Scobar la nimfa

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Noi 2006, 15:51

okay, thanx

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Noi 2006, 14:47

[quote="eugen"]aia este doar o solutie de momit si cam atat. pe mures se folosesc gardulete de nuiele, care rezolva problema nadei pe curent ceva mai comod. adica baietii aia nu se chinuie sa care 30 de kile dupa ei.

ce-i asa nemapomenit la scobar? am prins si eu din asta de dunare la nimfa, deci clar e un peste prost daca papa urechi de iepure si cozi de fazan si fara placuta.[/quote]

Mai , tu amu-s doi ani nu stiai ce-s aia scobari , ai crezut ca-s un fel de cleni , ai venit si intrebat pe forum , da vad ca l-ai fumat rapid he!he! As vrea eu sa te vad cum plantezi gardulete de nuiele in decembrie pe apa de doi metri , nu de alta da decembrie ii o luna grozava pentru scobar .

Fir Intins!!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Noi 2006, 16:20

whatever

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 10 Noi 2006, 18:05

SF scrie: As vrea eu sa te vad cum plantezi gardulete de nuiele in decembrie pe apa de doi metri , nu de alta da decembrie ii o luna grozava pentru scobar .

Fir Intins!!!
EI na-tzi-o franta!!!!
Hai aici sa vezi cum stam in apa pana la brau cu zapada de juma de metru pe mal si pescuim in timp ce scobaristii bat pasul pe loc sa se incalzeasca si isi fac cruce uitandu-se la noi si intrebandu-se cum de nu inghetzam...
Si inca o chestie, omul n-are voie sa dea o replica daca nu a auzit decat de doi ani de scobar??? iar de gard: asta se face pe ape mici, pe vaduri!!!

in fine, toate discutia cu scobarul este in afara topicului asa ca ma opresc aici

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Noi 2006, 20:54

lasa-l in pace, luci. omu' e simpatic, atata ca si la baracude da cu viu fiindca nu crede si pace ca merge cu ceva care nu-i carne vie. s-a suparat si el ca i-am facut tampitel pestele de suflet. deci reactia este perfect justificata. :)

gardu' era numai un exemplu, ca sa-i zic lui truia ca mai exista si alte solutii pentru nadirea pe curent si alta zone cu traditie la pescuitul scobarului, ca prea o luase pe ulei cu stiinta de la mehedinti.

din ce-mi amintesc cand eram copil si nu puteam tine pestele pe dara de nada data din mana, puneam un bolovan intr-un ciorap si un botz de mamaliga si aia era, rezolvam. poate incerca si asta la nevoie. nu de alta, da-mi inchipui ca nu-i chiar sexy sa cari 30 de kile de fier cu tine cand mergi la peste.

revenind la oile noastre: draga truia, dupa ce te saturi de aprofundat stiinta scobaritului la placuta, iti sugerez sa-i lasi in pace profesorii aia ai tai si sa te apuci de pescuit fara sa tii cont de ce zic ei. fiindca te cam aburesc si-i mai mult gura de ei decat "stiinta", cum iti place tie sa crezi.

"chiar 10 bucati pe zi" nu-i cine stie ce, iar avatii pe dunare au inceput sa pape inca din prima zi dupa deschidere, acuma cu apa rece si scazuta sunt numa' mai usor de prins, atata tot.

ca dovada, aici poti descarca un filmulet cu un dril cu primul avat luat in primavara la deschidere de prietenul meu dragos. de altfel este si primul lui avat, cam mic de inceput da' si-a luat revansa la greu in restul anului. :) mare chestie, avand in vedere ca n-avea o relatie temeinic intemeiata din copilarie cu specia.

http://rapidshare.com/files/2747693/avat.MPG.html

la prima pagina dai click pe free download. in a doua, trebuie asteptat pana se termina numaratoarea inversa, apoi introdus codul generat in casuta si abia dup-aia click pe download. sper sa te descurci.

pestele ala a muscat o musca facuta din pene de cocos care imita un pestisor. mai am alte poze si filme cu pesti precum carasi, bibani, strapazani blah blah blah, pacaliti si ei de diverse materiale legate pe carlige ca sa imite papica.

deci vezi tu, aici e vorba de un altfel de pescuit. asta este, ne cerem scuze, da' chiar nu ne intereseaza pescuitul la placuta!!!!

cam asta este.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Noi 2006, 21:49

eugene, unde ai prins tu scobar pe dunare fratiorul meu ?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Noi 2006, 22:09

de ce ma intrebi?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Noi 2006, 22:39

danr scrie:eugene, unde ai prins tu scobar pe dunare fratiorul meu ?
Ce asa mare "bigdiil" sa prinzi scobar pe Dunare Dane?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Noi 2006, 23:46

cum, mai stefane, scobaru nu e pestele ala de traieste doar in ardeal? :))

dane,
ti-as fi luat de buna intrebarea daca o puneai inainte sa fi raspuns sf-ului si lui truia un pic mai acid. dar cum veni taman dupa, tind sa cred ca iar am fost arogant si anti-trafic si nu e bine. io zic sa-mi dai un avertisment, sau macar ban din ala de o saptamana. :))

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Noi 2006, 23:54

eugen scrie:cum, mai stefane, scobaru nu e pestele ala de traieste doar in ardeal? :))

. :))
Ba da, dar in ultima vreme s-au facut populari si la Dunare . asta dupa ce a fost aclimatizat.
Numa ca n-a prins tupeu de Bucale, trage tot asa ..inceeeeet .. ca la noi la transilvania ! :lol: :lol: :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns