Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Sep 2008, 11:11

fenomenul normal se consuma de obicei discret, pe maluri,...
acuma ca pe malurile din targoviste or fost prea discreti, ce sa fac?... pe aici prin sibiu io ma mai loveam de muscari prin tinerete,... de fapt asa am si ajuns sa ma apuc... m-o luat unul la inghesuiala si mi-o pus un bat d-ala de bambus (nu-d'asta custom de mii de dolari, d-ala neprelucrat de dadea lumea la balta cu el) facut ca pentru musca, in mana si mi-o zis ca asa cum "iarna nu-i ca vara", nici muntele nu-i ca sesu'... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Sep 2008, 11:17

banuiam eu ca numa' te prefaci ca nu intelegi. :))

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Sep 2008, 18:21

scumpul meu Luci ... adevarat grupar al lu wiiiiutitptiptiduuuuu ... ala mare iexpert in spey si lansete spey... care zice de curind cu gura lui ca de fapt el habarnare la de astea ... dupa ce ca stie f bine discutia de pe pescarul. com caci io doar am propus chestia cu fluturele... si mi-am argumentat destul de clar parerea... pt cei care inca nu au inteleso ... e pt ca asa le vad io... (si daca arunca o privira la avatarul meu poate inteleg si oligofreni cu magazine on line din Cluj ) ... brusc zvirle in binecunoscutul lui stil ardelemnesc replici numa acolo unde are" imunitate diplomatica".... adica la el pe site... subtil... asociinduma cu alcolul... chipurile in contextul unui mesaj impaciuitor...

ha ha ha .... tipic... in trecut am mai patito fix asa cu el ... intii te stropeste, apoi chipurile devine impaciuitor si te invita si la o bere.... IN ACELASI MESAJ ! :lol: :lol: :lol: :lol:

acolo scrie...

" Clar ca faza cu "fluturele" in loc de musca e haioasa si a fost stimulata de prea multe beri - probabil. "

incepe sa-mi placa tot mai mult discutia... scrie unu...

"Cu fiecare post lasate de tine te indepartezi din ce in ce mai mult de sansa ta de a spune: uite ba, n-a fost ala cel mai reusit articol al meu, nu m-am documentat io bine, n-am stiut ca exista stilul scandinav sau...puteai sa faci in continuare pe inabordabilul si sa zici: io neg ba existenta stilului scandinav, ala nu-i stil ca mie nu-mi place si io sunt arcul de triumf. Daca nu aroganta te impiedica sa faci asta atunci ce? "

:lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Sep 2008, 18:24

dragos74 scrie:Si nu i-o lua in nume de rau lui MVas. pt treaba cu ''habarnistii'' trebuia sa-si apere si el intr-un fel idolul...chiar daca asa a descoperit ca Habarnistul era chiar el... :D
Amu no, crezi si zici ce vrei, ca nu vorbesti pe banii mei. Da' idol n-am si n-am avut, cel putin in pescuit. Si nici n-am negat ca-s habarnist. Aci in sfarsit ai nimerit-o si nu pot sa nu te aprob. Vezi ca poti scrie si adevaruri? :lol:

Si totusi, pentru habarnistii astia care va citim asiduu in fiecare dimineata (sau seara, dupa caz :lol: ), amuzandu-ne neindoielnic, dar sperand ca veti scrie si ceva util, nu se gaseste nici unul dintre voi sa explice despre ce e vorba????

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Sep 2008, 18:29

eugen scrie: sa va desenez un pic: la munte daca te duci in tara asta 60% sunt pe rau la gratar, 30% dau la peste cu o rama sau un carabete, inca rari sunt cei care mulineaza o rotativa sau un vobleras sau dau cu buldo. is mai multe sanse sa dai de vreun manelist pitit dupa brusturi ca sa rezolve niste probleme fiziologice decat sa vezi un om pescuind la musca.

am sau nu am dreptate?
N-ai! Asa o fi in zona ta, dar p-aci intalnesc adesea muscari. Chiar muscarite! Pe unii ii stiu, pe altii nu. Dar sunt o prezenta nu tocmai rara.
Buldo? Pe la voi se mai pescuieste la buldo? Singurii buldozeristi pe care i-am vazut anul asta aci in zona erau niste finlandezi veniti la Somes Rece cu doua zile inainte de finala. Prima data am crezut ca-s din tara vecina si prietena, dar Dan a stat cu ei la palinci si cafele si a aflat ca vin in fiecare an si stau cate o zi pe cate un rau. Unu era cu table, doi la buldo si doi cu snur.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Sep 2008, 18:40

MihaiV scrie: Si totusi, ... nu se gaseste nici unul dintre voi sa explice despre ce e vorba????
Cum nu?! doar a explicat Stiuca foarte clar:
in Bacau si Piatra Neamt, nu sunt muste si buldo la magazin...
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Sep 2008, 18:49

kuintautti scrie:
culmea e ca MihaiV practic se amuza in toata chestia asta si zice de noi...
Dumitre, io de felul meu ma amuz cam mereu, c-asa-s io.
Da' amu vezi si tu ca nu-s sanatoase discutiile astea incrucisate intre site-uri. Mie unu nu mi se pare normal sa vorbesti pe un site despre celalalt.
Si stai linistit ca nu vorbesc nici de pe pozitie de admin, nici de moderator. Dupa cum vezi nici n-am sters mesajele, geaba va plangeti de lipsa libertatii de exprimare si ca nu scrieti acolo fiindca se sterg mesajele. Nici nu stiam ca n-ai voie pe flytying. Asa e? Daca ai fost banat, io votez clar sa primesti o noua sansa!
Numa sa nu ma mai freci la melodie cu prinsul la japca! :lol:
Apropos de asta, povestind cu ceva suedezi mi-au zis ca multi care prind somon (nu toti, nu tu, numa aia mai nepriceputi) prind de fapt aproape din intamplare, in sensul ce ei lanseaza perpendicular pe axul raului, somonii urca cu capul spre amonte, firul intra in gura unui somon si cand pescarul recupereaza nu face decat sa aduca naluca (vobler sau ce-o fi) langa capul pestelui si sa il agate. Uneori se agata din exterior, uneori trece de prima falca si ajunge sa se agate din interior si sa para o captura normala. M-a cam mirat si n-am stiut ce sa cred. Tu fiind mai in tema, ai auzit de teoria asta? Parca nu-mi vine a crede! Desi cand ma uit la TV pe Discovery la filmele alea unde somonii urca in gramada de nu mai vezi apa din cauza pestilor. .. parca, parca devine plauzibil!

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 19 Sep 2008, 18:50

miky scrie: in Bacau si Piatra Neamt, nu se gasesc muste si buldo la magazin...
:lol: :lol: :lol:
Îhî ... ... ...

De aia plecã moldoveanu', precum somonu', in migratzie, spre zãri mai scandinavo-baltice.

Acum, daca a citit de Buhusi mi-e ca se intoarce si, la cum scrie, imi dau seama cum bate... ... ... Om cu greutate, cu betze grele, cu mana grea... ... ... Aferim!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Sep 2008, 19:10

Mihai ... chiar am o problema tehnica pe situ vostru... iar pe pescarul.com nici nu-l pot citi dapoi sa mai scriu..

aia cu japca din interiorul guri n-am auzito pina acu... tot posibilu sa prinzi si vreun gura casca... :lol: si daca ar fi asa ... se simte... una e sa traga... si alta e sa ramina agatat ( cu toate ca f des abia se simte trasatura... dar se simte ! ma refer la somon cu scule de musca )

in rest am mai zis de mult daca mai ti minte ca indiferent de scule si specii se intimpla sa agati si din exterior ... nik mai simplu... elibereazal !

cu cit este peste mai mult cu atit mai usor se poate intimpla... din pacate aici nu e british columbia si nu e asa mult peste... dar se intimpla si aici

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Sep 2008, 19:19

kuintautti scrie: Mihai ... chiar am o problema tehnica pe situ vostru...
Site-ul lui! Nu "vostru"! Nu-i al meu, asa cum nu-i nici asta de aci unde-s moderator pe cateva sectiuni.
Sunt sigur ca Luci va citi aci si va vedea ce si cum cu problema. Io nici nu stiu, nici nu ma pricep :lol:

kuintautti scrie:aia cu japca din interiorul guri n-am auzito pina acu... tot posibilu sa prinzi si vreun gura casca... :lol: si daca ar fi asa ... se simte... una e sa traga... si alta e sa ramina agatat ( cu toate ca f des abia se simte trasatura... dar se simte ! ma refer la somon cu scule de musca )
S-o fi simtind, dar un nepriceput nu face diferenta. De cate ori n-am patit sau auzit de faze in care incepatorul il cheama pe altul ca i s-a agatat montura, si cand colo era peshtiocul!
kuintautti scrie: in rest am mai zis de mult daca mai ti minte ca indiferent de scule si specii se intimpla sa agati si din exterior ... nik mai simplu... elibereazal!
Ii eliberez pe toti (pastravi si lipani), indiferent cum is prinsi, dar daca au ochi frumosi o poza tot le fac!

Scrie răspuns