zargan la mare

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 02 Ian 2008, 17:00

de la pescarie din mamaia si pana in dreptul delfinariului sunt zone cu pietris si de obicei se prind chefali mai mari acolo cand sunt in zona ....cu 20 si ...de ani in urma ce era pe acolo .... :!: eram copil si ma ducea tata ...inca nu amenajasera plaja aia de la soveja
dar deocamdata ca sa-ti fac in ciuda uite niste cotlete de palometon sau cum vrei tu sa-i spui... :lol:

Imagine

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Ian 2008, 18:33

ma tot chinui sa scriu dar nu am timp ca mi-a dat nevasta job sa supraveghez o matza cu picioarele rupte care tot nu vrea sa stea locului.
:(

uite dragos, un pic de rock&roll pentru tine.

http://it.youtube.com/watch?v=ER6kW04nq ... AC&index=2

este un trailer de la un dvd al macaroanelor de la seaspin, de care zice si SF. mai gasesti cateva link-uri pe dreapta in pagina de youtube.

nici astia nu dau demult la musca in mare si in general prind de pe mal seabass si baracude, care se mai prind cica si in marea neagra, cu aceeasi frecventa ca si pastravul de mare. adica unu' la enspe ani.

lufari prind la poppere si gurlere, tot la suprafata cum ii prinde si sf. mai prind din barca palamide si alte niste aratari, dar la ei totusi este alta mare.

eu m-as multumi si cu din aia mici la juma de kil, macar sa vad cum arata si cum trag de bat. in afara de chefal si guvizi nu am prins nimic de apa sarata. in afara de niste salai in zone cu apa salmastra. ptiu drace ce dor mi-e de un pic de soare si tzantzarii aia de-i injuram atunci..he he

@sf
un an nou cu multi lufari si ce-ti mai doreste inima. :)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 02 Ian 2008, 22:49

ecolo ecolo ...zise broscarul :x
ce peste au firar macaroanele lor sa fie.... :)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Ian 2008, 22:56

Lumea mai zice la Sardinia si "tropicu Meditarranei" , o fi Mediterrana infestata de baracude , da ei le au pe alea mai mari . O devenit rapitoru cel mai intilnit , de la greci pina la Gibraltar .

Eugen , la fel va doresc si eu , peste in bete , ce o fi , numa sa fie !

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 02 Ian 2008, 23:03

Hai ca ma excitati. N-am mai fost in Corsica de mult dar ma mananca baracuda. Pe vremuri nu era atata. :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 02 Ian 2008, 23:40

pai daca nu ai mai trecut tu pe acolo s-au mai inmultit si ele saracele... :)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 02 Ian 2008, 23:46

N-am mai trecut de 32 de ani !!! Dar am impresia ca ma intorc in curand. :twisted:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 03 Ian 2008, 00:06

Nu erau atitea acu 15 ani , zice toata lumea . Acuma ii invazie . De-ar fi apa mai calda in Marea Neagra ar fi si acolo , oricum , un zbor dus-intors pin in Cagliari nu cred sa coste o avere daca il iei din timp , plus ca sezonu bun nu corespunde cu sezonu turistic .
Tudore , tu ai fost la mare ...da ai prins stiuci , ce mai vrei hahaha!!!

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Ian 2008, 00:36

SF scrie: Tudore , tu ai fost la mare ...da ai prins stiuci , ce mai vrei hahaha!!!

Fir Intins!!!
Da, dar nu era aceeasi mare. Ce m-as intoarce si acolo. Viata cam scurta. Ha, ha !

GIGA
junior
junior

Mesaj de GIGA » 03 Ian 2008, 14:55

dragos74 scrie:gica dar ai prins si de ppe mal stavrizi sau doar in larg
iar lufarul in general se apropie de mal sau e necesar sa iesi cu barca :?:
Se poate prinde si de pe mal dar tre sa ai un loc destul de bun cum ar fi capul digului de nord al portului Cta unde apa este destul de adinca cca 20 m curenti f mari iar pestele umbla prin zona dar si acolo locurile sunt limitate in raport cu nr de pescari si ar mai putea fi un inconvenient .lufarul se poate prinde destul de bine si la lanseta dar cel mai bine se prinde la mana iar ptr a practica un asftel de stil tre sa ai loc de desfasurare ....barca...cat despre stavride ce sa-ti spun este unul din sporturile mele preferate In momentul in care dai de banc este de ajuns sa se agate una buc dupa care incet incet icepe sa se incarce taparina pana la un moment dat cand ai impresia ca mulineta pe care o folosesti nu mai are puterea necesara ptr a aduce pesti la barca De regula pe o taparina se pun 12-15 carlige si un plumb de 100-120 gr ....imagineaza-ti placerea de a pescui !.....

Scrie răspuns