as avea nevoie de un sfat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Dec 2009, 16:04

Marius ,
suntem in plin topic
ni se cer sfaturi
ne-am adaptat :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 23 Dec 2009, 19:27

:D :lol: Voi nu stiati ca din cauza scurgerilor de tot felu' de chimicale toxice in Tarnava, unele specii de pesti (cum e si cazul lu' leuciscus cephalus) au suferit multiple mutatii, astfel, doar in 2007 s-au inregistrat 28 atacuri de clean, in timpul balacirii unor tigani in rau, din care 27 erau bucati la 11-12 kile, iar unul la 14,382kile. In urma atacurilor, toti tiganii au murit (au fost mancati). Am reusit anul trecut sa capturez un exemplar la 13 kile, o sa va arat si poza, numai ca momentan nu-mi merge photoshopul, sa fac ultimele "retusuri" :lol: . Oricum, trecand la adevar, cleni mari sunt, dar nici eu, nici altii nu prind constant, si daca am prins cateva bucati care se-nvart pe la 2 kile, asta nu-nseamna ca nu prind o gramada de exemplare mai mici, 2-3-400 gr, doar ca le dau drumul. Recordul meu, personal, este de 2,3 kg la clean (nu grame, dom'le razvan), dar stiu ca exista exemplare mult mai mari, si astept cu nerabdare sa le intalnesc. Administratorul se pare ca nu vrea sa-mi puna pozele in galerie...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Dec 2009, 19:32

Vrea administratorul ,stai linistit dar poate nu vrea sa te dea in vileag cu clenii aia mari... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Dec 2009, 19:33

shimano,
ti-a mai zis si Tavi, pune pozele in galeria ta ca se incarca instant... :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 23 Dec 2009, 19:37

shimano scrie::D :lol: Voi nu stiati ca din cauza scurgerilor de tot felu' de chimicale toxice in Tarnava, unele specii de pesti (cum e si cazul lu' leuciscus cephalus) au suferit multiple mutatii, astfel, doar in 2007 s-au inregistrat 28 atacuri de clean, in timpul balacirii unor tigani in rau, din care 27 erau bucati la 11-12 kile, iar unul la 14,382kile. In urma atacurilor, toti tiganii au murit (au fost mancati). Am reusit anul trecut sa capturez un exemplar la 13 kile, o sa va arat si poza, numai ca momentan nu-mi merge photoshopul, sa fac ultimele "retusuri" :lol: . Oricum, trecand la adevar, cleni mari sunt, dar nici eu, nici altii nu prind constant, si daca am prins cateva bucati care se-nvart pe la 2 kile, asta nu-nseamna ca nu prind o gramada de exemplare mai mici, 2-3-400 gr, doar ca le dau drumul. Recordul meu, personal, este de 2,3 kg la clean (nu grame, dom'le razvan), dar stiu ca exista exemplare mult mai mari, si astept cu nerabdare sa le intalnesc. Administratorul se pare ca nu vrea sa-mi puna pozele in galerie...
sa sti sti ca am auzit si eu povestea asta, dar printre tigani se afla un roman, care a scapat si mi-a povestit si mie, l-am intalnit din intamplare pe coasta, un loc in Totoi, in alba , pe mures :lol: :lol:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Dec 2009, 19:37

soriniusc scrie:shimano,
ti-a mai zis si Tavi, pune pozele in galeria ta ca se incarca instant... :wink:
Da poate nu intra din cauza marimii clenilor ....stii ca trebuie ,doar800/600.. :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Dec 2009, 19:38

Pana trec pozele de juriul care accepta sau nu sa fie puse in galerie unii dintre noi nu vom rezista psihic. Cleni peste 4 kile trebuie vazuti imediat. Pentru asta exista o modalitate usor de pus in practica. Poti afisa pozele direct aici pe forum.

Imagine

Imagine

Imagine

Uite niste exemple casa vezi cat este de usor sa afisezi pozele direct pe forum.
Din pacate eu am prins numai cleni anemici care mai au pana la 4 kg.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 23 Dec 2009, 19:38

Unde am eu galerie? Unde sa pun poze in galeria mea? N-am gasit nici o galerie personala.. :(

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Dec 2009, 19:42

"Album" - "Galeria ta" - "Upload pic" si redimensionezi pozele cum iti cere acolo, vezi tu :wink:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 23 Dec 2009, 19:43

intri la album si dupa aia ''galeria ta

Scrie răspuns