Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sunt de acord ca-i de bulan locul 1 dar daca-i asa, asta ar fii un motiv in plus sa nu se numeasca concurs, poate sa se numeasca o intrunire a unei cete de pescari care s-au hotarat sa ia cu asalt un rau intreg, sa prinda cateva sute de pesti bagati in rau cu o seara inainte, socializare, mancat, baut, somnic, sex in grup etc, dar nu concurs de pescuit la musca.
I Fought The Law
- kuin tauti
- veteran
pai tu de ce crezi ca sa fluierat in biserica si cuvintul ghost ?rough boy scrie:Sa te contrazici pe site-ul ala cu astfel de personaje e ca si cum ai fluiera in biserica. Sa nu cumva sa tulburi linistea nirvanica a vreunuia ridicat in slavi de altii. Mai rau este ca astfel de personaje servesc drept model pentru ceilalti de pe site, majoritatea celor ce posteaza acolo viseaza sa ajunga pe podiumuri la concursuri, pe culmi sau pe cine stie ce piedestal, cand de fapt nu exista asa ceva in pescuitul de fly.

si mai tare ma amuza cum fantoma categoriseste ( cu exceptia campionilor banuiesc ) ca restul muscarilor din tara sunt sub orice critica... ( sau cel putin io asa am inteles din discutia aia ) ... iar majoritatea forumistilor de acolo stau si-asculta sfiosi si smeriti pomelnice de prost gust ca abia cazuti din copac

bai frate... unu nu zice nimic ! toti tac si inghit de parca le-ar fi frica sa apeleze la bunul simt ca nu cumva sa piarda scumpa preasfinta icoana ... sursa irecuperabila de informatie vitala in viitorul lor de pescari fly sgiriindo cumva irecuperabil ca pe un banal disc pe care este inregistrat tot cei importat pe lumea asta
ptiu ! si mai tare ma amuza pretenul meu Luci...
pe aici pe forum vorbea de lanseuri spey si chiar si lansete spey la subiectul cu manere... si la discutia la care v-am dat link o da cu gura lui de gard ca habar n-are de spey si asa ca ma bine tace si poate invata si el ceva... deh alt woanabe ( cuvintul zilei

adi,
acum pot sa-ti spun ca nu mai stau in bucuresti
in parcul unde-am dat noi doi acum en ani la strapi si carasi nu prea ingheata iarna langa calugar. intra carasoi mari la nimfe mici si shrimpi mari. se strang multi pe zona aia sau imediat sub pe unde ramane apa mai adanca. totu-i sa te descurci cu snurul prin inele cand ingheata.
cu parerea de rau, sa nu ma intelegeti gresit.
) pur si simplu nu cred ca omul merita atata bascalie. daca aveati careva ceva de zis trebuia sa i-o dati acolo, nu pe alt site. si asa nu a inteles nimic din ce i-am zis, n-are rost sa-i ii dati prea multa importanta. s-ar putea aiba taman efectul contrar.
am ras copios la aia cu fluieratu in biserica.
cam da, se seamana un pic, da's si baieti relaxati printre enoriasi.
acum pot sa-ti spun ca nu mai stau in bucuresti

in parcul unde-am dat noi doi acum en ani la strapi si carasi nu prea ingheata iarna langa calugar. intra carasoi mari la nimfe mici si shrimpi mari. se strang multi pe zona aia sau imediat sub pe unde ramane apa mai adanca. totu-i sa te descurci cu snurul prin inele cand ingheata.
cu parerea de rau, sa nu ma intelegeti gresit.

am ras copios la aia cu fluieratu in biserica.

- kuin tauti
- veteran
Si eu cred ca nu trebuie atata incrancenare indiferent de subiectele in discutie caci totusi nu e vorba decat de Pescuit si nimic altceva....chiar daca ne mai contram si chiar ne mai apostrofam un pic totul in cele din urma nu se reduce decat la un hobby care se cheama Pescuit ...atat...
sa nu ne facem iluzii ca e vreo mare stiinta ca nu e ...e doar Pescuit si tocmai pt ca e un hobby....nu are ce cauta incrancenarea dusa la absurd
Cat despre Luci in cazul de fata cred totusi ca a avut o interventie de bun simt incercand sa evite contrele respective ...si e treaba lui cum intelege el sa mentina atmosfera pe siteul propriu
Ca noi preferam alt ritm de discutii ....si ca intelegem in alt mod sa ne petrecem timpul in fata calc. si sa ne alungam plictiseala data de timpul nefavorabil e treaba noastra;
iar pt. ca avem unde, trebuie sa-i multumim lui Dan pt situl asta....
sa nu ne facem iluzii ca e vreo mare stiinta ca nu e ...e doar Pescuit si tocmai pt ca e un hobby....nu are ce cauta incrancenarea dusa la absurd

Cat despre Luci in cazul de fata cred totusi ca a avut o interventie de bun simt incercand sa evite contrele respective ...si e treaba lui cum intelege el sa mentina atmosfera pe siteul propriu

Ca noi preferam alt ritm de discutii ....si ca intelegem in alt mod sa ne petrecem timpul in fata calc. si sa ne alungam plictiseala data de timpul nefavorabil e treaba noastra;
iar pt. ca avem unde, trebuie sa-i multumim lui Dan pt situl asta....