Azi le-am vazut in curent.Pe o recuperare nu foarte energica imi dadeau impresia de o miscare usoara de S stanga dreapta.Daca acceleram nu mai avea acea miscare,veneau liniar,dar daca ne gandim ca nici albitura nu face miscari de balet,eu zic ca e ok.Flash-urile luate tot de acolo de unde am luat si fibra se vad extraordinar,mai ales cele Grey-Pearl.Si pe balta pot zice ca imi plac cum merg.Eu am incercat sa le recuperez si mai repede ca apoi sa opresc si sa le las sa se scufunde usor.Capetele fibrei am vazut ca fluturau usor.JB scrie:Foarte reusite, imi plac! Imi spui, te rog, cum "joaca" fibra aceea in apa?
Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sfaturi strimere
SVF scrie:Azi le-am vazut in curent.Pe o recuperare nu foarte energica imi dadeau impresia de o miscare usoara de S stanga dreapta.Daca acceleram nu mai avea acea miscare,veneau liniar,dar daca ne gandim ca nici albitura nu face miscari de balet,eu zic ca e ok.Flash-urile luate tot de acolo de unde am luat si fibra se vad extraordinar,mai ales cele Grey-Pearl.Si pe balta pot zice ca imi plac cum merg.Eu am incercat sa le recuperez si mai repede ca apoi sa opresc si sa le las sa se scufunde usor.Capetele fibrei am vazut ca fluturau usor.JB scrie:Foarte reusite, imi plac! Imi spui, te rog, cum "joaca" fibra aceea in apa?
Scuze,flash-ul e green pearl.
Salut Leo.Din pacate mai mult leg decat sa ajung sa pescuiesc.N-am probat mai nimic,timp putin,alte probleme...dar sper sa ajung pe saptamana viitoare. 

mai proaspete ....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Portia de nada pentru we urmator? 

da , pt grund 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez