agrafa la jig?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Iun 2008, 11:03

Adelin scrie:Sa-mi fie cu iertare, dar cum se poate dovedi ca marla a atacat agrafa si nu naluca din agrafa.Daca exista o metoda prin care se poate dovedi ca malitza a atacat agrafa eu ma las de peste. :lol:

Eram si eu curios cum ii asta cu atacu la agrafa , da cum am deja multe pe cap :lol: , mi-era oarecum sa intreb , sa nu cumva sa para un atac :lol:

Fir Intins!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Iun 2008, 15:12

poi daca ataca agrafa....ce naiba mai tot incercati la gume, voblere......puneti agrafa si un ac gol, si asa sunt si ace cu culoare rosie, sau aurie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hegedusalin
veteran
veteran

bravooooooooo

Mesaj de hegedusalin » 23 Iun 2008, 18:34

Bravo mai baieti! Sa vad raspunsul si la asta :)) :twisted: :twisted: De cand o inceput topicu asta ma tot minunez si voi ati pus intrebarea cheie. Rog meseriashii sa raspunda. Si dak raspunde cineva ca de-aia se stie ca atacu o fost la carabina ca nu s-o agatzat o sa fie responsabil de moartea mea de ras. :D :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Iun 2008, 01:57

adrian frunza scrie:salut adelin .

cand am spus atacuri false,m-am referit la atac pe agrafa.mi s-a intamplat nu o data ca marlita sa atace agrafa argintie+vartej (cel mai des )sau neagra si sa imi taie struna deasupra firului metalic ..
Aaaaa.... :shock:

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Iun 2008, 02:13

johnnybravo scrie:
zvic scrie: in 60% din cazuri rup linia principala (power pro 15lbs) legata uni-to-uni de leader fluoro yo-zuri mirage de 16lbs (0.35mm)! de ce?
Chiar asa 60 la suta , mi se pare prea matematic :lol: . Glume aparte :lol:
Incearca bimini twist si cu capatu in doua fa uni-to-uni , vezi ce se rupe dupa aia :wink: ( la o adica nu conteaza , doar daca te intereseaza un extra de power pe linie :wink: ) . :wink: Se rupe , sau se poate rupe deasupra daca ii ciupit textilu , lucru care se poate intimpla mai des decit s-ar crede , mai ales in locuri care tin salau , de obicei , conform forumului , curent mare , apa adinca , agataturi , mega extra heavy under cover :lol: , atita ca nu-i solicitat bine in fiecare lanseu-recuperare plus capturi din cind in cind :lol: , altfel ar fi jale .

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Iun 2008, 14:46

Situatia in care agrafa ar putea fi atacata, ar fi atunci cand aceasta depaseste in dimensiune naluca.....si atunci e greu de dovedit ca atacul a fost la sarma. :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 25 Iun 2008, 15:17

eu zic ca daca dai cu agrafa la jig, in 100% din cazuri aceasta e atacata pt ca joaca rol de prada iar twisterul din urma ei e un mic rapitor, asa ca vine altul sa-i fure prada :lol:

@zvic
pe unde se rupe linia, pe la nod? incearca asa cum a zis si SF, cu bimini twist pe textil. e cel mai rezistent pt textil. apoi de bucla atasezi liderul cu un nod potrivit, de ex. clinch (eu asa fac). extrem de rar mi s-a intamplat sa se rupa textilul iar cand s-a intamplat, s-a rupt bucla in locul in care era atasat liderul. folosesc lider seaguar carbon pro de 15 lb, linia tot de 15 lb, tuf line xp.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Iun 2008, 15:54

Daca extrapolam o sa obtinem atacuri false ale obletilor la nodu dintre textil si leader , clinchu , si nu numai , seamana cu un viermisor :lol:

Fir Intins!!!

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 25 Iun 2008, 19:43

[quote="Adi_"]
...
@zvic
pe unde se rupe linia, pe la nod? incearca asa cum a zis si SF, cu bimini twist pe textil. e cel mai rezistent pt textil. apoi de bucla atasezi liderul cu un nod potrivit, de ex. clinch (eu asa fac). extrem de rar mi s-a intamplat sa se rupa textilul iar cand s-a intamplat, s-a rupt bucla in locul in care era atasat liderul. folosesc lider seaguar carbon pro de 15 lb, linia tot de 15 lb, tuf line xp.[/quote]

De fapt SF a citat un mesaj in care johnnybravo ma cita pe mine si nu stiu cum s-a facut ca apare ca si cum as fi scris eu (penultimul mesaj de pe pagina 3).

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Iun 2008, 07:47

ok, atunci intrebarea ramane pt. jony :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns