Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 24 Apr 2008, 07:25

kuintautti scrie:acu am si io o intrebare pt astia de la echiapa nationala de pescuit la musca a Romaniei care au participat la concursul din Finlanda de anul trecut

frate care ai fo mah asa de inspirat de ti-ai marit in noaptea dinaintea mansei concursului standu din sesiunea urmatoare ?

sa mor daca nu rid si acu cind ma gindesc ce imaginatie ai si cum iti fuje mintea ..... ptiu ... ! sint mindru cu tine ! :)

ca sa nu mai povestesc cum rid cind il vizualizez pe ren ce moaca a facut cind si-a dat seama spre sfirsitul sesiuni :lol: :lol: :lol: :lol:
"reni' le spui tu la finlandezii aia shovini ?
Ce mahh , ai uitat ca la ai nostri le fuje mintea la dinastea ?? :lol: :lol:
Codul nostru genetic e upgradat cu acest 'turbo-speed' , ordin de sus de la instinctul de conservare, ca altfel dispaream de mult... :lol: :lol:
bravo lui, de la mine o bere , dar dupa sfintele sarbatori . :idea:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 24 Apr 2008, 08:09

[quote="kuintautti"]din pacate cam tot ce spui este adevarat , si aici intilnim toate aspectele pe care le mentionezi dar din pacate nu exista profesori la capitolul pescuit

vorbind de bucuria pescuitului, eu cred ce este ceva personal care ar putea fi inpartasit si cu altii prezentat frumos si generatiilor urmatoare ... DAR .... atunci expiminduti gindurile, sentimentele si bucuriile poti pati ca Pintea pe flytying.ro

cititi articol scris de Pintea folosind link-ul urmator

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... pescarului

comentarii demne de â€

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 24 Apr 2008, 09:14

rough boy scrie:Crisp, fara suparare, eu te admir ca esti capabil de asa vise frumoase, dar tu chiar mai crezi ca potzi gasi aici ceva folositor? :)
Cred ca se mai poate gasi ceva interesant avand in vedere uniiutilizatori cum ar fi luci, miky mihaiv si altii. Din pacate sunt multi care ar putea fi de ajutor dar probabil ca nu considera "eficient" sa-si scranteasca degetele prin butoane. Intr-un fel ii inteleg forumurile sunt accesibile tuturor si buni si rai, tot felul de ciudati :lol: .
In privinta viselor frumoase nu vreau sa renunt, este posibil ca ele sa se datoreze si faptului ca nu ajung atat de des la pescuit pe cat mi-as dori, asa ca orice astfel de iesire ma face fericit. Un alt motiv este ca iubesc natura si asta se datoreaza atat bunicilor care au fost inspirati sa se mute la tara cat si parintilor care m-au lasat cu bunicii destul de mult timp.
Ca sa revin la tema, nu consider metoda buldo imorala ci doar o metoda mai eficienta dar care te priveaza de o mare (si adanca) placere.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 24 Apr 2008, 09:40

de ce nu va luati voi de manuta ca sa mergeti la concursuri. cica acolo se face scoala adevarata si se imprastie samanta cunoasterii.

in ce ma priveste pe aici bag numa' de plict, ca sa socializez si sa pierd timpul. poate si d-aia ma mir ca voi simtiti asa o mare nevoie de interlocutori cu vocatie de profesori.

mah baieti, treaba asta se invata intr-un singur fel, te duci pe balta si dai la peste. daca trage si prinzi dai bine. daca nu, tree sa schimbi ceva. cam despre asta e vorba si atata tot.

crisp, sa mor de-mi dau seama cum dai tu pe sabaru ala frate daca buldo ti se pare metoda mai eficienta. poate asa ti se parea acum 15 ani cand dadeai tu la buldo si era plin de clean sabarul. exact d-aia prindeai mai mult atunci decat acum, n-are nici o treaba cu tehnica.

sunt si astazi rauri unde prinzi peste pana te doare mana. mai iesi si tu prin lume frate...

tettea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tettea » 24 Apr 2008, 10:46

Mugurstefan scrie:
kuintautti scrie:acu am si io o intrebare pt astia de la echiapa nationala de pescuit la musca a Romaniei care au participat la con :o cursul din Finlanda de anul trecut

frate care ai fo mah asa de inspirat de ti-ai marit in noaptea dinaintea mansei concursului standu din sesiunea urmatoare ?

sa mor daca nu rid si acu cind ma gindesc ce imaginatie ai si cum iti fuje mintea ..... ptiu ... ! sint mindru cu tine ! :) :idea:

ca sa nu mai povestesc cum rid cind il vizualizez pe ren ce moaca a facut cind si-a dat seama spre sfirsitul sesiuni :lol: :lol: :lol: :lol:
fbfbnvnbvngfh vfhtruryujjhyuyujy
"reni' le spui tu la finlandezii aia shovini ?
Ce mahh , ai uitat ca la ai nostri le fuje mintea la dinastea ?? :lol: :lol:
Codul nostru genetic e upgradat cu acest 'turbo-speed' , ordin de sus de la instinctul de conservare, ca altfel dispaream de mult... :lol: :lol:
bravo lui,zsa **** pa mata in gura cititorule de la mine o bere , dar dupa sfintele sarbatori . :idea:
:(

tettea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tettea » 24 Apr 2008, 10:50

crisp scrie:
rough boy scrie:Crisp, fara suparare, eu te admir ca esti capabil de asa vise frumoase, dar tu chiar mai crezi ca potzi gasi aici ceva folositor? :)
Cred ca se mai poate gasi ceva interesant avand in vedere uniiutilizatori cum ar fi luci, miky mihaiv si altii. Din pacate sunt multi care ar putea fi de ajutor dar probabil ca nu considera "eficient" sa-si scranteasca degetele prin butoane. Intr-un fel ii inteleg forumurile sunt accesibile tuturor si buni si rai, tot felul de ciudati :lol: .
In privinta viselor frumoase nu vreau sa renunt, este posibil ca ele sa se datoreze si faptului ca nu ajung atat de des la pescuit pe cat mi-as dori, asa ca orice astfel de iesire ma face fericit. Un alt motiv este ca iubesc natura si asta se datoreaza atat bunicilor care au fost inspirati sa se mute la tara cat si parintilor care m-au lasat cu bunicii destul de mult timp.
Ca sa revin la tema, nu consider metoda buldo imorala ci doar o metoda mai eficienta dar care te priveaza de o mare (si adanca) placere.

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 24 Apr 2008, 11:22

de ce nu va luati voi de manuta ca sa mergeti la concursuri. cica acolo se face scoala adevarata si se imprastie samanta cunoasterii.
Nu am fost la nici un concurs si nici n-am in intentie. Pe mine ideea de concurs de pescuit ma duce cu gandul la "dansez pentru tine". Ocazional mai impart o partida de pescuit cu vreun amic la fel cum impart o ciocolata, atata tot. Chestie de gust.
Nu exista sursa mai buna de cunoastere a astei mancari de peste decat malu' apei.
Buldo e pentru "Gheorghe" ca si el tre sa pescuiasca.
Punct.
I Fought The Law

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 24 Apr 2008, 11:33

Ce ai mai ? Te iei degeaba de fratelo ? Ieri a fo sfintu Gheoghe ...

LA MULTI ANI LA TOTI DE GHEORGHE !

@ tettea ma bucur ca nu ti-a murit rima si ai revenit pe forum :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 24 Apr 2008, 12:04

cine este tetea? foarte subtil personaj, mare lucru sa te exprimi doar cu citate. deep shit, really. singuru' bai e faptul ca lumea asta rea interpreteaza cum ca in realitate chiar nu ai nimic de zis. :lol:

rough boy,
nu fi brutal la caterinca ca una doua dai peste vreo fire sensibila. :))
ca io-s pe jos de ras la aia cu dansez pentru tine e alta chestie, da' nu toti apreciaza.

io zic ca tree sa fie ok concursurile pt ca vin baieti cu aceeasi dambla, deci tot un fel de socializare. ca deh, pe aici nu indraznesc sa se poarte natural.

stii cum e, mai tree sa dai cu carpa peste o insigna, mai lustruiesti un trofeu, e greu sa discuti detasat. mai stim noi unii care se exprima doar prin reviste de teama sa nu isi piarda din prestanta daca baga pe circuitul live. pe care oricum baga ca deh, si socializarea e o nevoie la pescari. :lol:

deci pt asta si beri m-as duce la un concurs. ca sa invat, nu.

ce drac sa inveti vere, astia au in regulamente ca nu e voie cu shooting head. 1) tree sa fii cam tamp sa dai cu shooting head cand toate-s pe rauri mici unde tree dat aproape sau pe lacuri unde-s numa cleni si din nou nu ai nevoie 2) intamplator orice fir wf ESTE un shooting head si exact la fel se foloseste, unele-s chiar mai shooting headuri decat altele care se vand cu nume de shooting head. :))

ii ca si cum ai merge la fotbal pe bani si joci pe regulamente facute de unii care nu-s tocmai lamuriti care-i diferenta dintre tenesi si ghete cu crampoane. n-am dreptate? :))

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 24 Apr 2008, 12:09

da fara fir ai voie??? :?
sau trebe musai sa-l ai pe mulineta ca de scos oricum nu prea vad cand e scos in cond si metodele de pescuit de la noi din concursuri... :?

Scrie răspuns