as avea nevoie de un sfat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ shimano
...fain inceput de galerie, ai si cateva capturi frumoase .Ideea este sa iesim in natura si daca mai intra si cate unul mai dolofan cu atat mai bine.
...cat despre "usoare exagerari"...este normal , doar de asta ne zice lumea "pescari"...
...intzepaturi au fost si or fi inca ...noi sa fim sanatosi !

...fain inceput de galerie, ai si cateva capturi frumoase .Ideea este sa iesim in natura si daca mai intra si cate unul mai dolofan cu atat mai bine.
...cat despre "usoare exagerari"...este normal , doar de asta ne zice lumea "pescari"...

...intzepaturi au fost si or fi inca ...noi sa fim sanatosi !

Pai ai spus pe undeva ca la 4kg sunt multi cleni si cum se face ca "veteranii" nu au inca asa ceva in album ? Cam asa suna. Chiar trebuie sa reiau totul la citit ?
Veteranii ne-avand asa ceva de aratat (exceptie "Bunicu") au vrut si ei sa vada cu ce te lauzi. Dar nu-i grav. Ne-am amuzat bine si asta este important.
Veteranii ne-avand asa ceva de aratat (exceptie "Bunicu") au vrut si ei sa vada cu ce te lauzi. Dar nu-i grav. Ne-am amuzat bine si asta este important.

Am spus ca exista cleni de 4-5 kile, si pescarii din zona vorbesc de acestia, dar n-am scris nicaieri ca eu am prins asa ceva vreodata. Am spus foarte clar, cleanul cel mai "monstru" pt mine a fost de 2,3kile. Pana la 4 kile mai este cale lunga, dar stiu ca exista si aia pe undeva...poate la anu' il si gasesc pe Tarnava, pt ca locurile unde umblam noi sunt deosebit de salbatice si "ne-batute" de pescari, si cleanul, acolo, are sanse mari sa se-ngrase si sa puna botul la voblerele mele, mai ales ca nu are nici un dusman (stiuca, salau, avat nu exista deloc acolo, deci el ramane pradatorul suprem), in afara de poluarea mai mult sau mai putin intentionata.
TIBI
old_radu scrie:...stai relax.shimano scrie:Am spus ca exista cleni de 4-5 kile....
Pana si chestia cu " 6 cai " s-a lamurit .
Se va lamuri si asta cu "4 kile".
NU POT SA DAU CU SEAMA LA ACEASTA INTREBARE CAT CAI ESTE INR O CARUHA INHAMAT

@ tudor
patroane, nu stiam ca dai si dupa clean !!!
cand am fost la tine m-ai zapacit numa cu chestii de-alea pentru monstri, stiuci capitale, si somno-balauri !!!!!
mi-ai aratat numa oablere si plastice cat clenii aia din poze ....
super poznele
@ sorin
boss, nu am curaju sa ma duc la clean ... ca prind de-aia de 500 de g , si ma exludeti din gasca ... nici la masa cu voi nu ma mai lasati sa stau , daramite la un pescuit ....
viji ma reneaga si ma dezmosteneste, tu nici nu mai vorbesc ... poate comaneci sa ma mai bage in seama, ca ala nu are treaba cu cleanu

patroane, nu stiam ca dai si dupa clean !!!

cand am fost la tine m-ai zapacit numa cu chestii de-alea pentru monstri, stiuci capitale, si somno-balauri !!!!!
mi-ai aratat numa oablere si plastice cat clenii aia din poze ....
super poznele

@ sorin
boss, nu am curaju sa ma duc la clean ... ca prind de-aia de 500 de g , si ma exludeti din gasca ... nici la masa cu voi nu ma mai lasati sa stau , daramite la un pescuit ....
viji ma reneaga si ma dezmosteneste, tu nici nu mai vorbesc ... poate comaneci sa ma mai bage in seama, ca ala nu are treaba cu cleanu

-
- veteran
Vin si eu cu un umil clean de Olt...cand am sa vad unu de 4-5 kile sigur va anunt...prins desigur, nu in apa
[img][img]http://img406.imageshack.us/img406/2627/picture041r.jpg[/img][/img]

[img][img]http://img406.imageshack.us/img406/2627/picture041r.jpg[/img][/img]
-
- veteran
A fost un exemplar frumos, nu conteaza cat a avut, mult mai important este ca exemplarele de care ai pomenit tu sunt rare, si acolo unde sunt, sunt ft. rar de pacalitshimano scrie:Foarte frumos. Cat are?