suntem in plin topic
ni se cer sfaturi
ne-am adaptat

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sa sti sti ca am auzit si eu povestea asta, dar printre tigani se afla un roman, care a scapat si mi-a povestit si mie, l-am intalnit din intamplare pe coasta, un loc in Totoi, in alba , pe muresshimano scrie:![]()
Voi nu stiati ca din cauza scurgerilor de tot felu' de chimicale toxice in Tarnava, unele specii de pesti (cum e si cazul lu' leuciscus cephalus) au suferit multiple mutatii, astfel, doar in 2007 s-au inregistrat 28 atacuri de clean, in timpul balacirii unor tigani in rau, din care 27 erau bucati la 11-12 kile, iar unul la 14,382kile. In urma atacurilor, toti tiganii au murit (au fost mancati). Am reusit anul trecut sa capturez un exemplar la 13 kile, o sa va arat si poza, numai ca momentan nu-mi merge photoshopul, sa fac ultimele "retusuri"
. Oricum, trecand la adevar, cleni mari sunt, dar nici eu, nici altii nu prind constant, si daca am prins cateva bucati care se-nvart pe la 2 kile, asta nu-nseamna ca nu prind o gramada de exemplare mai mici, 2-3-400 gr, doar ca le dau drumul. Recordul meu, personal, este de 2,3 kg la clean (nu grame, dom'le razvan), dar stiu ca exista exemplare mult mai mari, si astept cu nerabdare sa le intalnesc. Administratorul se pare ca nu vrea sa-mi puna pozele in galerie...