as avea nevoie de un sfat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
as avea nevoie de un sfat
as avea nevoie de un sfat. am comandat un beastmaster 2,10 ml 5 , 20g cum se comporta vreau sal folosesc la clean am facut o alegere buna?
:)
@ avatzel
Eu folosesc la CLEAN/PASTRAV DE LAC/AVAT un BeastMaster de 2,40 ML echipat cu o mulineta Exage 1000 FA. Mi se pare foarte OK si sunt pe deplin multumit
... Nu am avut probleme pana acum. Unii zic ca s-ar preta pt CLEAN un UL sau L
Eu am ales ML, o folosesc si la alte speciute, dupa cum vezi in primul rand
Cu lungimea asta la lanseta, te poti strecura bine, in diverse locatii "de tragere" si e OK si pt. barca. Alege o mulineta care sa o echilibreze bine si da-i bataie.
FIRE `NTINSE !!!
Eu folosesc la CLEAN/PASTRAV DE LAC/AVAT un BeastMaster de 2,40 ML echipat cu o mulineta Exage 1000 FA. Mi se pare foarte OK si sunt pe deplin multumit

Cu lungimea asta la lanseta, te poti strecura bine, in diverse locatii "de tragere" si e OK si pt. barca. Alege o mulineta care sa o echilibreze bine si da-i bataie.
FIRE `NTINSE !!!
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Re: :)
razvi scrie:@ avatzel
Eu folosesc la CLEAN/PASTRAV DE LAC/AVAT un BeastMaster de 2,40 ML echipat cu o mulineta Exage 1000 FA. Mi se pare foarte OK si sunt pe deplin multumit... Nu am avut probleme pana acum. Unii zic ca s-ar preta pt CLEAN un UL sau L
Eu am ales ML, o folosesc si la alte speciute, dupa cum vezi in primul rand
![]()
FIRE `NTINSE !!!
ori i bag o okuma alumina 20 sau un ryobi ecusima 1000
-
- veteran
Re: as avea nevoie de un sfat
NU.avatzel scrie:as avea nevoie de un sfat. am comandat un beastmaster 2,10 ml 5 , 20g cum se comporta vreau sal folosesc la clean am facut o alegere buna?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
valistrati scrie:NU.avatzel scrie:as avea nevoie de un sfat. am comandat un beastmaster 2,10 ml 5 , 20g cum se comporta vreau sal folosesc la clean am facut o alegere buna?Dar a
cum ca ai cumparat-o nu mai conteaza.
da zimi totusi parerea ca daca nu o vand am destui clienti
-
- veteran
Colegu esti pe linga subiect.Ilarion scrie:in raspunsul lui vali va exista sigur acest cuvand "daiwa"

asa ca te rog respectuos nu mai incerca sa ghicesti ceea ce vreau sa spun...

-
- veteran
Colegu ,treaba nu e chiar asa de simpla dupa cum pare ,adica e bun sau batul asta sau celalalt....trebuie luat in considerare in primul rind specia si apele pe care pescuiesti mai des ....avatzel scrie:valistrati scrie:NU.avatzel scrie:as avea nevoie de un sfat. am comandat un beastmaster 2,10 ml 5 , 20g cum se comporta vreau sal folosesc la clean am facut o alegere buna?Dar a
Ai spus ca te intereseaza pescuitul la clean ..ok,dar in ce conditii ?Pe riu mare ,pe lac sau pe piriuri....stii de ce intreb pt. ca nu cred ca poti folosi acelasi tip de bat la pescuitul cleanului in conditii diferite ...
De exemplu pt lac si pe un piriu de munte ti-ar fi de folos un bat cu actiune parabolica ,cu putere de aruncare 0,9-5 gr.,si lungime de 1,9-2m,asta si pt. a te putea strecura pe sub tufele de pe marginea piriului.
Pe un riu ca Muresul de exemplu ai avea nevoie de un bat cu actiune moderata ,cu putere de aruncare mai mare 2-9 gr si chiar cu lungime mai mare 2,13 -2,40 m,asta pt. a putea tine naluca(voblerul,rotativa)in zona propice.
In ceea ce priveste "marca" lansetei asta ramine la latitudinea fiecaruia in functie de buget,gusturi si in special de "feeling" ....in viziunea mea daca o lanseta "nu-ti sta in mina ta " asa cum trebuie mai bine nu o iei ,indiferent de cit costa sau de cine e produsa ...
Sper sa intelegi ceea ce am vrut sa transmit in momentul in care am spus ca ceea ce ti-ai luat nu e ceea mai buna solutie ...e doar parerea mea.
Din cite vad esti din Tg.Mures ,sunt acolo destui super pescari care te pot indruma in alegerea unei lansete potrivite,Tristan,Grecu,Manolache ,Bogdan,Doru Somesan ....cere-le sfatul si sigur te vor ajuta cu placere....
valistrati scrie:Colegu ,treaba nu e chiar asa de simpla dupa cum pare ,adica e bun sau batul asta sau celalalt....trebuie luat in considerare in primul rind specia si apele pe care pescuiesti mai des ....avatzel scrie:valistrati scrie: NU.Dar a
Ai spus ca te intereseaza pescuitul la clean ..ok,dar in ce conditii ?Pe riu mare ,pe lac sau pe piriuri....stii de ce intreb pt. ca nu cred ca poti folosi acelasi tip de bat la pescuitul cleanului in conditii diferite ...
De exemplu pt lac si pe un piriu de munte ti-ar fi de folos un bat cu actiune parabolica ,cu putere de aruncare 0,9-5 gr.,si lungime de 1,9-2m,asta si pt. a te putea strecura pe sub tufele de pe marginea piriului.
Pe un riu ca Muresul de exemplu ai avea nevoie de un bat cu actiune moderata ,cu putere de aruncare mai mare 2-9 gr si chiar cu lungime mai mare 2,13 -2,40 m,asta pt. a putea tine naluca(voblerul,rotativa)in zona propice.
In ceea ce priveste "marca" lansetei asta ramine la latitudinea fiecaruia in functie de buget,gusturi si in special de "feeling" ....in viziunea mea daca o lanseta "nu-ti sta in mina ta " asa cum trebuie mai bine nu o iei ,indiferent de cit costa sau de cine e produsa ...
Sper sa intelegi ceea ce am vrut sa transmit in momentul in care am spus ca ceea ce ti-ai luat nu e ceea mai buna solutie ...e doar parerea mea.
Din cite vad esti din Tg.Mures ,sunt acolo destui super pescari care te pot indruma in alegerea unei lansete potrivite,Tristan,Grecu,Manolache ,Bogdan,Doru Somesan ....cere-le sfatul si sigur te vor ajuta cu placere....
ms mult pt sfat raman dator cu o bere