pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Sorin
- Moderator

draga dom' administrator , te rugam nu mai prelungi inutil suspansul .
ochii stau maritzi , vinisoarele de la tampla umflate , o tensiune pluteste in aer....o liniste apasatoare se lasa peste forum si incordarea n-are limite
Shimano ,
felicitari ca ai prins asemenea cleni , nu sunt foarte multi ( din cei care se vantura pe aici ) care sa aiba parte de asemenea capturi
lumea s-a luat nitel de tine ca pari cam exaltat si bravezi :
-sub un chil nici nu discuti , un drill cu un clean de 2 chile e banal si nu-i nici o scofala ...desi in mod ciudat n-ai scos afara nici unu de 3 desi ti-au dat ...
dai doar de 2 ani la clean cu gabaritv depasit da pana acuma ai 3 poze in pending .....adica in restu timpului doar ai urmarit vizula clenii aia mari ?
- una e sa se vorbeasca in mod constant de cleni la 4-5 chile si alta e sa se PRINDA in mod constant cleni de 4-5 chile . Or fi si asemenea exemplare da imaginea pe care o creezi e ca in raul ala ti-e si frica sa faci baie ..
- nu e nimic ciudat in tara asta : nici sa-i tii pe toti dar nici sa-i eliberezi pe toti ( respecte in cazu asta )....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
toni f
- veteran

bei sorine, ia sa ma iei ma si pe mine la clean de-asta , ca vad ca se prind pesti mari .....
daca stiam eu ca asa sta stituatia, nu mai bateam eu toti coclaurii dupa somn, stiuk si salau , eventual chiar si un avat mai rasarit asa ....
auzi, da clean se poate prinde cu goange de-alea de la ecogear de'a folosit nea takahashi la gostile ?
ba si mi-a zis vijelie ca e misto pescuitu la clean .... se iau adevarati casaloti, de la 4-5 kile in sus
aia sub kil dau numa la fraieri si paltonari ....
vezi daca nu ascult la ai batrani ?
-
MARIUS POPA
- veteran

shimano scrie:V-am pus 3 poze in galerie, cu niste cleni scosi de mine, intre 1,7-2,3 kile fiecare. Dupa aprobarea administratorului, va rog sa verificati la sectiunea CLEANUL pozele in cauza, ca sa nu mai dati din gura degeaba cum ca cele scrise de mine mai sus sunt povesti de adormit copiii. Daca voi nu ati prins asa ceva (si chiar nu mi se pare mare branza sa scoti un clean la 2 kile, mai ales ca le si dau drumul de fiecare data), nu inseamna ca nu exista si nu se poate prinde. Asa pateste omu' daca se specializeaza pe stiuca si orice in afara de clean, si are impresia ca nu exista cleni monstri. Ba exista, va spun eu. Si nici ala la 4 kile nu-i sfarsitul de drum...

felicitari , sa inteleg ca la tine sunt normale capturile pina-n 2kg la clean,
si rare cele de stiuca, somn, etc
mai asteptam pozele, nu de alta, dar nu-mi vine a crede.
ai fost tare cu afirmatiile.
toate cele bune.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Sorin
- Moderator

toni f scrie:bei sorine, ia sa ma iei ma si pe mine la clean de-asta , ca vad ca se prind pesti mari .....
daca stiam eu ca asa sta stituatia, nu mai bateam eu toti coclaurii dupa somn, stiuk si salau , eventual chiar si un avat mai rasarit asa ....
auzi, da clean se poate prinde cu goange de-alea de la ecogear de'a folosit nea takahashi la gostile ?
ba si mi-a zis vijelie ca e misto pescuitu la clean .... se iau adevarati casaloti, de la 4-5 kile in sus
aia sub kil dau numa la fraieri si paltonari ....
vezi daca nu ascult la ai batrani ?
se prind , se prind , numa din astia ....4-5 chile ....s-a facut anu asta
da ii selectam ma , da-i drecu de cleni , la 4 chile n-ai nici o emotie
de la anu voi da numa la din aia de la 6 chile in sus
cu UL
Ca nu-i nici o problema
ce, doar te pisi cu bolta pe un clean de 2 chile luat la UL , ..ce mare scofala e sa-i driluiesti de 6 kg ?
si ia aminte daca cumva prinzi vreunu de juma de chil amaratule ....nu te mai cunosc , strici frima ....si ma faci de ras ..si tre sa vii apoi la usa o saptamana cu pizza si coca cola ca sa te iert

( ca tot pomeniram de vijelie

)
pescuiasca si el va
-
Leba
- veteran

-
phiii, Sorine, esti pa nicari cu chubu ala chinuit la softuri.
nu mai pun ca l-ai si jecmanit la mandibula de haleste acu numa carasi de la juma de kil in sus
da' noi tot asteptam galeria aia cu bunicii clenilor...

-
Sorin
- Moderator

nu mai haleste nimic ....s-a lecuit

pescuiasca si el va
-
Tavi
- veteran

As vrea si eu sa-mi cumpar un echipament pentru clean mediu
M-am gandit pentru inceput de la 2,5 kile in sus, cam pana-n 3,8-3,9kg.
Adevarul e ca m-a saturat sa tot prind cleni de la 4,2 pana la 8,75 chile... As incerca si ceva mai light si efectiv nu stiu ce echipament sa folosesc, de obicei dau numai dupa peste mare.
Ma puteti ajuta?
P.S. Am depus acum la galerie 7 poze cu 3 cleni de 4.2, 4,8, 6,7, 7,852 si respectiv 8,1 kile. Din cate am inteles pozele trebuie prima data audiate in comisii si dup-aia se va vota in plen. Sper sa avem pozele pana la Craciun.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
razvi
- utilizator constant

-
Dragi colegi, nu fiti asa rai.. Or fi existand si asa monstrii pe TARNAVE, dar un lucru e cert: SUNT FOARTE PUTINI (ori deloc aproape) SAU colegul Shimano a exagerat umpicut

Poate a pus omul din greseala un
K in fata la G si uite asa ....

.. din GRAME s-au facut kiloGRAME ..
C'est la vie..

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
SVF
- veteran

Indiferent cu ce batz dai,daca nu folosesti si struna la clean n-ai facut nimik.In momentul in care plimbi naluca prin fatza lui,turbeaza la vederea acesteia,atacul survine instantaneu cu o viteza naucitoare.De multe ori, daca nu ai antrenament te pashte o entorsa de toata frumusetzea.Pentru situatziile de genul asta am acasa o chestie de cauciuc ce o tot strang sa-mi antrenez "dreapta".Acolo am ceva probleme capatate in decursul timpului,in drilluri cu cleni capitali,asa intre 2 si 4 kg.Pe multzi i-am impins in fatza in momentul pozarii, sa li-i se citeasca rautatea din priviri.Pe Tarnave am intzeles ca sunt cu mult mai agresivi decat astia de pe Olt.Dehh,poate de la mancarea mai condimentata din zona

-
MARIUS POPA
- veteran

Tavi scrie:As vrea si eu sa-mi cumpar un echipament pentru clean mediu
M-am gandit pentru inceput de la 2,5 kile in sus, cam pana-n 3,8-3,9kg.
Adevarul e ca m-a saturat sa tot prind cleni de la 4,2 pana la 8,75 chile... As incerca si ceva mai light si efectiv nu stiu ce echipament sa folosesc, de obicei dau numai dupa peste mare.
Ma puteti ajuta?
P.S. Am depus acum la galerie 7 poze cu 3 cleni de 4.2, 4,8, 6,7, 7,852 si respectiv 8,1 kile. Din cate am inteles pozele trebuie prima data audiate in comisii si dup-aia se va vota in plen. Sper sa avem pozele pana la Craciun.
gata, am ras destul, reveniti va rog la subiectul topicului,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.