Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sfaturi strimere
Avatii sunt intre 0,7- 1,5 kg. Nu i- a mers bine in ziua aia cu atatea atacuri si fara finalizare dar cu o zi inainte a luat 17 bucati!
- demenicornel
- utilizator constant
-Carligele de crap sin gamakatsu ,tavistan scrie:... si carligele de crap pot fi bune sau proaste. Apoi poate n-ar fi rau sa incerci niste carlige mai lungi sau streamere pe tuburi; poate nu ataca exact la cap...demenicornel scrie:zici ca acele sint bune .?
Auzi... 30 de atacuri la stramer! destrabalatule!
-Nu stiu cum e montura pe tuburi , si in cazul in care nu ataca la cap ce e de facut ?
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
- demenicornel
- utilizator constant
- stremerul este legat cu fir de 12 cm . asa ca nu poate fi asta problema, si ataca la pelicula apei .
- demenicornel
- utilizator constant
-Totusi problema cred ca este ACUL trebuie sa fie cu tija lunga si pana de la stremer mai scurta pt. ca avati sint pina la 700 gr.
ma sincer eu cred ca rigiditatea instalatiei e problema
incearca si cu un bat mai moale , ecventual cu greutati mai mici .

incearca si cu un bat mai moale , ecventual cu greutati mai mici .
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Nu mai da cu "pari"......
...avatul "aspira"....actiune 50-100....si fir textil......"nu bun!"......vorba maghiarului..... 

Io cre' ca tu intepi cand vezi atacul...adica ti pripesti olea'. Ai rabdare sa-l simti in bat....lasa-l sa si-o traga singur.
- demenicornel
- utilizator constant
ok. asa o sa fac , merci !
Am o rugaminte . dami un pont unde se prinde avat si se merita sa fac o partida de pescuit pe cinste.
Am o rugaminte . dami un pont unde se prinde avat si se merita sa fac o partida de pescuit pe cinste.
- demenicornel
- utilizator constant
Apropo de rigiditatea instalatie , din moment ce trebuie sa arunc departe , trebuie sa dau cu un buldo greu ,automat se intelege de la sine ca nu poti da cu o lanseta mai fina pt. ca se rupe.
Cornele......tu poti!!!!demenicornel scrie:Apropo de rigiditatea instalatie , din moment ce trebuie sa arunc departe , trebuie sa dau cu un buldo greu ,automat se intelege de la sine ca nu poti da cu o lanseta mai fina pt. ca se rupe.

Hai sa-ti zic si eu, am vazut ca ai scris actiune 50-100......intentionat am scris si eu....da'.....puterea de aruncare e una....si actiunea alta......poti sa dai si cu un bat, care "duce mult", dar care sa fie mai "molcut" pe varf.....asa mai semiparabolic.Daca dai si cu un textil mai subtirel, pana in 10, eu cred ca ajungi unde trebe si cu mai putine grame. De multe ori avem tendinta de a supradimensiona echipamentul....

Fain loc, ziua e aglomeratie ca pe autostrada acolo, noaptea se intind monofilamentele si asociatia doarme ca-i obosita de la numarat incasarile.