haios bancu !
Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- kuin tauti
- veteran

- kuin tauti
- veteran

poate piticul balti a exagerat un pic sau poate nu a reusit sa dea peste 90 metri in concurs... dar ... ete... aproape tot a dat ! 
traduc de la pagina siteului rezultatele oficiale (recorduri nationale cred ) si aici ei in concurs au mai multe feluri de probe ... unele de exactitate si acolo este pe puncte, plus caci cu lansete de casting cu multiplicatoare mie mi se pare cam slabute recordurile lor... fratelo cu prima lui mulineta “multiplicatorâ€
traduc de la pagina siteului rezultatele oficiale (recorduri nationale cred ) si aici ei in concurs au mai multe feluri de probe ... unele de exactitate si acolo este pe puncte, plus caci cu lansete de casting cu multiplicatoare mie mi se pare cam slabute recordurile lor... fratelo cu prima lui mulineta “multiplicatorâ€
-
Fario_nebunu
- veteran

Tavi, vezi de ce e bine sa fii avertizat? Francezul spune asa "un homme averti en vaut deux" adica un om avertizat face cat doi! Gandeste-te ca nu stiai de parsivitatea piticului si aparea asta pe balta langa tine promitndu-ti un somn de 30 de kg! Pai nu luai plasa?Tavi scrie:Cum????!!!
Nu exista piticul baltilor???
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
- kuin tauti
- veteran

[quote="dragos74"][quote="kuintautti"]din pacate cam tot ce spui este adevarat , si aici intilnim toate aspectele pe care le mentionezi dar din pacate nu exista profesori la capitolul pescuit
vorbind de bucuria pescuitului, eu cred ce este ceva personal care ar putea fi inpartasit si cu altii prezentat frumos si generatiilor urmatoare ... DAR .... atunci expiminduti gindurile, sentimentele si bucuriile poti pati ca Pintea pe flytying.ro
cititi articol scris de Pintea folosind link-ul urmator
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... pescarului
comentarii demne de â€
vorbind de bucuria pescuitului, eu cred ce este ceva personal care ar putea fi inpartasit si cu altii prezentat frumos si generatiilor urmatoare ... DAR .... atunci expiminduti gindurile, sentimentele si bucuriile poti pati ca Pintea pe flytying.ro
cititi articol scris de Pintea folosind link-ul urmator
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... pescarului
comentarii demne de â€
Am citit asta pe parcursul discutiei
Nu-mi inchipuiam cat de taranoi poate sa fie cel intitulat,, marius adrian dumitru,,
Acolo e pur si simplu vorba de niste metode de pescuit iar ''scriitorul'' in toate postarile lui ,doar il jigneste pe Eugen ca a -ndraznit sa-l contrazica fara insa sa dea nici macar un argument la subiect
Ba mai mult ,ii tragge de urechi si pe cei care intra pe siteul ala ca vezi Doamne s-ar intelege ca sunt de acord cu ce spune Eugen......binenteles ca nu vezi alte opinii caci cam toti care posteaza acolo au un comportament ciudat asa ...sa nu cumva sa-l supere pe taranoi
singurul S.T.Fario care aduce niste argumente care de asemenea ii arata prostului ca mai exista si altceva decat continentul pe care s-a refugiat
dar el continua mai departe cu aberatiile de copil tampit fara a fi in stare sa tina o discutie legata de pescuit ca doar despre asta e vorba
Nu pot sa cred ce intra in capul unui frustrat ca asta dupa ce e bagat putin in seama si scrie 2-3 povestioare intr-o revista ....probabil ca daca as fi scris si eu cateva randuri de cate ori am fost invitat nu mai vorbeam cu voi decat cu programare
Nu-mi inchipuiam cat de taranoi poate sa fie cel intitulat,, marius adrian dumitru,,
Acolo e pur si simplu vorba de niste metode de pescuit iar ''scriitorul'' in toate postarile lui ,doar il jigneste pe Eugen ca a -ndraznit sa-l contrazica fara insa sa dea nici macar un argument la subiect
Ba mai mult ,ii tragge de urechi si pe cei care intra pe siteul ala ca vezi Doamne s-ar intelege ca sunt de acord cu ce spune Eugen......binenteles ca nu vezi alte opinii caci cam toti care posteaza acolo au un comportament ciudat asa ...sa nu cumva sa-l supere pe taranoi
singurul S.T.Fario care aduce niste argumente care de asemenea ii arata prostului ca mai exista si altceva decat continentul pe care s-a refugiat
dar el continua mai departe cu aberatiile de copil tampit fara a fi in stare sa tina o discutie legata de pescuit ca doar despre asta e vorba
Nu pot sa cred ce intra in capul unui frustrat ca asta dupa ce e bagat putin in seama si scrie 2-3 povestioare intr-o revista ....probabil ca daca as fi scris si eu cateva randuri de cate ori am fost invitat nu mai vorbeam cu voi decat cu programare
Sa te contrazici pe site-ul ala cu astfel de personaje e ca si cum ai fluiera in biserica. Sa nu cumva sa tulburi linistea nirvanica a vreunuia ridicat in slavi de altii. Mai rau este ca astfel de personaje servesc drept model pentru ceilalti de pe site, majoritatea celor ce posteaza acolo viseaza sa ajunga pe podiumuri la concursuri, pe culmi sau pe cine stie ce piedestal, cand de fapt nu exista asa ceva in pescuitul de fly.
I Fought The Law
Frate,Rough boy,nicaieri nu exista clasamente,s au sunt de principiu.In pescuit ,locul 1 este norocul(bulanul)si apoi ,scule ,prezentare ,experienta!!
Pescuiesc de 50 de ani si cred ca stiu ce spun!!!!!!!!!!!!!!!!
In, ceea, ce cred si spun alti, plecati peste,invidia de a nu gasi un Olt,Mures Aries, eventual ,DUNARE, ii face sa priveasca viata altfel,nu printr-o sticla,usor umpluta (cu cocirt, varianta de tuica, de pretutindeni unde, au fost s au sunt, ROMANI).
Pescuiesc de 50 de ani si cred ca stiu ce spun!!!!!!!!!!!!!!!!
In, ceea, ce cred si spun alti, plecati peste,invidia de a nu gasi un Olt,Mures Aries, eventual ,DUNARE, ii face sa priveasca viata altfel,nu printr-o sticla,usor umpluta (cu cocirt, varianta de tuica, de pretutindeni unde, au fost s au sunt, ROMANI).