zargan la mare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
aha eu intelesesem ca il atrag tot cu streemere ca fiind instructori or lansa mai bineSF scrie:Pai aia ma zis si eu , adica il atrag cu poppere sau skiping lures (dragos74 scrie: cat despre instructorii aia de pescuit care il atrageau cu streemer fara ac apoi clientul il pescuia ...eu cred ca voi folosi spiniingul sa-l aduc mai aproape apoi gramada pe el cu musca...etc![]()
cred ca m-am uitat la prea multe filme...
Fir Intins!!!

Cu popperele alea dai lejer 50 de metri , practic pe plaja cum dadeau aia pierdeau cam 15 m de cursa ( apa pre mica de la mal , unde freaca valu ) , si rapid , iar cu skiping lure bati mai mult , un ranger are 50 de gr. in 10 cm si aia aerodinamici , whistleru are 70 gr. pe 10 cm , alea zboara la dracu-n praznic , poti sa aduci un peste de la 70 de metri ( is prin poze citiva prinsi cu astfel de naluci , palometoni mai ales , pesti aia mai lati si mai mari ). Dar trebuie echipament , plus ca daca nu esti obisnuit o sa te rupa sa faci lanseuri la distanta cu echipament specific , mai bine raminem pe poppere de 25-30 de grame , astea le poti folosi si cu echipament mai normal . Nu tre scoase din calcul nici walkerele .dragos74 scrie:
aha eu intelesesem ca il atrag tot cu streemere ca fiind instructori or lansa mai bine :?
Fir Intins!!!
ia totusi o amintire de la marea noastra unde cat de curand trebuie sa facem o poza ca alea din spania
[img=http://img230.imageshack.us/img230/301/dsc03676hs3.jpg]

[img=http://img230.imageshack.us/img230/301/dsc03676hs3.jpg]
Cam tot una ii , vara nu cred ca puteau da de pe plaja oricum , eventual la primele ore al diminetii , ar fi fost lume . Se prinde pe apa de la un metru la zece metri , cei mai multi pe 1-4 m , cam asa ii prinde toata lumea , de la adincime de 10 m incolo nu am auzit sa-i caute cineva ( o sa probez eu cit de curind , ca nu-i mai gasesc de ceva vreme hahaha) . o plaja care se adinceste linga mal ii mai buna decit una larga , vara poti intra si in apa , da cind ii rece cu vadersi . Is mai bune plajele cu pietris decit alea de nisip , alte locuri bune , iesirile de apa dulce , capetele de dig . Patruleaza si de-a lungu digurilor . Nu stiu cit de curata ii apa prin porturi in Marea Neagra , insa aici intra in porturi , capetele de dig -intrarea in port is locuri foarte bune , plus ca nu pierzi apa ca si pe plaja , pe plaja daca nu te bagi in apa pierzi multi metri de cursa . regula ii ca tre cautat acolo unde are ce minca , asta nu-si pierde vremea .dragos74 scrie:ce mi-a placut ca pescuiau in zona de plaja nu de pe dig cum imi place mie mai mult
:wink:
Fir Intins!!!
Fain moment . Cum pina prin martie nu prevad mare lucru , si daca nu se intimpla ceva grozav , cred ca o sa trag si eu niste peisaje , eventual bag la laban ( dau cu pop-corn hahaha ).
Au si italienii poze tari , si pescuiesc ceva mai fin , psihopatu cred ca vorbeste limba lor hahaha!!!
Ma duc sa mininc si dupa aia ...cred ca o sa ma duc la una nocturna , ca mi-am facut pofta hahah!!!
Fir Intins!!!
Au si italienii poze tari , si pescuiesc ceva mai fin , psihopatu cred ca vorbeste limba lor hahaha!!!
Ma duc sa mininc si dupa aia ...cred ca o sa ma duc la una nocturna , ca mi-am facut pofta hahah!!!
Fir Intins!!!