Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sfaturi strimere
Sper ca azi sa ma intalnesc cu menghina.....zilele astea am facut curat pe masa. Apoi ridicam poze.
Pana urca Hell, din colectia primavara-vara 2013:

p.s. urla invidia in mine

...
- demenicornel
- utilizator constant
tavistan , spunemi si mie de unde sa-mi iau si eu mustele astea.
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
- demenicornel
- utilizator constant
vreau si eu mustele astea.tavistan scrie:Pana urca Hell, din colectia primavara-vara 2013:
de unde ?
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
dottore sper ca ai legate vre-o cateva duzini ... doritorii o sa se inmulteasca 

...
Multzam fain de aprecieri!
@demenicornel, nu fac muste pe bani - nici nu-s asa priceput si nici n-am timp; la streamerele astea materialul cred ca face diferenta, l-am descoperit de curand (e par de lama si are o tinuta... speciala). Daca voi avea timp peste iarna sa leg mai multe (nu se leaga tocmai greu dar cam face mizerie) poate voi imparti cateva - ca sa fie incercate. Dar cum zice Hell: menghina, tensor, o forfecuta, atza, cateva materiale si la treaba!
@demenicornel, nu fac muste pe bani - nici nu-s asa priceput si nici n-am timp; la streamerele astea materialul cred ca face diferenta, l-am descoperit de curand (e par de lama si are o tinuta... speciala). Daca voi avea timp peste iarna sa leg mai multe (nu se leaga tocmai greu dar cam face mizerie) poate voi imparti cateva - ca sa fie incercate. Dar cum zice Hell: menghina, tensor, o forfecuta, atza, cateva materiale si la treaba!