totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
La multi ani deltaicilor! Noutati din zona? As deschide balul in 10 zile, prognoza sper sa dezghete macar partial apele.
Am vorbit azi cu mai multi cunoscuti din Gorgova , Chilia si Crisan . Dunarea (nici cea Veche)nu este inghetata,in schimb lacurile sunt bocna . Vroiam sa ma duc de anul nou , pe vechi , la Mila 23 dar am renuntat la idee . Cu o ora in urma la Gorgova erau -11*C.
poate valul de caldura (maxima > +7 pe 4 zile) anuntat sa rezolve ceva, mi-e dor de dansa, vreau sa curat ceva gheata de pe inele
in sudul Deltei grosimea ghetii are 15 cm in unele locatii...biban frumos la dandinete si chubby...
@sezon 2015;se anunta vreme faina.
maine noapte am plecat
@sezon 2015;se anunta vreme faina.
maine noapte am plecat

Am aflat ieri de la amicul comun "R..."ca plecati . Fir intins si te asteptam cu noutati "calde" din sezonul hivernal . Cui ii place pescuitul la copca..., este timpul !
dar asa, mai la buza ghetii, s-ar mai gasi locuri? sau e domiciliu fortat copca?
Prima zi in delta pe 2015, plec in balta in 15 min cu sperante mari. Stiuca prinsa la plase e plina de baboi, era pacat sa nu fac o incercare pana incepe prohibitia. Revin cu vesti si urez intalnire placuta, se stiu ei care 

Saptamana trecuta , niste amici , cu mari insistente au prins vreo 6-7 buc . Au infruntat vantul , au asteptat sa se dizloce gheata de pe lacuri si pana la urma au prins . Apa este in crestere si inspiratia in alesul nalucii si locului de pescuit este esentiala .sosoktm scrie:Prima zi in delta pe 2015, plec in balta in 15 min cu sperante mari. Stiuca prinsa la plase e plina de baboi, era pacat sa nu fac o incercare pana incepe prohibitia.
Fir intins "sosoktm" !
Azi ...o zi grea 
Revin maine cu noutati

Revin maine cu noutati
- crapmaniacul
- veteran
Nu seamana o zi cu alta, maine va fi mai binesosoktm scrie:Azi ...o zi grea
Revin maine cu noutati