dragos74 scrie: Dar daca nu sunt indiscret tu ai vreo opinie in legatura cu respectivul subiect de pe flytying???
Nu ca m-ar interesa dar asa ca sa mai treaca timpul
opinie in legatura cu subiectul MAD ?... sau spey si roll cast ?
cu subiectul MAD am zis-o:
miky scrie:pe mine subiectul MAD si teoriile lui ma lasa rece
mai mult, la fumurile cu care il percep eu ca le are si cum vorbeste, Eugen i-a zis-o bine,... si cred ca si-o merita...
de ce n-am zis eu nimica?... pentru ca dupa cum bine stii, la cat de "bine" stapanesc eu speyul si rollcastul, la 2 minute dupa ce v-am vazut pe voi,... am preferat sa las batul jos si sa privesc... ti-aduci aminte ?

deci nu aveam argumente !...
si ce crezi ca o sa se intample ?... inseamna asta ca nu mai pot sa zic ca imi place sa pescuiesc la musca ?... da de unde !... insa la varsta mea si la timpul liber care il am,... o sa ma stradui sa ma simt bine cu cat stiu,... daca mai si invat ceva intre timp,... cu atat mai bine... campion insa,... nu mai e timp sa iasa din mine

cat despre:
dragos74 scrie:...iar raspunsul ca sa va ajut un pic ar fi...:
...de ce sa scriem domne acolo daca tot ne sunt sterse postarile cand suparam pe cine nu trebuie....
astea is pretexte... adica de ce Eugen poate sa zica ce are de zis pe flytying si nu-l taie nimeni de la teava, si ceilalti nu ar putea ?
daca vrei sa te dai zmeu, atunci da-te peste tot la fel,... nu intr-o parte esti duru duru si in alta mucles de frica ca te sterge...
macar kuintautti asa o facut... numa' ca el o fost ... "prea zmeu" pentru fecioria si pudoarea de pe flytying.ro

... da' se cheama ca macar o incercat !
eugen scrie:...intr-o tara in care pescuitul la musca nu exista,...
ba io as zice ca exista si inca demult, adica cu mult mai inainte de a se naste cel mai vechi user de pe rapitori.ro sau de pe flytying.ro...
aaa... ca n-are pedigriul adecvat, si blazon,... asta e alta problema... la noi toate sunt mai "ciobanesc mioritice"... dar sunt...
faptul ca unele temperamente de la noi cred ca terenul e viran si de-aia e loc destul de fabricat blazoane, n-are nimic in comun cu esenta flyului...
pescuitul la musca teoretic e o stare de spirit,... cel putin asa o percep eu... acuma in ce fel nebunia mea e sau nu identica cu a ta sau a lui luci sau kuintautti...aia ii greu de realizat... dar "dusi" suntem toti,... si eu si tu si luci,... si kuintautti... ce sa mai zic de Dragos

... unu' nu-i mai breaz !...
eugen scrie:... tot incepatorul se viseaza profesionist.
tot incepatorul se serveste de exemplele care i se ofera... daca nu are modele... si le fabrica.... e drept ca mult mai util ar fi sa se concentreze pe pescuitul in sine... dar si asta ar trebui sa i-o spuna cineva...
a nu-i spune, a-i vorbi cu superioritate balcano dunareana, sau al lua in bascalie prin alte locuri pe unde neofitul veci nu va raspunde nici macar la o replica,... nu cred ca e o solutie onesta...
in final, din fiecare, daca are chemare,.. se va alege un pescar de fly,... daca nu are ... atunci o sa incerce continuu sa devina campion,... loc in "gradina"... ar fi, pentru toti
PS: ... asa ca sa mai treaca timpul