pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
miky
- veteran

eugen scrie:... uitati-va prin jur. si dup-aia povestiti-mi despre cum exista pescuitul asta si ce dezvoltat este. ok?

intre a exista si a fi dezvoltat e mare diferenta !
si-apai, ce tot zici tu ? avem campionat, avem echipa nationala, avem performante inegalabile la mondiale si europene,... avem rodbuilderi, avem si tehnicieni de seama atat in tara cat si in diaspora, peste ocean ...si mai ales avem o pepiniera bogata de viitori campioni ...
cu pescuitul de zi cu zi stam mai rau oleaca,...

-
dragos74
- veteran

MihaiV scrie:dragos74 scrie:Si nu i-o lua in nume de rau lui MVas. pt treaba cu ''habarnistii'' trebuia sa-si apere si el intr-un fel idolul...chiar daca asa a descoperit ca Habarnistul era chiar el...

Amu no, crezi si zici ce vrei, ca nu vorbesti pe banii mei. Da' idol n-am si n-am avut, cel putin in pescuit. Si nici n-am negat ca-s habarnist. Aci in sfarsit ai nimerit-o si nu pot sa nu te aprob. Vezi ca poti scrie si adevaruri?
Si totusi, pentru habarnistii astia care va citim asiduu in fiecare dimineata (sau seara, dupa caz

), amuzandu-ne neindoielnic, dar sperand ca veti scrie si ceva util, nu se gaseste nici unul dintre voi sa explice despre ce e vorba????
Pai daca am spune ceva concret unde ar mai fi farmecul...de mult ar fi fost uitat topicul
Da...cand o veni iarna sa vezi ce-ti fac...

si noaptea o s-o petreci pe site
...sa mor de nu de trei zile de cand balacarim pe aici am razboi si cu nevasta ca m-a amenintat ca arunca calc pe fereastra

-
dragos74
- veteran

miky scrie:eugen scrie:... uitati-va prin jur. si dup-aia povestiti-mi despre cum exista pescuitul asta si ce dezvoltat este. ok?

intre a exista si a fi dezvoltat e mare diferenta !
si-apai, ce tot zici tu ? avem campionat, avem echipa nationala, avem performante inegalabile la mondiale si europene,... avem rodbuilderi, avem si tehnicieni de seama atat in tara cat si in diaspora, peste ocean ...si mai ales avem o pepiniera bogata de viitori campioni ...
cu pescuitul de zi cu zi stam mai rau oleaca,...

...dar habarnistii....!!! habarnistii cui ii lasi????

-
miky
- veteran

dragos74 scrie: ...dar habarnistii....!!! habarnistii cui ii lasi????

i-am inclus la tehnicieni

-
dragos74
- veteran

-
eugen
- veteran

cand in sfarsit am si eu timp, iau o bere si ma pregatesc sa citesc ce s-o fi scris intre timp, nimic, v-ati inmuiat de tot. urat, foarte urat.
dumitre mai baga si tu o poveste cu ceva somon la fluture daca tot s-au calmat spiritele. am observat o alergie puternica la cuvantul fluture prin alte zone. am promis ca dincolo nu mai comentez, da' aici oricum suntem intre noi, departe de priviri indiscrete. poate.

)
-
genu
- veteran

-
dragos74
- veteran

Fluturele ca fluturele....dar tu esti ca moliile alea de apar doar la lumina becului

...pai mai nocturnule oamenii mai si dorm... cat despre somon ...asta marinat de la Ikea pe paine prajita cu unt si stropit cu putina lamaie....e delicios

-
miky
- veteran

lasa-l ma, ca peste zi, am auzit ca-i pictor ! cica ar vrea astia sa-l ia la echipa nationala de dat cu lavabila, dar n-a strans inca punctajul...
motiv pentru care trebe sa participe la toate etapele de acum pana in iarna, care se tin evident sambata, plus cateva mici openuri in cursul saptamanii...

Polivalent cum este cica ar participa si la alte sectiuni, gen pus faianta, gresie, si diverse sapaturi prin curte si cea mai tare, in care s-a calificat inca din primavara, ...proba de garduri ! (facut nu sarit !)

-
kuin tauti
- veteran

mama am dat in minte de redactor... si va povestesc cum decurge discutia.... ca deh... vorba aia... tocmai alunecase subiectul asta pe o panta mai placuta si amuzanta cind toti am tras deja concluzia ca nu merita sa bagi toate gunoaiele in seama si e bine sa mergem mai departe si sa lasam la o parte incrincenarile .... caci nu-si au rostul ... si ce crezi ?
cind nesimtirea n-are limite...
dupa ce ii sa atras atentia in mai multe rinduri mincinosului de internaut si ii sa vorbit frumos pe un ton civilizat acolo de Eugen cu toate ca nu merita ... el folosind un limbaj care ii reprezinta frumosul lui caracter ... care credeti voi ca-i este reactia imprimata in ultima replica ?
citez
“The copy and paste guyâ€