Sfaturi strimere

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
demenicornel
utilizator constant
utilizator constant

Re: Sfaturi strimere

Mesaj de demenicornel » 12 Noi 2012, 18:26

Ok.sint de acord cu tine ,poate mi dai tu un bat de proba sa vedem ce rezultate vom avea.
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Noi 2012, 20:27

lupishor scrie:Avatii sunt intre 0,7- 1,5 kg. Nu i- a mers bine in ziua aia cu atatea atacuri si fara finalizare dar cu o zi inainte a luat 17 bucati!
هذه هي الحياة :D

lupishor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupishor » 12 Noi 2012, 20:49

Cred ca pe limba asta bombaneam si eu cand el prindea..... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Noi 2012, 22:21

pacat ca a luat.... ar merita si dat drumu :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 20 Noi 2012, 20:14

Salut ,Avatarilor sau celor care au mai multa experienta in pescuitul avatului.Am o mare problema in zona mea pe Arges jud Giurgu am niste avati smecheri care nu pot sa i pacalesc deloc ,ce sa fac sau aveti vre un streamer mai nustiucum care ar putea fi solutia.....Am incercat cu strimere mici ,medii ,mari ,fluo ,naturale lider lung cat m,ai silentios unde a fost clean sau bibi sau salau i am prins dar Avatiiiiiiiiiiiiiii canci,si credeti ma ca am si eu cateva modele de streamere care in mod normal ar trebui sa prinda .Sareau atacau solitar mai mult problema principala cred ca e ca nu atacau in acelasi loc.....zic eu ,astept opiniiiiiiii sa vedem ce solutie am sa aplic.Multumesc pt viitoarele interventiiii,snur intins

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Noi 2012, 00:22

avat=ciudat domnu.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Noi 2012, 09:10

Si este nevoie de un alt ciudat ca sa-l inteleaga cat de cat. Ai MP Leo

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 21 Noi 2012, 09:36

Salut ,in majoritatea situatiiiiiiiiilor ataca sabioare mici .Am vazut si momente candatacau prada mare 10 ,12 cm sabioare.Am sa incerc fel si fel de recuperari si cu muste mai sarace sa vedem ...... :respekt:

demenicornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de demenicornel » 22 Noi 2012, 10:16

leowb scrie:Salut ,Avatarilor sau celor care au mai multa experienta in pescuitul avatului.Am o mare problema in zona mea pe Arges jud Giurgu am niste avati smecheri care nu pot sa i pacalesc deloc ,ce sa fac sau aveti vre un streamer mai nustiucum care ar putea fi solutia.....Am incercat cu strimere mici ,medii ,mari ,fluo ,naturale lider lung cat m,ai silentios unde a fost clean sau bibi sau salau i am prins dar Avatiiiiiiiiiiiiiii canci,si credeti ma ca am si eu cateva modele de streamere care in mod normal ar trebui sa prinda .Sareau atacau solitar mai mult problema principala cred ca e ca nu atacau in acelasi loc.....zic eu ,astept opiniiiiiiii sa vedem ce solutie am sa aplic.Multumesc pt viitoarele interventiiii,snur intins
-Aceiasi problema am intimpinato si la Deva , sfatul meu este in momentul in care lasnsezi peste ei acolo unde sare , laso sa curga pe curent si din cind in cind sa mulinezi foarte ,foarte incet
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 22 Noi 2012, 13:08

Salut ,deci nu sunt singuru.....Credeti ma am dat cu de toate,acum vreau sa incerc muste mai sarace recuperari mai lente sa vedem daca raspund,cu ani buni in urma nici la vobler ,oscilanta ,cicada ,rotativa,tuister etc ,nu vroia .foarte rar luam cate unu pe partida pescuind cu adresa Clean dar sa vedem si ce muste folositi ca poate asta e moitivu........... :respekt:

Scrie răspuns