat efectiv de deget cu acei dinti faringieni. deci iata de cand stiu eu de exeistenta acelor dinti. DAR, acei dinti nu aveau ce cauta in aceasta discutie, pt. ca nu au rolul care crezi tu ca-l au.
asta e ca faza aia...
-doamna aveti vin?
-nu
-pai cum, ca vad acolo ca aveti "vin ars" :lol: :lol: :lol:
cam asa si NICK cu dintii cleanului :lol: :lol: :lol:

george.dragne
utilizator nou
utilizator nou

Re: Atacul avatului

Mesaj de george.dragne » 01 Noi 2005, 14:29

pestii rapitori precum avatul deschid gura exact in momentul in care ataca prada. prin deschiderea larga a gurii se creaza un vacum in cavitatea bucala si tot odata un curent de apa dinspre imediata apropiere a botului spre cavitatea bucala. odata cu acest curent intra in gura si prada.

este posibil ca tu sa fi simtit in lanseta doar acest curent dupa care pestele sa se fi razgandit si sa nu mai inchida gura. este posibil.
George

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 01 Noi 2005, 15:24

Daca ar apuca din prima pestele de fiecare data cum ziceti voi inseamna k fiecare atac ar trebui sa se termine cu o captura la avat. Eu am avut o partida de 1 ora juma-2 in care am avut ceva de ordinul 50-60 atacuri si nu am luat nici unul.
Imi explicat de ce?! Sa vad cata imaginatie aveti in acest caz. Toate atacurile au fo extrem de violente(sa se inteleaga treqaba cu aproape k mi-au smuls batzul din mana). La sfarsitul partidei nu vreau sa mai spun k am fo cu nervii la pamant. Cred k a fo ce-a mai deprimanta partida.
Nici cea cu vacumul nu cred k e plauzibila in acest caz. A fo cand am avut si 2-3,kiar 4 atacuri la un lanseu(sa lasam patrea k o sa credeti k zic SF-uri,k nu e asa).
Eu ziceam k avatul in momentul in care trece cu capul de vobler, din cauza k nu l-a pleznit si inca e ferm convins k e pestizor da exact in acel moment cu coada, nu k se mai intoarce dupa el. Trece cu capu de vobler/oblete sau ce mai vreti voi si apoi din cate stiu eu vine coada sau la voi inoata cu spatele :roll: , si il ameteste bine cu coada. Daca da cu coada nu inseamna neaparat k il si loveste obletele, dar e destul sa-l ameteasca o secunda sau hai 2 k mai mult sigur nu-i ia sa se intoarca dupa el.

@Adi_ Toata lumea a vazut atacuri de avat in mal, sincer sa fiu nici eu n-am vazut avat care sa involbure apa cu coada in mal in fata mea, da asta nu inseamna k nu se inatampla. Kestia e k tie iti place sa te bagi in toate discutiile indiferent de ce topic ar avea ele, daca sti sau nu sti.

Scrie răspuns