Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Sep 2008, 02:44

dragos74 scrie:apropos de concursuri Miky a explicat exact care e problema ...nu faceti diferenta intre o miuta si meciul lui Real Madrid....cand va aude lumea zici ca sunteti cel putin in liga campionilor ....si atat de relaxati sunteti si asa de stranse prietenii legati incat ati inceput sa va interziceti unii pe altii pe la concursuri iar ironiile (gen GURU in sus si in jos) si raca dintre voi se vede de la o posta.... :idea:
asa ca Mihai draga lasati Ipocrizia asta ridicola si nu mai faceti pe ingerasii ca nu vi se potriveste ....
Sunt sigur ca daca ar ramane la stadiul de miuta intre prieteni ar fi superb dar realitatea e cu totul alta si o cunoasteti f.bine cu totii :wink:

Un exemplu clar e tocmai iesirea de tampitel al scumpului tau campion de canada...care nu a putut suporta ca mai pot exista si alte pareri decat axiomele lui :?
Nu prea ai cum sa contrezi chestia asta , chestia aia cu mersu la concursuri ca sa te intilnesti cu alti pescari ( si mai vine cite un maestru ca sa aiba ce lauda bietii profani ) ii cam ghei :lol: :lol:
Ma distra Luci pe vremea cind scria fraze de genu ," MAD recomanda asa si pe dincolo " sau "am vorbit cu MAD si mi-a recomandat asa si asa " la cite unu de intreba ceva :lol:

Fir Intins!!!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 19 Sep 2008, 07:16

:D :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 19 Sep 2008, 07:34

[quote="kuintautti"]

iar mie... sincer ... nu mi-ai vazut lacrimile ca nu pot posta pe situ iubitului meu Luci ....

Eiiii....nu mai pune si tu la suflet....mi-s-a parut doar ca nu mai bati bine anumite litere si am crezut ca ai umezit tastatura :D :D
...glumesc desigur...ca daca intru in gura ta...am pus-o :D

Si nu i-o lua in nume de rau lui MVas. pt treaba cu ''habarnistii'' trebuia sa-si apere si el intr-un fel idolul...chiar daca asa a descoperit ca Habarnistul era chiar el... :D

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Sep 2008, 09:31

miky,

si tu si misu imi dati argumente de parca as fi picat de pe marte ieri.
nu-s tampit sa sustin ca nu exista pescuit la musca in sensul ala extremist.

sa va desenez un pic: la munte daca te duci in tara asta 60% sunt pe rau la gratar, 30% dau la peste cu o rama sau un carabete, inca rari sunt cei care mulineaza o rotativa sau un vobleras sau dau cu buldo. is mai multe sanse sa dai de vreun manelist pitit dupa brusturi ca sa rezolve niste probleme fiziologice decat sa vezi un om pescuind la musca.

am sau nu am dreptate?

am crescut in curtea de arges, n-am vazut pe nimeni pescuind la musca nici multi ani dup-aia, in bucuresti fiind si dupa facultate. sigur, stiam ca exista din maculatura de specialitate, dar n-am vazut pe nimeni pescuind la musca pana nu m-am apucat chiar eu. am vazut acasa care isi faceau muste si le dadeau cu buldo, dar cu snur nu. acum sunt cativa se pare.

daca scobesti un pic mai inapoi, o sa gasesti niste postari unde vorbeam de faptul ca se foloseau pene de sticlete, ciocanitoare, sturz si alte pasari autohtone pe post de inlocuitor la golden pheasant si alte materiale care aici nu existau, dar erau necesare ca se lege mustele clasice englezesti sau chiar americane. erau si muste de stiuca si de avat acolo, inca mai pe undeva retele, erau dintr-o carte despre pescuit la musca scrisa in anii 50.

dati un pic deoparte ochelarii polarizanti, uitati de faptu ca va invartiti prin cercuri de muscari si uitati-va prin jur. si dup-aia povestiti-mi despre cum exista pescuitul asta si ce dezvoltat este. ok? :)

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Sep 2008, 09:43

@ dragos

apoi nu io iau in nume de rau lu MihaiV... chiar daca suna cam nashpa ce zice el acolo de pe piedestalul site adminstratorului facindune pe toti la gramada habarnisti ( frumos gest ! ) nestiind practic ca de fapt io cel putin numa in felul ala dau de cind ma stiu ( si mai sint si alti desigur ! ) vorba ta... descoperind el insusi ca Habarnagiul e fix el :lol:

culmea e ca MihaiV practic se amuza in toata chestia asta si zice de noi acolo ce facem aici... :lol: :lol: :lol: asa ca banuiesc doar functia modesta de moderator pe rapitori nu ia permis sa ne onoreze cu parerea lui experta aici :lol:

deci MihaiV se poate f bine merci lua de mina cu romanul-devenit-altcineva... internautul ... ( vorbele lu nobody how wonabeee somebody dus wiiiiiiiuutiptippiduuuu ) caruia ii justifica comportamentul jegos ****** si plin de fumuri ca ala cel putin a cistigat vreodata un concurs pi ici pi colo cind nici unu dintre noi nu era acolo sau ca o fi prins vreun chitic... asiatic ( ma indoiesc ! altfel cre ca il vedeam in citeva articole scrise gratis din toate pozitiile posibile )

culmea e ca e plina galeria foto de "taimeni mongolezi" ( de care pomeneste MihaiV ) a lu asta viteaz de vrea sa de-a asa din senin... in bot la oameni .... carora de fapt le zice in romaneste lostrite... dar deh... el insusi se impusca singur in picior cu articolul ala descoperind la rindul lui ca este .... internaut ... ( dar ride de mine ca as fi propus cindva ceva :lol: ) el ... ala educatu si cultivatul in domeniu... deh a citit si el cindva o carte...

cu bun simt ar fi ca in momentul in care unu sare calu sa taca macar din gura daca nu apeleaza la bunul simt... nu sa-i tina partea protejindul si tinindui tonul cu orice pret permitindul pe seama altora tot felul de gainarii
.... ca uite asa iiiii sa urcat la cap si se comporta ca atare

@ Eugen... nu de mult imi zice unu din orasul florilor ca pe Bega pina acu 2-3 ani nu vazuse pe nimeni dind cu voblere... dar fix in aceiasi perioada erau pe situ asta o gramada de iexperti in ale vobleritului :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Sep 2008, 10:31

dumitre,

timisoreanul tau era un habarnist. trebuia sa-ti fi spus ca nu a vazut niciodata pe bega pescuindu-se la swimbait, stickbait, lipless, minnow, tail dancers, cranks samd etc. asa nu se pune. acu' nici macar nu le mai zice voblere mah. ba chiar tree cate o lanseta de heavy cover pentru fiecare tip. te-ai ramolit de tot, r-ar ea de viata. :)

si mai lasa-l dreac de taimen. de ce vrei sa platesti toate politele deodata, nu mai bine mai stai la coada la ghiseu si-n alte dati? nu de alta dar nu vad unde te grabesti, maine poimaine vine iarna.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Sep 2008, 10:39

ma... acu si tu ... mie omul mi-e simpatic ! este zic io ... the real thing ! pare sincer si umblat ! ... nu cum spui tu ! in orice caz nu face parte din evergreenpipal chit ca il atrag mulinetele ! :lol:

care taimen ? :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Sep 2008, 10:57

eugen scrie:miky,
si tu si misu imi dati argumente de parca as fi picat de pe marte ieri.
nu-s tampit sa sustin ca nu exista pescuit la musca in sensul ala extremist.
dar cum ? in sens de fenomen sportiv ? adica competitional ? :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Sep 2008, 10:59

asta: "culmea e ca e plina galeria foto de "taimeni mongolezi"...

stiu de cine vb si mai stiu si ca stie de gluma de gluma. :))

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Sep 2008, 11:00

miky,

in sensul de fenomen normal, nu vreo extravaganza.

Scrie răspuns