MihaiV scrie:
Miky, pe Latorita organizatorul face regulamentul. Concursul nu e legat cu nimic de regulamentele de la restul competitiilor. Asa ca ... ti-am ridicat o minge la fileu! O dai mai departe?

Mihai, atunci cand m-am oferit pentru concursul de pe Latorita, nu stiam ca pot io sa pun ce reguli vrea muschii mei,...

... acu-i tarziu

in plus, nu m-am macinat prea tare pe tema regulamentelor clasice pentru ca eu nu am o dificultate sa ma conformez acestora, deci pentru mine sunt ok asa cum sunt...
egoist cum sunt (doar sunt un Robbespiereian autentic si un Lenin fanatic

) in momentul ala nu m-am gandit si la ofurile lui Fario...
daca insa as sta acum sa ma gandesc, mie nu mi-ar fi teama sa intru in competitie cu un Buldozerist

, atata timp cat foloseste buldouri frantuzesti

,... nu cred ca e un pericol pentru topul clasamentului, dat fiind ca buldoul limiteaza posibilitatile de abordare a locurilor de pe stand...
pentru a le scoate fitzele din cap cred ca odata, ar trebui sa li se permita sa-si masoare fortele cu puristii, asta pentru a intelege diferentele care ii separa...

a doua oara, ei singuri vor considera ca nu e cazul sa se mai inscrie

... si problema asta se rezolva de la sine, ...for ever !
ma rog, acestea fiind zise, revenind la Latorita, acolo, asa cum a ramas stabilit

, eu ma voi ocupa de partea administrativa, adica aia cu ca cazari, standuri, voi vorbi cu pestii, cui si cand sa ii traga

, voi coopta sprijinul RNP si orice altceva va fi necesar,... regulamentele au ramas in seama celor care au mai organizat astfel de concursuri, pentru ca au experienta si totul trebuie sa se desfasoare normal, fara surprize... deci:
din cate stiu eu ... regulamentele vin gata facute de la cluj
PS: cred ca totusi le-as pune o singura conditie la amatorii de buldo, ca sa fie primiti in concurs:
sa pescuiasca cu muste din comert (de-alea de Obor)