Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
kuintautti,... esti prea cosynusoidal pentru mine,... mi-e teama ca m-ai pierdut pe parcurs, in subtilitatea sinergiei tale ...kuintautti scrie:Io de fapt nu am exclus preferintele excluzindule.Trebuia sa le elimin eliminindule ?:) sau ceva de genul asta …
kuintautti scrie:... unii citesc ce scriu altii dar se incapatineaza in refuzul lor de a intelege tot peisajul descris si bine conturat limitinduse asadar doar la zoomul lor minuscul familiar asemantor cailor cu ochelari
ok ! Deci sa inteleg ca ai preferinte nezdruncinate. Cine nu are preferinte ? Eu am ! Este ok sa ai !_Sanya scrie:kuintautti : eu numai muscarescsi nu-l iau alt bat in mana nici daca vad ca langa mine "rup pescarii betele cu pesti "... dar de obicei invers se intampla
altfel nu veneau stationarii la mine sa cumpara cate o musca
![]()
![]()
![]()
(pt ce ?
)
recunosc ca nu stiu ce inseamna cuvintu cosynusoidal , orice ar fi ... sa sti ca-i numa vina ta !miky scrie:kuintautti,... esti prea cosynusoidal pentru mine,... mi-e teama ca m-ai pierdut pe parcurs, in subtilitatea sinergiei tale ...kuintautti scrie:Io de fapt nu am exclus preferintele excluzindule.Trebuia sa le elimin eliminindule ?:) sau ceva de genul asta …
![]()
iti propun sa meditezi (ca si asa ai o inclinatie spre panseuri adancikuintautti scrie: Daca nici pe muscari puristi care critica cu inversunare pe toate drumurile pescuitul pastravului cu naturale nu i-a dus mintea ca ma refeream la pescutul sportiv atunci imi recunosc greseala...
Miky frate, imi dau in puii mei lacrimilemiky scrie: din pacate pentru un concurs de fly nu poti sta sa alegi apa in asa fel incat sa poata da si Fario in curentii lui,... sau chiar daca apa ar avea si zone de alea, poate n-are standul care-i pica...
ideea e ca oricum ai da-o, cu snurul poti pescui in orice loc, dupa orice piatra, oriunde, pe suprafata apei , intre ape, pe fundul apei ... din punctul asta de vedere, mai multe locuri in care poti pune musca pe apa inseamna mai multe sanse de a prinde peste,... restul sunt detalii,...
judecand in felul asta, Fario, trebuie sa fii de acord ca puristii ar putea fi interpretati ca avand un suflet mare si nobilatunci cand nu te primesc in concurs cu buldo, din grija fata de tine
, nevrand sa te puna intr-o situatie dezavantajata din start,... pur si simplu nu-ti pot oferi conditii (si sanse) egale cu ale lor, ... ca n-au de unde sa ti le ofere...
,... si ar fi nesportiv sa profite de buldozari pentru a urca un loc in clasament
miky scrie:iti propun sa meditezi (ca si asa ai o inclinatie spre panseuri adancikuintautti scrie: Daca nici pe muscari puristi care critica cu inversunare pe toate drumurile pescuitul pastravului cu naturale nu i-a dus mintea ca ma refeream la pescutul sportiv atunci imi recunosc greseala...) la urmatorul joc de cuvinte:
- caracterul sportiv al oricarei manifestari, implica respectarea legii, eventual al catorva reguli in plus fata de lege... deci:
- o manifestare legala poate avea caracter sportiv, desi nu intotdeauna...
- o manifestare care are caracter sportiv este totdeauna legala![]()
corolar:
- nici o actiune ilegala nu poate fi sportiva...![]()
- nici o actiune sportiva nu se poate desfasura in afara legii...![]()
concluzie:
- o actiune legala poate fi si nesportiva
- o actiune ilegala nu poate fi sportiva
pescuitul pastravului la momeli naturale la noi este ilegal,... deocamdata ! deci nu poate fi sportiv,... in conditiile de la noi !
e un motiv suficient de bun pentru a fi criticat![]()
in alta parte, o fi altfel,... cand si legile noastre vor semana cu ale altora in privinta asta,... atunci probabil ca ar putea fi luata in discutie si sportivitatea acestui gen de pescuit,... pana atunci .... NU !
![]()
![]()
Acum...,nu mai inteleg eu!Fario_nebunu scrie:Stai ca nu mai inteleg - tu legi mustele dupa buldo sau inaintea lui? Din ce povestesti cu aterizarea pe mal e ca si cum ar fi...dupa. Stiu pescar versat care leaga o singura musca mare gen streamer la 1 metru dupa buldo si astfel musca aia merge la adancime dupa celan mare. Cand musca pestele, se opreste in loc buldo-ul!Nu am incercat niciod dar ar putea fi OK! Firul...mereu pun transparent, nu am incredere in fluo sau verzui, roscat etc. Dar poate e cazul sa incerc cu verzui asa um e fundul apei...