Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cu placere, camarade, sigur ca am ce invata de la tine! Nu stiam ca e pastrav pe Oituz, deci a scapat de braconieri...bun! Cand ploua nu stiu daca musca uscata e buna, mai bine bagai o rama sau un boistean. Ori o lingura rotativa. Intr-adevar, cam 50% din pastravii luati de mine la buldo s-au intepat singuri din inertie. Am avut si multe rateuri cand am intarziat, deci Kintautti are dreptate, e vital sa intepi la o fractioune de secunda dupa muscatura. Altfel e degeaba! Iar cand agati un pastrav si il aduci la mal sperii toti ceilalti pastravi din zona! Pe mine ma dispera numarul mare de pastraviori de 10 cm pe care ii prind la muste. Daca pun muste mari (ac 6-8) nu mai vine nimic, sau ceva ff mare. La muste normale , pe ac 12-14 vin bietii pastraviori. Cum sa fac sa scap de ei?bila scrie:Fario,sunt din Onesti. Animat de discutiile despre buldo,l-am incercat pe Oituz la pastrav. .... Era innorat ,ploua in reprize,si nu a vrut sa puna gura..
..Dar am sa insist..
.. Desi,sunt sceptic. La FF e altceva.. Cu buldo, dau numai dupa clean.
Am sa insist sa incerci montura propusa de mine,si avand drumuri la B. mi-as dori sa stam la un pahar de vb.
Argumentul tau cu intepatura e bun. Dar gandeste-te ca bd e destul de greu, iar inceputul intepaturii e al lui,din cauza rezistentei ce o pune. Adica,se poate intampla ca pestele sa se intepe singur. Dar daca nu-l intepi si tu,e posibil sa scuipe musca:lol:...Complicat pescuitul asta!
pai... lasa-te de buldo.... si apuca-te de fly !!!Fario_nebunu scrie: Pe mine ma dispera numarul mare de pastraviori de 10 cm pe care ii prind la muste. ... Cum sa fac sa scap de ei?