Am citit asta pe parcursul discutiei
Nu-mi inchipuiam cat de taranoi poate sa fie cel intitulat,, marius adrian dumitru,,
Acolo e pur si simplu vorba de niste metode de pescuit iar ''scriitorul'' in toate postarile lui ,doar il jigneste pe Eugen ca a -ndraznit sa-l contrazica fara insa sa dea nici macar un argument la subiect
Ba mai mult ,ii tragge de urechi si pe cei care intra pe siteul ala ca vezi Doamne s-ar intelege ca sunt de acord cu ce spune Eugen......binenteles ca nu vezi alte opinii caci cam toti care posteaza acolo au un comportament ciudat asa ...sa nu cumva sa-l supere pe taranoi
singurul S.T.Fario care aduce niste argumente care de asemenea ii arata prostului ca mai exista si altceva decat continentul pe care s-a refugiat
dar el continua mai departe cu aberatiile de copil tampit fara a fi in stare sa tina o discutie legata de pescuit ca doar despre asta e vorba
Nu pot sa cred ce intra in capul unui frustrat ca asta dupa ce e bagat putin in seama si scrie 2-3 povestioare intr-o revista ....probabil ca daca as fi scris si eu cateva randuri de cate ori am fost invitat nu mai vorbeam cu voi decat cu programare