Scobar la nimfa

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 15 Noi 2006, 14:11

dar nimeni nu iti contesteaza calitatile de pescar si pasionat al scobarului. Nu cred ca cineva vrea sa supere sau sa jigneasca , expresiile deseori pot fi interpretabile , o gluma poate fi luata ca si atac la persoana si asa mai departe. Dar singura chestie este ca topicul asta era despre pescuitul cu artificiale. Insa noi romanii avem calitatea de a devia deseori de la subiect...
in rest fir intins la toata lumea:)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Noi 2006, 14:32

truia,

ala ti-a vorbit frumos, nu stiu daca ai remarcat. dar daca insisti, putem continua pana maine.

sa revenim la curiozitatea ta, in ultimul timp folosesc lycra, prind niste bobite de polistiren in ele si le leg pe carlige sub forma de ochi la niste muste cu care prind biban. dar tot as incerca si altceva ca se rup repede.

nevasta-mea refuza sa-mi dea vreun sfat ca o enerveaza obsesia mea cu pescuitul. vad ca ai mai multa experienta, nu vrei sa-mi explici cum sta treaba cu ciorapii de dama, care-s mai rezistenti si mai fini? :twisted:

degeaba te superi si iei in serios lucruri spuse in gluma, esentialul era sa intelegi ca pe aceasta parte a forumului stationarul nu reprezinta un subiect de interes, cu sau fara placuta.

cum ti-au zis-o inaintea mai mai multi, s-ar parea ca nu pricepi usor. asa ca m-am gandit sa-ti desenez. daca mai vrei, continuam.

sanatate si numai bine!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Noi 2006, 14:36

eugen scrie:nevasta-mea refuza sa-mi dea vreun sfat ca o enerveaza obsesia mea cu pescuitul.
Credeam ca-s singurul in situatia asta! :lol: :lol:

Da' tot am aflat ceva, mergand cu ea la cumparaturi: ciorapii sunt mai subtiri sau mai grosi, proportional cu un numar scris pe pachet (15, 20, 40). Acu ma intreb: sa folosesc subtiri sau grosi (pt bilutele de polistiren)?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Noi 2006, 14:45

pe carlige mari merg si grosi, pe alea mici nu, ca se face o cocoasa pe carlig unde-l fixezi si arata ugly. un amic face emergeri din foam cu bilute de polistiren pe care le prinde in folie de plastic, din aia de invelit sandvisuri, ca se comprima mai bine pe carlig. inca n-am incercat pentru ca n-am folie. de vreo 3 ani sunt la nivelul in care nu-mi mai face pachet cand merg la pescuit, da' tot nu ma intorc devreme acasa nici de foame. :)

cica se schimba treaba daca le aduci flori de fiecare data cand te intorci de la peste...:)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Noi 2006, 14:51

No mai, da de unde flori? Ca pe unde umblu eu, prin paraie prin padure, numa ceva papadii, urzici si brusturi... :lol: Papadiile or fi bune? :oops:

Folia aia de nylon mi-e ca se rupe in dintii pastravului. Tot ciorapul cred ca e mai util.

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: Numai pentru Jean...

Mesaj de Mugurstefan » 15 Noi 2006, 17:43

Truia scrie:
Eu..ce sa zic...pescuiesc de vreo 40 de ani...din tata-n fiu cum s-ar zice..sau poate din bunic in fiu..ca sa fiu mai exact...am vazut multe..am pescuit mult...am mai si prins cate ceva...am avut si sansa sa pescuiesc in mai toate raurile mari din lume...de la Indus si Gange la Nil, Zambezi, Limpopo, Congo, Nicer si Volta si in mai toate oceanele...dar dragostea de fata mare nu se uita..inima mea e tot pe malul Dunarii..la scobarii si mrenele noastre... dovada e ca am facut aproape 15000 de km numai ca sa ma duc la concursul de scobar amintit..bine macar ca am putut s-o fac..
Asa ca mistocariile ieftine, desi ma enerveaza la culme..ma lasa aproximativ rece...
Sper sa ne mai auzim...desi eu nu cred c-o sa mai scriu pe topicul asta

Sanatate!
Pai Nea Truia, de ce nu incepi si mata cu esentialul?
Zi-ne si noua povesti cu capturi pe Indus si pe Gange ... nu chestii din astea fumate cu scobari.
Deschizi frumos un Topic cu intamplari personale de pe alte meridiane si te cititm cuminti si atenti. :lol:
Hai nu te supara...daca ne povesteai de cum prinzi scobar la Fly eram cu ochii pe tine asa ca pe butelie .... cu viermusi samd ... intelegi... e desueta faza...
Baietii nu-s rai dar nu-s nici 'scobari' is si ei "rapitori " .... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Sper ca ai inteles si ti-a trecut.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns