Scobar la nimfa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
iarta-ma, dar nu pricep ce treaba am eu pe topicul asta. nu ma bag in discutiile despre catch & release pentru ca mi se par un fel de predici de preoti ipocriti pentru don'soare sfioase. eu unul nu pricep cum mai poti pescui daca ai asa remuscari incat ajungi sa ii dai cu antibiotice si sa nu poti dormi noaptea de grija procentajului de supravietuitori.
ceea ce ziceam pe topicul celalalt nu era deloc o declaratie de mare ecologist. in cazul in care ai interpretat-o asa, forget it. pur si simplu avatii de la kil in sus m-am hotarat sa nu-i mai retin. am facut-o odata si mi-a parut rau ca i-am omorat degeaba. nu sunt buni la gust, au o gramada de oase iar eu nu stiu sa fac marinade, asa ca prefer sa le dau drumul. daca am pofta sa mananc peste retin din cei mici sau prind niste obleti sau merg la salau. da' asta e treaba mea oricum.
ceea ce ziceam pe topicul celalalt nu era deloc o declaratie de mare ecologist. in cazul in care ai interpretat-o asa, forget it. pur si simplu avatii de la kil in sus m-am hotarat sa nu-i mai retin. am facut-o odata si mi-a parut rau ca i-am omorat degeaba. nu sunt buni la gust, au o gramada de oase iar eu nu stiu sa fac marinade, asa ca prefer sa le dau drumul. daca am pofta sa mananc peste retin din cei mici sau prind niste obleti sau merg la salau. da' asta e treaba mea oricum.
am facut-o odata si mi-a parut rau ca i-am omorat degeaba
nul nu pricep cum mai poti pescui daca ai asa remuscari incat ajungi sa ii dai cu antibiotice si sa nu poti dormi noaptea de grija procentajului de supravietuitori
daca tu insusi ai avut remuscari, cum de nu intelegi ca si altii au remuscari ?
prea o pui in alb si negru, adica ori nu pescuiesti ori nu-ti pasa
poate exista si gri, adica iti pasa oarecum
eugene, antibioticele se folosesc la crap, un crap de peste 20 de kile este un trofeu, ii ia o gramada de ani sa creasca atat, reprezinta un lucru de pret atat pentru patron cat si pentru pescar, si e pacat sa moara aiurea
- costica_fishing
- veteran
Iarasi ma lovesc de neintelegerea ta mai Eugen he ! he ! .
Spuneam acum citeva zile ca un fir mai gros ii mai sanatos . Am primit 2 replici despre cirlige fara spin si antibiotice . Mi-am zis ca nu are rost sa mai comentez . Dupa aia ai zis tu ( pe alt topic ) ca a trebuit sa omori un avat pentru ca l-ai drilluit prea mult plus ca avea musca in git. Parerea mea este ca cu cit tii mai mult un peste in drill cu atit are sanse mai multe sa crape . Poti dealtfel sa te uiti pe cele doua topicuri .
Fir Intins!!!
Spuneam acum citeva zile ca un fir mai gros ii mai sanatos . Am primit 2 replici despre cirlige fara spin si antibiotice . Mi-am zis ca nu are rost sa mai comentez . Dupa aia ai zis tu ( pe alt topic ) ca a trebuit sa omori un avat pentru ca l-ai drilluit prea mult plus ca avea musca in git. Parerea mea este ca cu cit tii mai mult un peste in drill cu atit are sanse mai multe sa crape . Poti dealtfel sa te uiti pe cele doua topicuri .
Fir Intins!!!