Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 17 Sep 2008, 20:51

Si dupa aceasta pledoarie impaciuitoare sa revenim la sentimente mai bune......adica dupa parerea mea renumitul povestitor de la Poplaca care a trecut balta la aproape 150 de ani dupa innaintasii lui fictivi ...ramane ...pana la proba contrarie....asa cum am spus un .... :twisted: :twisted: ....un mare....mare... :twisted:
...dragutul de el....cum s-o fi innecat el cu hamburgherii zilele astea de cand a trebuit sa suporte opinia unui''ramas acasa''...care insa este cu cel putin o clasa de inteligenta deasupra lui (cu eleganta vorbind)...si astfel intre doua sughituri a reusit sa balbaie doua trei abjectii care-i scot la iveala caracterul dar siiii ...''priceperea'' :D :D

iar daca suntem corecti lui Luci trebui sa-i multumim pt acest spectacol... :twisted: ca de asa suntem noi carcotasi pe aici pe Rapitori....

P.S. as vrea totusi cu aceasta oca zie sa-l rog pe Luci sa-i mai dea o sansa lui Kuintautti ...nu de alta dar sa nu-l mai vedem cum plange pe aici... :lol: :D ....retineti e doar Pescuit :idea:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Sep 2008, 22:08

eugen scrie:...cu parerea de rau, sa nu ma intelegeti gresit. :)) pur si simplu nu cred ca omul merita atata bascalie. daca aveati careva ceva de zis trebuia sa i-o dati acolo, nu pe alt site...
poate ca omul nu merita,... sau poate ca dimpotriva, o merita din plin... in fond cu mana lui si-o face ...
pe mine subiectul MAD si teoriile lui ma lasa rece, insa mi se pare destul de neelegant sa te apuci sa faci terci un om pe alt site, in alta conjunctura, cand ai avut ocazia sa intri in discutia cu pricina si sa i-o tragi pe direct...
i-o fi dat-o Eugen frumos acolo, dar voi ceilalti viteji, unde erati in discutia cu pricina ? ce v-a oprit sa va exprimati ? hai ca pe kuintautti, il inteleg ca are o problema "tehnica" :D cu accesul pe siteul lui Luci, altfel nu scapa el ocazia sa i-o bage pana in prasele :lol:
Dar ceilalti ? ... ca acum vad ca sarbatorim toti victoria lui Eugen de parca ar fi a noastra a tuturor ! nu e un pic frivol ?
si-apai !!!... forumistii de pe acolo, n-or zis nimica sa nu intrerupa idolii (pai nu?! :D parca asa ziceati...)... dar nici voi n-ati zis nimica, tot acolo... si atunci, ce va deosebeste de domnisoarele de pe flytying.ro ?
rough boy scrie:Sa te contrazici pe site-ul ala cu astfel de personaje e ca si cum ai fluiera in biserica. Sa nu cumva sa tulburi linistea nirvanica a vreunuia ridicat in slavi de altii.Mai rau este ca astfel de personaje servesc drept model pentru ceilalti de pe site, majoritatea celor ce posteaza acolo viseaza sa ajunga pe podiumuri la concursuri, pe culmi sau pe cine stie ce piedestal
...asta ar fii un motiv in plus sa nu se numeasca concurs, poate sa se numeasca o intrunire a unei cete de pescari care s-au hotarat sa ia cu asalt un rau intreg, sa prinda cateva sute de pesti bagati in rau cu o seara inainte, socializare, mancat, baut, somnic, sex in grup etc, dar nu concurs de pescuit la musca.
sunt tare curios in viziunea ta, cum ar trebui sa fie un concurs de pescuit la musca ?
nu de alta dar am senzatia ca daca pe flytying sunt numa' tipi ce se viseaza pe podiumuri, ...pe aici sunt numa' tipi care ... de pe extrema ailalta, privesc cu un aer de superioritate, ei stiu fly, dar... nu se amesteca...
de ce nu mergeti sa le spuneti ce si cum la ei acasa pe site, si preferati sa faceti polemica pe seama lor intr-un loc in care stiti ca n-o sa va raspunda nici unul ?
Didel, ... inteleg ca esti un mare sustinator al flyfishingului din biblioteca,... sa vezi ce fain ii cand incerci pe o apa :lol: ... si pastravii is mult mai faini in realitate decat poze :lol: :lol: :lol:
PS: si eu sunt pentru revenirea lui kuintautti printre "domnisoare" :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 17 Sep 2008, 22:11

:)) ha ha ha

asa e, dragos, la ce poezii le-a recitat kuintinautti cam greu ce propui tu.

treci la somn sa fii odihnit maine, poate prindem si noi ceva ca am si uitat cum e sa tii de-un peste. am pus si alea de la barca in masina, n-am uitat.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 17 Sep 2008, 22:57

Miky cam ai dreptate...eu unul imi gasesc scuze prin faptul ca nu am intervenit absolut niciodata pe flytying iar in cazul de fata desi ma mancau degetele....am considerat ca ar fi indecent din partea mea ca la prima postare pe un site sa ma iau in contre cu unul de pe acolo desi pana atunci nu am avut nicio o interventie ''constructiva'' pe acel forum 8)
Ca urmare il balacaresc aici spre deliciul ranchiunosilor ce populeaza forumul de fata :!: :)
Dar daca nu sunt indiscret tu ai vreo opinie in legatura cu respectivul subiect de pe flytying??? :twisted:
Nu ca m-ar interesa dar asa ca sa mai treaca timpul :D

....siiii sunt parca destui care intra pe ambele forumuri...deci pot sa-si dea cu parerea indiferent unde....tot asa.... ca sa mai treaca timpul.... :twisted:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 17 Sep 2008, 23:02

Si precum spunea Miky ...voi ceilalti viteji unde erati ma cand.... :)

...iar raspunsul ca sa va ajut un pic ar fi...:
...de ce sa scriem domne acolo daca tot ne sunt sterse postarile cand suparam pe cine nu trebuie.... :) :wink:

...pe naiba e doar o impresie.... :?:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 17 Sep 2008, 23:06

miky,

ai si dreptate, dar mai mult gresesti :)

cu exceptia lui ene care scrie din joi in pasti, aici scriu o mana de oameni si niciunul dintre ei nu le zice de sus in jos. ba si ene as zice ca s-a mai calmat vizibil. oricum, bun sau gresit, macar zicea ceva, chiar si inainte cand il contrau toti si nimeni la subiect cu argumente.

niste competitive gentlemen intra si pe aici dar nu scriu decat despre competitii si nu raspund la provocari spre divagare. nu se abat de la tema draga lor orice ar fi. intr-o tara in care pescuitul la musca nu exista, tot incepatorul se viseaza profesionist. nici n-avem despre ce sa discutam, dar avem campioni mondiali la 15 ani. o fi normal? o fi pe bune? :))

de acord, ar trebui sa bage mai multi de aici si dincolo. dar pe ce teme?
intra si vezi cate pagini au subiectele despre competitii. apoi vezi cat de inexistente sunt orice altfel de discutii. asta este...

te inseli rau daca iti imaginezi ca nu le-ar placea si lor sa bage strictly fly fara sa mai deranjeze pe aici. tu nu vezi, se scrie doar din inertie.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 18 Sep 2008, 01:01

dragos74 scrie: Dar daca nu sunt indiscret tu ai vreo opinie in legatura cu respectivul subiect de pe flytying??? :twisted:
Nu ca m-ar interesa dar asa ca sa mai treaca timpul :D
opinie in legatura cu subiectul MAD ?... sau spey si roll cast ?
cu subiectul MAD am zis-o:
miky scrie:pe mine subiectul MAD si teoriile lui ma lasa rece
mai mult, la fumurile cu care il percep eu ca le are si cum vorbeste, Eugen i-a zis-o bine,... si cred ca si-o merita...
de ce n-am zis eu nimica?... pentru ca dupa cum bine stii, la cat de "bine" stapanesc eu speyul si rollcastul, la 2 minute dupa ce v-am vazut pe voi,... am preferat sa las batul jos si sa privesc... ti-aduci aminte ? :D
deci nu aveam argumente !...
si ce crezi ca o sa se intample ?... inseamna asta ca nu mai pot sa zic ca imi place sa pescuiesc la musca ?... da de unde !... insa la varsta mea si la timpul liber care il am,... o sa ma stradui sa ma simt bine cu cat stiu,... daca mai si invat ceva intre timp,... cu atat mai bine... campion insa,... nu mai e timp sa iasa din mine :lol:
cat despre:
dragos74 scrie:...iar raspunsul ca sa va ajut un pic ar fi...:
...de ce sa scriem domne acolo daca tot ne sunt sterse postarile cand suparam pe cine nu trebuie....
astea is pretexte... adica de ce Eugen poate sa zica ce are de zis pe flytying si nu-l taie nimeni de la teava, si ceilalti nu ar putea ?
daca vrei sa te dai zmeu, atunci da-te peste tot la fel,... nu intr-o parte esti duru duru si in alta mucles de frica ca te sterge...
macar kuintautti asa o facut... numa' ca el o fost ... "prea zmeu" pentru fecioria si pudoarea de pe flytying.ro :lol: ... da' se cheama ca macar o incercat !
eugen scrie:...intr-o tara in care pescuitul la musca nu exista,...
ba io as zice ca exista si inca demult, adica cu mult mai inainte de a se naste cel mai vechi user de pe rapitori.ro sau de pe flytying.ro...
aaa... ca n-are pedigriul adecvat, si blazon,... asta e alta problema... la noi toate sunt mai "ciobanesc mioritice"... dar sunt...
faptul ca unele temperamente de la noi cred ca terenul e viran si de-aia e loc destul de fabricat blazoane, n-are nimic in comun cu esenta flyului...
pescuitul la musca teoretic e o stare de spirit,... cel putin asa o percep eu... acuma in ce fel nebunia mea e sau nu identica cu a ta sau a lui luci sau kuintautti...aia ii greu de realizat... dar "dusi" suntem toti,... si eu si tu si luci,... si kuintautti... ce sa mai zic de Dragos :lol: ... unu' nu-i mai breaz !...
eugen scrie:... tot incepatorul se viseaza profesionist.

tot incepatorul se serveste de exemplele care i se ofera... daca nu are modele... si le fabrica.... e drept ca mult mai util ar fi sa se concentreze pe pescuitul in sine... dar si asta ar trebui sa i-o spuna cineva...
a nu-i spune, a-i vorbi cu superioritate balcano dunareana, sau al lua in bascalie prin alte locuri pe unde neofitul veci nu va raspunde nici macar la o replica,... nu cred ca e o solutie onesta...
in final, din fiecare, daca are chemare,.. se va alege un pescar de fly,... daca nu are ... atunci o sa incerce continuu sa devina campion,... loc in "gradina"... ar fi, pentru toti :lol: :lol: :lol:

PS: ... asa ca sa mai treaca timpul :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 18 Sep 2008, 06:48

Miky ma refeream la parerea ta despre spey ...asa din auzite nu neeaparat sa sti sau nu sa lansezi ca nici eu nu ma pricep mare lucru dar continuu sa invat ...
dar in topic era vorba nu de noi ci de existenta pe harta a scandinavilor cu speyul lor si atata tot.....
un simplu subiect de doi lei a determinat reactiile idioate ale lui mad cand i s-a mai aratat si alta parere .... :!:

cat despre mine ti-am spus ca nu era normal si frumos ca la prima mea interventie pe siteul lui Luci sa incep sa insir epitete la adresa ''emigrantului'' fara ca vreodata sa fi participat macar cu o fraza
de bun simt :oops:

P.S. data viitoare te las sa racesti :twisted:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 18 Sep 2008, 06:57

Miky a scris:

tot incepatorul se serveste de exemplele care i se ofera... daca nu are modele... si le fabrica.... e drept ca mult mai util ar fi sa se concentreze pe pescuitul in sine... dar si asta ar trebui sa i-o spuna cineva...
a nu-i spune, a-i vorbi cu superioritate balcano dunareana, sau al lua in bascalie prin alte locuri pe unde neofitul veci nu va raspunde nici macar la o replica,... nu cred ca e o solutie onesta...
in final, din fiecare, daca are chemare,.. se va alege un pescar de fly,... daca nu are ... atunci o sa incerce continuu sa devina campion,... loc in "gradina"... ar fi, pentru toti

PS: ... asa ca sa mai treaca timpul

si totusi mi-aduc aminte de Ene (il dau ca exemplu ca e mai pitoresc) cand asa cum a spus Eugen a incercat sa mai arate ca exista si altceva in fly....mamaaaa cand au sarit o data toti pe el de ziceai ca le-a omorat pe cineva din familie.....sa nu cumva sa-i scoata din ignoranta spatiului virtual restrans in care se invarteau....devenise ala inamicul public numarul unu.... :)
Eu unul l-as invita pe Gerula sa-si spuna parerea caci cred ca el ne va lamurii definitiv :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Sep 2008, 07:23

dragos74 scrie:Eu unul l-as invita pe Gerula sa-si spuna parerea caci cred ca el ne va lamurii definitiv
Nu-l suprasolicitati! Abia mai face fata pe subiectele alea cu 150 de pagini! :lol: Numa sa strigati nitel mai tare si Rambo sare din arena!
eugen scrie:...intr-o tara in care pescuitul la musca nu exista,...

Amu depinde cum definesti tu verbul "a exista" in contextul dat. In ultima vreme avem locurile 4, 5, 7 la europene, si s-a vazut ca ne cam stie lumea. Dar asta-i in competitii, ceea ce te lasa rece.
Apoi daca te astepti sa dai nas in nas cu muscari zilnic pe Dunare, atunci trebe sa ai nasu' mult mai lung!
In Suedia am pescuit 3 saptamani si aproape numai de zone de "Fly fishing only" si am intalnit doar doi muscari. Pai mai multi intalnesc pe apele de la noi. E drept, eu nu pescuiesc in Dunare decat de doua ori pe an, si atunci tu erai cu treburi.
Daca te referi la traditie, asta-i fumata ca s-au mai batut vreo 20 pagini pe subiect.
Daca au ajuns si muscarii din campia panonica sa concureze la europene, ar fi chiar culmea sa ne uitam in sus la muntii lor!

Competitiile de la noi? Va dati si voi cu parerea, dar nu le-ati simtit mirosul, asa ca nu prea conteaza ce spuneti. Daca erau asa cum ganditi voi, Miky isi vedea de mult de treburi. Da' mai e ceva, si aia-i greu sa realizezi pana nu pui mana sa simti!

Scrie răspuns