incepator in PMA

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 29 Sep 2004, 17:41

Cu placere si alta data si sper sa fie cu folos.
... rabdare de pescar :lol: :lol: :wink:
Fir intins!
Borealis F

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 30 Sep 2004, 09:20

@ trombonezul:

Sunt curios ... ai incercat "biciul"? :)
Fir intins!
Borealis F

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 30 Sep 2004, 09:31

Din pacate am ajuns acase prea tarziu pentru orice fel de "experimente"... si am adormit imediat ca un porc... dar acum caut prin toate birourile o nuia mai lunga ca sa exersez la locul de munca! Daca ma intreaba cineva ce fac o sa zic ca e ceva in interesul firmei...
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 30 Sep 2004, 09:41

:lol:

O nuia dintr-un boschete sau dintr-un pom este mai buna. Daca este cruda si nu uscata ai acea moliciune a actiunii parabolice, la o nuia de 3-3,5 mm grosime si lungimea de 55-60 de cm. Sfoara sa nu fie de canepa sau sintetica. De bumbac sau de lana-lana sau lana sintetica. :)
Fir intins!
Borealis F

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 30 Sep 2004, 09:48

Sa nu inteleaga ca nu mai are nevoie la pescuit de lanseta, fir si mulineta daca gaseste nuia si sfoara :lol: .
Serios acum, interesante lectiile. Le-am salvat pentru un posibil viraj spre PMA (in caz ca se intampla ceva cu informatiile de pe forum, sunt in siguranta).

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Sep 2004, 09:52

Pana acum am fost si eu numai ochi (fara urechi :D ) Intentionez sa achizitionez si eu in curand un echipament pt. PMA dar pana atunci orice informatie cu privire la tehnica e binevenita. Deci continuati... :lol:

P.S. Era intr-o vreme pe Discovery dupa Rex Hunt o emisiune, nu mai stiu cum ii zice unde tipul pescuia numai la musca. Inclusiv piranha si alte specii. Sa nu mai zic ce pastravi prindea... :shock:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 30 Sep 2004, 10:37

Mi-am adus aminte de emisiunea in care prindea mustaciosul ala de Bushy piranha la musca... cred ca atunci am ramas cu gura cascata fro juma de ora... prima oara... a doua a fost cand a prins 2 baracude in acelasi timp la 2 lansete si in timp ce se juca cu ele langa barca erau atacate de alte baracude mai mari... asemenea frenezie nu am vazut nici la nunta la mine cand am adus bautura!!!
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Sep 2004, 11:00

Bushy e la Rex Hunt, asta de care zic eu e un urechiat. :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 30 Sep 2004, 11:12

Hooked on Fishing... asa ii zicea la misiunea ailalta!!!
Steven Wright

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Sep 2004, 11:14

Cred ca asta e! Dar nu eram sigur, pt. ca mai era una cu un tip mai tanar. Iar acum e cu altul, cred ca John Wilson Fishing Safari, ceva de genul asta.

Scrie răspuns