Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Apr 2008, 15:45

V-am facut un topic nou, caci discutia nu mai avea nimic comun cu titlul. Nici acu nu stiu sincer daca are. Faza e ca-s intr-o perioada cam aglomerata si n-am avut timp sa citesc romanele aici de fata. Daca se depasesc limitele bunului simt si credeti ca e nevoie sa intervin, dati-mi un mp, va rog. Altfel ... spor la discutii, ca mai avem o saptamana si ne aruncam in valuri... sau in unde, paraie, ce-or fi!

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 23 Apr 2008, 15:49

Crisp, fara suparare, eu te admir ca esti capabil de asa vise frumoase, dar tu chiar mai crezi ca potzi gasi aici ceva folositor? :)
I Fought The Law

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Apr 2008, 16:01

eu zic ca s-ar mai gasi pe aici si ceva mai mult decit ca lumea ... dar mie unuia incepe sa-mi fie frica sa deschid gura ca jup sar chibiti cu gura

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 23 Apr 2008, 16:04

Lume rea donle, lume rea...
I Fought The Law

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Apr 2008, 16:46

am citit si eu discutia de pe forumul ala flaitaing.ro.
Am remarcat atitudinea forumistului Salmo ; mare boier - mare CARACTER!
De " firmele luminoase" nu zic nimic .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Apr 2008, 17:12

io ma kak de ris cum Luci dupa ce la stropit pe toate caile pe batrinel a schimbat brusc macazul dupa interventiile lui Salmo si a lui Sanya .... puteai sa juri caci chiar prinsese afectiuni pt Titus Pintea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tre sa mai zic ? chestie legata de caracter ...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Apr 2008, 17:33

acu am si io o intrebare pt astia de la echiapa nationala de pescuit la musca a Romaniei care au participat la concursul din Finlanda de anul trecut

frate care ai fo mah asa de inspirat de ti-ai marit in noaptea dinaintea mansei concursului standu din sesiunea urmatoare ?

sa mor daca nu rid si acu cind ma gindesc ce imaginatie ai si cum iti fuje mintea ..... ptiu ... ! sint mindru cu tine ! :)

ca sa nu mai povestesc cum rid cind il vizualizez pe ren ce moaca a facut cind si-a dat seama spre sfirsitul sesiuni :lol: :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 23 Apr 2008, 17:38

aaa adoua intrebare ...

cum se fac calificarile pt a intra in echipa nationala de pescuit la musca a Romaniei ?

e ceva democratic .... ? adica pe baza punctajului acumulat la concursuri interne de-a lungul sezonului anterior sau in curs ?

este un barem al umorului sau imaginatiei ? sau e strict pe baza de puncte sau pile ? :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 24 Apr 2008, 00:27

MihaiV,
bravo, ai facut o mutare desteapta ! :D

Kuintautti
eu n-are rost sa continui,... disputa mi se pare inegala si ar fi lipsit de fair play din partea mea sa profit de asta... Sorry !
plus ca prin miscarea lui mihaiv, ai devenit on topic, intr-un topic pe care eu in mod normal nu as intra de fel, dar cum is gata intrat, mai zic 2-3 cuvinte,... asa de final,... altfel nu ma pasioneaza subiectul
deci:
intrucat tu intelegi oricum ce vrei, si vezi jigniri si atacuri la tot pasul, aluzii, insinuari, sau orice te face pe tine seara sa devii sensibil si afectat... e in regula... cred ca iti si place si de fapt asta urmaresti, dupa cum vad ca acum iti cauti alti clienti de pe flytying.ro, daca cu mine ai zbarcit-o lamentabil...
asa ca simte-te jignit cat vrei, ba mai cauta si in vorbele mele de acuma inca vreo 2-3 motive,... si daca le gasesti e ok... nu ma deranjeaza...
eu personal cred ca nu ai motive si o mare confuzie si nebuloasa iti intuneca intelegerea, dar nu-i asta problema mea...
referitor la replicile tale critice la adresa mea, adesea usor de pus la suflet, sunt sigur ca ai facut impresie buna, ... nu mie, evident, ci celorlalti carora ai vrut sa le demonstrezi cat de sensibil si bun esti tu prin contrast cu cat de rau si al dracu' sunt eu... probabil ca te-au citit cu sufletul la gura si au inteles ce era de inteles din toata sarada asta...
si pentru ca de acum putem spune ca s-au zis destule si toata lumea e in tema "la cat ii ceasu'" eu consider discutia inchisa definitiv...
ramai suparat si jignit in continuare daca asta te satisface, sau revino-ti si da-ti seama cand o iei pe langa...
eu o sa ies de pe topicul asta acum, sa-ti las camp deschis de desfasurare pentru discutiile libere pe care le cauti, pe mine nu ma pasioneaza subiectele astea cu concursuri campioni, casting, articole si scriitori, deci n-o sa fie o problema ca lipsesc din discutie...
pe alte topicuri mai ales cele despre pescuit la musca, daca ne-om intalni, si esti decis sa fii ok, poate ne-om intelege ca oamenii, daca insa vei vrea iar sa pui vreo coada la pruna,... ,nu stiu,... o sa ma straduiesc sa ma abtin cat pot, deacuma stiu ca esti suparacios... da' nu garantez... depinde si de tine daca faci vreun efort ...
deocamdata "sarbatori fericite"...
pentru bere, cine stie ?... poate vreodata...
dar trebe sa mai treaca ceva timp,... acuma nu vad ce am putea discuta in preajma ei
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 24 Apr 2008, 06:39

Repet

Ti-am tradus mesajele... atita tot !

Incerca sa iti asumi raspunderea lor !

Am facut asta citindute asa ca oricine poate trage singur concluzii. Sau tu poate ai contat pe o anume calitate omeneasca in speranta ca tac si inghit ... toate " subtilitatile " tale ?
E greu sa fac confuzie cind "subtilitatile" se repeta !

Ce a iesit e neplacut, dar la asta se poate ajunge .... cind unii isi permit niste libertati pe seama altora considerinduse "mai egali " ca alti.

Daca unii prefera sa-si faca o anumita impresie pt asta ... ok ! Dar despre tine care le-ai scris... ce fel de impresie crezi ca si-a facut lumea ?

topic in topic.... :lol:

da! cunosc tipul ... ma retrag ... ma retrag... am si plecat ... sint deja departe ... da stai sa-ti mai trag una ! :lol: dea dreptul lamentabil ! :)

eu sint topic in topic dar tu nu ! normaaaaal :):):):)

Ce scrii sau parea care o ai despre mine ... n-are cel mai mic impact !

Hai sa o conditionam ca lumea ... pe viitor ... fi tu ok si am sa fiu si eu tot ok !

m-am plictisit de discutia asta asa ca ne vedem dupa sarbatori

:wink: am fujit !

Scrie răspuns