@ muscarul:
eu nu prea ies la "peste pasnic" la musca aici ... adr asa din acnd in cand mai dau si eu la platica ca avem mutla pe aici ... si el stiu pe unde sa le acut ... in rau este mai usor...

... si al rosioare.
@ razvan:

... la avat nu prea am ocazia sa dau deci nu sunt un "specialist" ... dar am prins ... acteva bucati frumoase aici pe niste rauri pe care nici nu ma asteptam sa existe ... si m-am distrat de minune.
Nu zic ca este usor dar ... dar cu rabdare il pacalesti pana la urma ... dar pana cand prinzi smecheria ... devine o obsesie .... o stiu ...
Uni ataca imediat ... dar sunt unii sfiosi si banuitori si aia sunt cel mai greu de pacalit. Stiu pe cineva prin Timisoara care-i pacaleste cu uscate ...
Cand vin fi sigur ca va dau de stire ...

... ca si singur o fi placut pentru mine sa fac o partida de clean ... dar parca tot mai interesant ar fi sa va intalnesc ...

si sa mergem impreuna.
@ adrian frunza:
Cine te pune sa mananci "jarul" sau "arsura" ...

Scobari ii facem cu solzi pe ei ... ca bibanii de saramura.
Scobarul are o carne slaba ... si mie ... mi s-a parut buna. Ca tu preferi somon de crescatorie ... de care eu nu mananc nici daca mi-l da gratis ... asta este treaba ta.