Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Mai 2008, 15:13

he he he :lol: ... asa cu piticu baltilor ? :lol: :lol: :lol: :lol:

haios bancu !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Mai 2008, 15:20

Cum????!!!
Nu exista piticul baltilor??? :shock:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Mai 2008, 18:46

poate piticul balti a exagerat un pic sau poate nu a reusit sa dea peste 90 metri in concurs... dar ... ete... aproape tot a dat ! :)

traduc de la pagina siteului rezultatele oficiale (recorduri nationale cred ) si aici ei in concurs au mai multe feluri de probe ... unele de exactitate si acolo este pe puncte, plus caci cu lansete de casting cu multiplicatoare mie mi se pare cam slabute recordurile lor... fratelo cu prima lui mulineta “multiplicatorâ€

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Mai 2008, 20:46

Tavi scrie:Cum????!!!
Nu exista piticul baltilor??? :shock:
Tavi, vezi de ce e bine sa fii avertizat? Francezul spune asa "un homme averti en vaut deux" adica un om avertizat face cat doi! Gandeste-te ca nu stiai de parsivitatea piticului si aparea asta pe balta langa tine promitndu-ti un somn de 30 de kg! Pai nu luai plasa? :lol: Basca faptul ca nu mai stateai pe scaunul de pescuit o luna! :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Mai 2008, 19:58

:roll: :oops: :lol: Stimabile BILA sunt in asentimentul tau cu privire la BULDO .Am trecut zilele trecute prin onesti si mi-a sarit in ochi un BULDO profii la magazinul de linga pod jos linga filiala veche dar nu la magazinul lui Aurel Bucataru ci la cel din fata dute si vezi si trage concluzii.Ceva muste mai deosebite am vazut la piata de legume de linga politie.,am vazut ceva de clean mai deosebit ok
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Sep 2008, 21:50

[quote="dragos74"][quote="kuintautti"]din pacate cam tot ce spui este adevarat , si aici intilnim toate aspectele pe care le mentionezi dar din pacate nu exista profesori la capitolul pescuit

vorbind de bucuria pescuitului, eu cred ce este ceva personal care ar putea fi inpartasit si cu altii prezentat frumos si generatiilor urmatoare ... DAR .... atunci expiminduti gindurile, sentimentele si bucuriile poti pati ca Pintea pe flytying.ro

cititi articol scris de Pintea folosind link-ul urmator

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... pescarului

comentarii demne de â€

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 17 Sep 2008, 12:44

Am citit asta pe parcursul discutiei :)
Nu-mi inchipuiam cat de taranoi poate sa fie cel intitulat,, marius adrian dumitru,, :?
Acolo e pur si simplu vorba de niste metode de pescuit iar ''scriitorul'' in toate postarile lui ,doar il jigneste pe Eugen ca a -ndraznit sa-l contrazica fara insa sa dea nici macar un argument la subiect :!:
Ba mai mult ,ii tragge de urechi si pe cei care intra pe siteul ala ca vezi Doamne s-ar intelege ca sunt de acord cu ce spune Eugen......binenteles ca nu vezi alte opinii caci cam toti care posteaza acolo au un comportament ciudat asa ...sa nu cumva sa-l supere pe taranoi :)

singurul S.T.Fario care aduce niste argumente care de asemenea ii arata prostului ca mai exista si altceva decat continentul pe care s-a refugiat
dar el continua mai departe cu aberatiile de copil tampit fara a fi in stare sa tina o discutie legata de pescuit ca doar despre asta e vorba :wink:

Nu pot sa cred ce intra in capul unui frustrat ca asta dupa ce e bagat putin in seama si scrie 2-3 povestioare intr-o revista ....probabil ca daca as fi scris si eu cateva randuri de cate ori am fost invitat nu mai vorbeam cu voi decat cu programare :twisted:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 17 Sep 2008, 13:07

...si multi sunt ca el,ce sa-i faci asta e viatza 8)

...in schimb mi-a placut basmul lui mos pistruiat e super ptr o carticica de copii

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 17 Sep 2008, 15:32

Sa te contrazici pe site-ul ala cu astfel de personaje e ca si cum ai fluiera in biserica. Sa nu cumva sa tulburi linistea nirvanica a vreunuia ridicat in slavi de altii. Mai rau este ca astfel de personaje servesc drept model pentru ceilalti de pe site, majoritatea celor ce posteaza acolo viseaza sa ajunga pe podiumuri la concursuri, pe culmi sau pe cine stie ce piedestal, cand de fapt nu exista asa ceva in pescuitul de fly.
I Fought The Law

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 17 Sep 2008, 15:58

Frate,Rough boy,nicaieri nu exista clasamente,s au sunt de principiu.In pescuit ,locul 1 este norocul(bulanul)si apoi ,scule ,prezentare ,experienta!!
Pescuiesc de 50 de ani si cred ca stiu ce spun!!!!!!!!!!!!!!!!
In, ceea, ce cred si spun alti, plecati peste,invidia de a nu gasi un Olt,Mures Aries, eventual ,DUNARE, ii face sa priveasca viata altfel,nu printr-o sticla,usor umpluta (cu cocirt, varianta de tuica, de pretutindeni unde, au fost s au sunt, ROMANI).

Scrie răspuns