http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6370eugen scrie:cine este tetea? foarte subtil personaj, mare lucru sa te exprimi doar cu citate. deep shit, really. singuru' bai e faptul ca lumea asta rea interpreteaza cum ca in realitate chiar nu ai nimic de zis.![]()
Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
Pai ce ?dragos74 scrie:da fara fir ai voie???
sau trebe musai sa-l ai pe mulineta ca de scos oricum nu prea vad cand e scos in cond si metodele de pescuit de la noi din concursuri...
se da ca la pluta cu nimfa-n coada ?
ca ne bagam si noi spinnerii si stationaristii atunci prin concursuri !

In loc de jig, punem o nimfa lestata , si cand avem tzac dam contra !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
NU!
firul de pe mulineta - chiar daca nu se foloseste - are un rol foarte important, impreuna cu vesta, varga jdm si wadersii tree sa-ti aduca aminte ca esti diferit de gheorghe.
acu' pe bune vorbind, cum drac sa-i prinzi altfel daca nu e apa si pestii is toti ca obletii, doar ca mai rari. acolo e pe puncte mah, alta discutie.
firul de pe mulineta - chiar daca nu se foloseste - are un rol foarte important, impreuna cu vesta, varga jdm si wadersii tree sa-ti aduca aminte ca esti diferit de gheorghe.

acu' pe bune vorbind, cum drac sa-i prinzi altfel daca nu e apa si pestii is toti ca obletii, doar ca mai rari. acolo e pe puncte mah, alta discutie.
- Mugurstefan
- veteran
tettea scrie:Mugurstefan scrie:fbfbnvnbvngfh vfhtruryujjhyuyujykuintautti scrie:acu am si io o intrebare pt astia de la echiapa nationala de pescuit la musca a Romaniei care au participat la concursul din Finlanda de anul trecut
frate care ai fo mah asa de inspirat de ti-ai marit in noaptea dinaintea mansei concursului standu din sesiunea urmatoare ?
sa mor daca nu rid si acu cind ma gindesc ce imaginatie ai si cum iti fuje mintea ..... ptiu ... ! sint mindru cu tine !![]()
![]()
ca sa nu mai povestesc cum rid cind il vizualizez pe ren ce moaca a facut cind si-a dat seama spre sfirsitul sesiuni![]()
![]()
![]()
"reni' le spui tu la finlandezii aia shovini ?
Ce mahh , ai uitat ca la ai nostri le fuje mintea la dinastea ??![]()
![]()
Codul nostru genetic e upgradat cu acest 'turbo-speed' , ordin de sus de la instinctul de conservare, ca altfel dispaream de mult...![]()
![]()
bravo lui,zsa **** pa mata in gura cititorule de la mine o bere , dar dupa sfintele sarbatori .![]()
Cod: Selectaţi tot
Tettea, esti abject rau, daca ai ajuns sa ma citezi si sa strecori injuraturi le ce spun eu ca sa bagi asemenea zazanii !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Nu de alta dar ma gandeam si eu ca daca tot stai asa cu mana intinsa (stiti voi ...asa ca la caras ...) cateva ore cat tine concursul ...am putea veni fara mulineta sa fie varga mai usoara ....sau macar cu o mulineta finuta asa ca pt copca si fara sa intre tot cablul ala pe ea doar o buc de nailon ...asa mai practic ca pt concurs...
...dar daca nu ''cadreaza''(vorba poetului) nu cadreaza...respectam regula

...dar daca nu ''cadreaza''(vorba poetului) nu cadreaza...respectam regula

Despre concursuri inca ceva.
Ma gadila pe meninge termenul de "antrenament". Antrenezi lipanii.Eu ca si Charlie Chaplin prefer puricii.
Cel mai misto e apropierea, cand simtzi ca ai calcat un lipan pe cap, te dai un pas inapoi si scotzi batzul(obligatoriu de 10 picioare) si incepi pescuitul(bineinteles sub batz). Daca ai rupturi te inzestrezi cu elastic.
Snurul optional.

Ma gadila pe meninge termenul de "antrenament". Antrenezi lipanii.Eu ca si Charlie Chaplin prefer puricii.

Cel mai misto e apropierea, cand simtzi ca ai calcat un lipan pe cap, te dai un pas inapoi si scotzi batzul(obligatoriu de 10 picioare) si incepi pescuitul(bineinteles sub batz). Daca ai rupturi te inzestrezi cu elastic.
Snurul optional.

I Fought The Law
acu' am inteles cine este tetea.
v-a scris si el un mesaj si v-au luat patru pagini sa-i raspundeti, pe rand si organizat. super baiat. asta chiar a inteles. ha ha ha
da' eu tot i-as da un ban asa prietenesc pt ca e cam tampitel. vrea sa se joace cu noi da' nu stie cum sa "vorbeste". deci e perfect inutil.
mugure,
nu erai tu ala obsedat de lansete sensitive pentru pescuit la jig? de cand atata aversiune pentru stilul tau preferat...
si nu mai baga in seama toti suckerii, lasa-l ca-i linisteste careva cu ban.
v-a scris si el un mesaj si v-au luat patru pagini sa-i raspundeti, pe rand si organizat. super baiat. asta chiar a inteles. ha ha ha
da' eu tot i-as da un ban asa prietenesc pt ca e cam tampitel. vrea sa se joace cu noi da' nu stie cum sa "vorbeste". deci e perfect inutil.
mugure,
nu erai tu ala obsedat de lansete sensitive pentru pescuit la jig? de cand atata aversiune pentru stilul tau preferat...

Stai linistit , si io am intrebat acu ceva vreme care si cum ii spinningu , canci raspuns , mi se pare ca exprimarea actuala ii " campionatu national de pescuit cu artificiale " , la o adica merge si Fario cu buldou lui peste tot , si la spin si la musca heheh!!! Eventual si la cast cu buldo si concurs de legat muste linga buldo hehe!!Mugurstefan scrie: ca ne bagam si noi spinnerii si stationaristii atunci prin concursuri ! :wink:
In loc de jig, punem o nimfa lestata , si cand avem tzac dam contra ! :lol:
Fir Intins!!!
sanya, minciog banuiesc ca trebe ca sa nu lel iei mucusul de pe corp si sa le risti viata. caz in care nu mai inteleg pentru ce e firul subtire care prelungeste drilul si le risca viata. oricum pentru scos pestele de nevoie eu zic ca nu ar avea nevoie. poate doar in ziua aia mareata cand vei accepta sa se faca un concurs la tine in spatele curtii.
)