Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- demenicornel
- utilizator constant
Sfaturi strimere
Salutare , am deschis acest topic pentru a lamuri o chestiune si anume , de citeva zile dau la avat cu strimere si am foarte multe rateuri ,de exemplu azi am avut peste 30 de atacuri si nu am prins nici unu pestisor , credetzi ca e din cauza acelor sa nu fie ascutite bine. Astept recomandari !!!!
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
Re: Sfaturi strimere
streamere cu bat de spin sau de fly ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- demenicornel
- utilizator constant
salut. Nu stiu sincer ce sa zic . Ar trebui sa vezi un pic cum "rateaza" : adica daca dau in streamer si nu se agata sau il apuca si nu se agata .
Mustele pe care le-am folosit cu rezultate la avat au variat ca marime intre 5-9 cm si au fost legate pe carlige de marimi 6 pana la 1 si chiar 0. de obicei am folosit carlige dedicate de fly pt streamere sau , cu la fel de mult succes, carlige de crap cu deschiderea mare ( asa numitele wide gap) . Nu stiu daca se poate totusi compara situatia pt ca daca le dai cu echipament de fly musca e ultima parte din instalatie si nu se incurca in alte fire samd evoluand , cum probabil se mai intampla cand e pus pe saltatoare dasupra unui bobler sau tabla ...
adica niste carlige de genul asta :

Mustele pe care le-am folosit cu rezultate la avat au variat ca marime intre 5-9 cm si au fost legate pe carlige de marimi 6 pana la 1 si chiar 0. de obicei am folosit carlige dedicate de fly pt streamere sau , cu la fel de mult succes, carlige de crap cu deschiderea mare ( asa numitele wide gap) . Nu stiu daca se poate totusi compara situatia pt ca daca le dai cu echipament de fly musca e ultima parte din instalatie si nu se incurca in alte fire samd evoluand , cum probabil se mai intampla cand e pus pe saltatoare dasupra unui bobler sau tabla ...
adica niste carlige de genul asta :
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- demenicornel
- utilizator constant
Cirligele sint de crap . Poate de acea rateuri multe.
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
incearca eventual sa schimbi lanseta si ia ceva mai moale 

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- demenicornel
- utilizator constant
... si carligele de crap pot fi bune sau proaste. Apoi poate n-ar fi rau sa incerci niste carlige mai lungi sau streamere pe tuburi; poate nu ataca exact la cap...demenicornel scrie:zici ca acele sint bune .?
Auzi... 30 de atacuri la stramer! destrabalatule!

Problema care o vad acolo este urmatoarea:
Streamerul este legat cu fir scurt, asta cauzeaza rateuri.
La fly este alta treaba , asa cum a zis si Musk, streamerul vine ultimulpeinstalatie, deci are timp si loc sa il "inhaleze"
Intrebare, cum este altcatuita montura?
Streamerul este legat cu fir scurt, asta cauzeaza rateuri.
La fly este alta treaba , asa cum a zis si Musk, streamerul vine ultimulpeinstalatie, deci are timp si loc sa il "inhaleze"
Intrebare, cum este altcatuita montura?
Am si io o intrebare,adica doo deocamdata,desi nu ma pricep mai deloc.Cat de mari sunt avatii sau de unde stii ca-s avati?Nu de alta,dar in perioada asta a anului am prins avat,dar nu-l mai vezi sa atace in pelicula.