agrafa la jig?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Iun 2008, 12:17

Pike mono de 30 lb mi-a fost taiat de stiuca ca un firicel de ata de papiota.Il folosesc doar in concursurile in care se da la biban si sint multe mirlite.Agrafele doulok sint f. bune.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Iun 2008, 21:43

hunting_xxx scrie:Tristian

De ce nu il skimbi? Il incalzesti pe cel vechi cu bricheta, si cu un prosop il scoti una-doua. Apoi slefuiesti cu grija varful batului cu un smirghel foarte fin. Iti cumperi un adeziv - "SUPER ADEZIV" de la Den Braven, si il aplici cu grija pe varf, apoi atasezi noul inel, avand grija sa il aliniezi cu celelalte.
Batul va fi ca nou, iti garantez. Mai ales daca iti pui un inel cu camasa de SiC pana pe exterior, sa poti folosi naluca paralel cu malul raului facand fara grija unghi de 90 grade - batul cu firul...Si nu numai!
8)
Pot comanda de undeva inel de varf fuji cu camasa sic? Mersi!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 18 Iun 2008, 11:28

salut adelin .

cand am spus atacuri false,m-am referit la atac pe agrafa.mi s-a intamplat nu o data ca marlita sa atace agrafa argintie+vartej (cel mai des )sau neagra si sa imi taie struna deasupra firului metalic .deasemenea nu agreez agrafa cu corp de tabla pt ca modifica evolutia jigului usor .
walleye

rolandpopcev
junior
junior

aceeasi intrebare?!

Mesaj de rolandpopcev » 18 Iun 2008, 19:25

Pot comanda de undeva inel de varf fuji cu camasa sic? Mersi![/quote] :idea:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 18 Iun 2008, 22:37

Tristian
Nu cred ca se complica nimeni cu comenzi de cca. 7 RON in ziua de azi, ce zici? Poti incderca sa comanzi. La mine la Arad suni la magazinul "Casa Pescarului" poate-poate o convingi pe vanzatoarea de acolo sa iti trimita unul. [931 - Informatii - Arad -CasaPescarului Calea Radnei...]
Dar vezi ca un inel e 7 RON. Cat crezi ca te costa taxa de expediere? Vreo 5 RON cel putin, zic eu... Nu cred ca se complica vanzatoarea.
Daca vrei neaparat, te ajut eu. Dar trebuie sa faci operatiunea pe care ti-am descris-o mai sus, adica sa iei inelul jos, si apoi cu un subler masori grosimea capatului batzului, si mi-o comunici. Si eu merg la magazin, cumpar inelul Balzer, iti fac un paket minuscul si il pun la pe Posta Romana cu plata la ramburs. Plus o bere! :P

roland, idem.
Stima!
8)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Iun 2008, 08:35

Multam fain de ajutorul oferit, ma mai gandesc cum sa fac si daca am nevoie de ajutor il cer. Gasesc si aici inele 100% dar nu stiu de care. As fi preferat un fuji misto... mai vad. Mersi de oferta inca odata, cu berea nu-i problema!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 19 Iun 2008, 08:35

Nu am dorit sa fie ceva deplasat dar, o agrafa argintie , stralucitoare poate provoca atacuri false mult mai frecvente decat una neagra. De ce insist?
Tot patitu'i priceput!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Iun 2008, 21:17

Sa-mi fie cu iertare, dar cum se poate dovedi ca marla a atacat agrafa si nu naluca din agrafa.Daca exista o metoda prin care se poate dovedi ca malitza a atacat agrafa eu ma las de peste. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iun 2008, 21:55

la ce ciudateni se intampla....sigur te lasi de peste.....vedeateas :lol:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 23 Iun 2008, 00:12

Cine, Adelin???? Adelin sa se lase de pescuit????? Atunci eu ma mut in Patagonia si ma apuc de colectionat fluturi.........
:lol: :lol: :lol:
N E V E R!

Scrie răspuns