agrafa la jig?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pot comanda de undeva inel de varf fuji cu camasa sic? Mersi!hunting_xxx scrie:Tristian
De ce nu il skimbi? Il incalzesti pe cel vechi cu bricheta, si cu un prosop il scoti una-doua. Apoi slefuiesti cu grija varful batului cu un smirghel foarte fin. Iti cumperi un adeziv - "SUPER ADEZIV" de la Den Braven, si il aplici cu grija pe varf, apoi atasezi noul inel, avand grija sa il aliniezi cu celelalte.
Batul va fi ca nou, iti garantez. Mai ales daca iti pui un inel cu camasa de SiC pana pe exterior, sa poti folosi naluca paralel cu malul raului facand fara grija unghi de 90 grade - batul cu firul...Si nu numai!
-
- veteran
salut adelin .
cand am spus atacuri false,m-am referit la atac pe agrafa.mi s-a intamplat nu o data ca marlita sa atace agrafa argintie+vartej (cel mai des )sau neagra si sa imi taie struna deasupra firului metalic .deasemenea nu agreez agrafa cu corp de tabla pt ca modifica evolutia jigului usor .
cand am spus atacuri false,m-am referit la atac pe agrafa.mi s-a intamplat nu o data ca marlita sa atace agrafa argintie+vartej (cel mai des )sau neagra si sa imi taie struna deasupra firului metalic .deasemenea nu agreez agrafa cu corp de tabla pt ca modifica evolutia jigului usor .
walleye
-
- junior
aceeasi intrebare?!
Pot comanda de undeva inel de varf fuji cu camasa sic? Mersi![/quote] 

- hunting_fish
- veteran
Tristian
Nu cred ca se complica nimeni cu comenzi de cca. 7 RON in ziua de azi, ce zici? Poti incderca sa comanzi. La mine la Arad suni la magazinul "Casa Pescarului" poate-poate o convingi pe vanzatoarea de acolo sa iti trimita unul. [931 - Informatii - Arad -CasaPescarului Calea Radnei...]
Dar vezi ca un inel e 7 RON. Cat crezi ca te costa taxa de expediere? Vreo 5 RON cel putin, zic eu... Nu cred ca se complica vanzatoarea.
Daca vrei neaparat, te ajut eu. Dar trebuie sa faci operatiunea pe care ti-am descris-o mai sus, adica sa iei inelul jos, si apoi cu un subler masori grosimea capatului batzului, si mi-o comunici. Si eu merg la magazin, cumpar inelul Balzer, iti fac un paket minuscul si il pun la pe Posta Romana cu plata la ramburs. Plus o bere!
roland, idem.
Stima!

Nu cred ca se complica nimeni cu comenzi de cca. 7 RON in ziua de azi, ce zici? Poti incderca sa comanzi. La mine la Arad suni la magazinul "Casa Pescarului" poate-poate o convingi pe vanzatoarea de acolo sa iti trimita unul. [931 - Informatii - Arad -CasaPescarului Calea Radnei...]
Dar vezi ca un inel e 7 RON. Cat crezi ca te costa taxa de expediere? Vreo 5 RON cel putin, zic eu... Nu cred ca se complica vanzatoarea.
Daca vrei neaparat, te ajut eu. Dar trebuie sa faci operatiunea pe care ti-am descris-o mai sus, adica sa iei inelul jos, si apoi cu un subler masori grosimea capatului batzului, si mi-o comunici. Si eu merg la magazin, cumpar inelul Balzer, iti fac un paket minuscul si il pun la pe Posta Romana cu plata la ramburs. Plus o bere!

roland, idem.
Stima!

Sa-mi fie cu iertare, dar cum se poate dovedi ca marla a atacat agrafa si nu naluca din agrafa.Daca exista o metoda prin care se poate dovedi ca malitza a atacat agrafa eu ma las de peste. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- hunting_fish
- veteran