kuintautti scrie:
culmea e ca MihaiV practic se amuza in toata chestia asta si zice de noi...
Dumitre, io de felul meu ma amuz cam mereu, c-asa-s io.
Da' amu vezi si tu ca nu-s sanatoase discutiile astea incrucisate intre site-uri. Mie unu nu mi se pare normal sa vorbesti pe un site despre celalalt.
Si stai linistit ca nu vorbesc nici de pe pozitie de admin, nici de moderator. Dupa cum vezi nici n-am sters mesajele, geaba va plangeti de lipsa libertatii de exprimare si ca nu scrieti acolo fiindca se sterg mesajele. Nici nu stiam ca n-ai voie pe flytying. Asa e? Daca ai fost banat, io votez clar sa primesti o noua sansa!
Numa sa nu ma mai freci la melodie cu prinsul la japca!
Apropos de asta, povestind cu ceva suedezi mi-au zis ca multi care prind somon (nu toti, nu tu, numa aia mai nepriceputi) prind de fapt aproape din intamplare, in sensul ce ei lanseaza perpendicular pe axul raului, somonii urca cu capul spre amonte, firul intra in gura unui somon si cand pescarul recupereaza nu face decat sa aduca naluca (vobler sau ce-o fi) langa capul pestelui si sa il agate. Uneori se agata din exterior, uneori trece de prima falca si ajunge sa se agate din interior si sa para o captura normala. M-a cam mirat si n-am stiut ce sa cred. Tu fiind mai in tema, ai auzit de teoria asta? Parca nu-mi vine a crede! Desi cand ma uit la TV pe Discovery la filmele alea unde somonii urca in gramada de nu mai vezi apa din cauza pestilor. .. parca, parca devine plauzibil!