pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
eugen
- veteran

mugure, cu a mea o sa ii iei si cand trec dincolo de 40m si tree jiguri de 40. nu tine vraja marii, eh?

asta e, am incercat si eu. chiar imi tree musai o anume varga de musca si deh, n-ar fi picat rau.
kuintautti,
daca o tii tot asa prevad ca o sa ajungi celebru printre crapari. deja ti-au fost dedicate pasaje intregi si vad ca inca mai vrei. ha ha ha.
cand o sa facem clubu psihopatilor ai votu' meu pt statutul de presedinte, iti zic de acum!

-
Tavi
- veteran

eugen scrie:mugure, cu a mea o sa ii iei si cand trec dincolo de 40m si tree jiguri de 40. nu tine vraja marii, eh?

asta e, am incercat si eu. chiar imi tree musai o anume varga de musca si deh, n-ar fi picat rau.
Care anume varga iti trebe?
-
Mugurstefan
- veteran

Tavi scrie:eugen scrie:mugure, cu a mea o sa ii iei si cand trec dincolo de 40m si tree jiguri de 40. nu tine vraja marii, eh?

Care anume varga iti trebe?
Una pe care a dat-o cu atata parere de rau ca n-a dat-o cui trebuia, de am mers sa dau la jig si in loc de tubul cu imx-ul de jig am gasit tubul cu imx-ul de flai , si m-am uitat la Razvan cum scoate salau dupa salau !
aveam fata lui Toma Caragiu acolo, cand Cotescu facea poze cu snopul de stiuci !!
Eugen, pentru linistea ta, sa stii ca anul asta lanseta a vazut apa !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Mugurstefan
- veteran

dragos74 scrie:Nu de alta dar ma gandeam si eu ca daca tot stai asa cu mana intinsa (stiti voi ...asa ca la caras ...) cateva ore cat tine concursul ...am putea veni fara mulineta sa fie varga mai usoara ....sau macar cu o mulineta finuta asa ca pt copca si fara sa intre tot cablul ala pe ea doar o buc de nailon ...asa mai practic ca pt concurs...
...dar daca nu ''cadreaza''(vorba poetului) nu cadreaza...respectam regula

Cauta mulinete din alea 'dummy' de plastic , de pus in vitrina, ca sanu te doara mana la tinut.
tippet-ul il legam de inelul de top !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
eugen
- veteran

mugure, pe ala l-am inlocuit deja cu un allstar care a trecut toate testele deci il pastrez.
tavi se refera la altceva si anume la o lanseta care este a lui si pe care am vazut-o in stadiu de blanc si intr-adevar mi-a placut mult.
deci nu tavi.
una de clasa mica caut. a ta pare foarte sexy dar pana nu dau cu ea in peste nu servesc. poate dupa ce ma lasi sa dau o tura cu a ta sa vreau.
oricum ai facut o buna alegere, se vede ca ti-ai facut temele. deja-s vreo 3 insi pe aici care abia asteapta sa te lasi de musca. ha ha ha
-
Mugurstefan
- veteran

eugen scrie:mugure, pe ala l-am inlocuit deja cu un allstar care a trecut toate testele deci il pastrez.. ha ha ha
am observat.
N-au mai avut loc incurcaturi dar si eu am dus-o la descantat !

Mugur Dixit !
-
Tavi
- veteran

Vai, dar nu mi-as permite sub nici o forma sa-mi inchipui ca tocmai lanseta aia ieftina o vrei.
E drept ca aflasem ca ai vazut-o si ca ti-a placut, dar nici chiar asa.
Dar chiar ma bucur ca ti-a placut, hai incoa sa dai si o tura cu ea. Numa sa vii pregatit, e doar pentru peste mare.
-
eugen
- veteran

dar peste mare este?
o sa vin, am fost pe aproape de curand si mi-a placut zona si mai ales compania. cu drumu-i mai greu ca nu-ti mai arde de nimic dupa toate orele alea la volan, dar pentru 2-3 zile e super fain.
mai vb. tree sa plec acasa.
-
Tavi
- veteran

eugen scrie:dar peste mare este?
trebuie sa crezi cu tarie asta . altfel nu prinzi.
Aduc io taria

-
eugen
- veteran

)