asa am scris si eu ... la concurs e obligatoriu folosirea minciogului si la obleti !_Sanya scrie: .... sa ai minciog cu plasa fara nod
Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am omis ceva eugen, trebuia sa spun "POATE este o metoda mai eficienta" pt ca adevarul este ca habar nu am, nu am pescuit niciodata la buldo. in vremurile la care faci referire (desi trebuie sa mai adaugi inca 5 ani) pescuiam la rotative si la "pipait" cu arificiale sau naturale.eugen scrie: crisp, sa mor de-mi dau seama cum dai tu pe sabaru ala frate daca buldo ti se pare metoda mai eficienta. poate asa ti se parea acum 15 ani cand dadeai tu la buldo si era plin de clean sabarul. exact d-aia prindeai mai mult atunci decat acum, n-are nici o treaba cu tehnica.
sunt si astazi rauri unde prinzi peste pana te doare mana. mai iesi si tu prin lume frate...

- Mugurstefan
- veteran
Da eram.eugen scrie:acu' am inteles cine este tetea.
v-a scris si el un mesaj si v-au luat patru pagini sa-i raspundeti, pe rand si organizat. super baiat. asta chiar a inteles. ha ha ha
da' eu tot i-as da un ban asa prietenesc pt ca e cam tampitel. vrea sa se joace cu noi da' nu stie cum sa "vorbeste". deci e perfect inutil.
mugure,
nu erai tu ala obsedat de lansete sensitive pentru pescuit la jig? de cand atata aversiune pentru stilul tau preferat...si nu mai baga in seama toti suckerii, lasa-l ca-i linisteste careva cu ban.
acum te-ai prins si de ce ??

auzi la el, stil preferat !

Poate te-ntalnesc pe malurile Oltului dand la jig cu GL2-ul ala !
Sau cand ma vezi, pui tigareta pe fir si zici ca ti-a plecat namila cu shutinghedul ??

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
as vrea eu, n-am mai vazut oltul de doi ani si chiar mi-e dor de el.
Gl2 ti-l vand cu placere daca te excita. o data am dat cu el, prins un salau de control ca sa vad daca este sensitiv cum iti plac tie. este. am intepat cand trebuia, dupa care nu am mai simtit nimic. am crezut ca-i creanga pana a iesit pe mal. par, deh.
vrei?
Gl2 ti-l vand cu placere daca te excita. o data am dat cu el, prins un salau de control ca sa vad daca este sensitiv cum iti plac tie. este. am intepat cand trebuia, dupa care nu am mai simtit nimic. am crezut ca-i creanga pana a iesit pe mal. par, deh.
vrei?
- Mugurstefan
- veteran
Nu-mi trebuie mahh.
Ce sa fac cu el ?
am IMX adevarat.
PS: Speaking about my obsession, sa stii ca la ultima iesire de dunare, dintosii deteau la 25 de m de mal, pe un vant si valuri pe masura.
Baietii erau obisnuiti sa-i ia la 4-8 m de mal, si ziceau ca nu vrea sa manance salaul.
Nu-ti mai spun ce detaliu a facut diferenta .
Ce sa fac cu el ?

am IMX adevarat.

PS: Speaking about my obsession, sa stii ca la ultima iesire de dunare, dintosii deteau la 25 de m de mal, pe un vant si valuri pe masura.
Baietii erau obisnuiti sa-i ia la 4-8 m de mal, si ziceau ca nu vrea sa manance salaul.
Nu-ti mai spun ce detaliu a facut diferenta .

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- kuin tauti
- veteran
Asa e... Eugene stiu eu unu care e tot numa concursuri.eugen scrie:io zic ca tree sa fie ok concursurile pt ca vin baieti cu aceeasi dambla, deci tot un fel de socializare. ca deh, pe aici nu indraznesc sa se poarte natural.
stii cum e, mai tree sa dai cu carpa peste o insigna, mai lustruiesti un trofeu, e greu sa discuti detasat. mai stim noi unii care se exprima doar prin reviste de teama sa nu isi piarda din prestanta daca baga pe circuitul live. pe care oricum baga ca deh, si socializarea e o nevoie la pescari.![]()

Face concurs peste concurs chiar si atunci cind nu stie nimeni ca el face ...

Tam` nesam ... se trezeste lumea cu el pe balta si deodata face concurs fara stirea nimanui... seara declara doar daca este invingator ca si-a luat revansa de data trecuta ... data stiuta numa de el

E unu de asta care lustruieste cele 2 pitzule capatate cind altii nu erau acolo ... pina ii se abureste parbrizul ... pe care ii place sa le scoata la iveala ca pe o carte de vizita mentionind si un nr de articole in domeniu pline de informatii vitale ori de cite ori intra in conflicte facute cu mina lui, ca are sarmanul momente cind il apuca asa un curaj nebun de vrea sa dea in bot la altii prin reviste, ca un las unde nu ii se poate raspunde

Pe circuitul live pe asta nu-l prinzi nici in ruptu capului traind saracu cu frica de autodivulgare a lipsei de cunostinte si maiestrie, frica care ia patruns in oase de mult ca de aia se fereste sa merga la pescuit cu altii (si cind mere da cu ghizi ... ) dar ii convine mai mult prestanta imagiini imaginare in care traieste pupat in *** de meteoriti fatarnici
Eh…. isi cauta si el o statuie scriind de zor ca icoana i-a fo sparta si alta data, dar nu pe aici … cu toate ca sint io sigur ca citeste