totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sosoktm
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de sosoktm » 15 Dec 2014, 14:58

Lasa ca vine el ianuarie :twisted:

pion67
junior
junior

Mesaj de pion67 » 20 Dec 2014, 00:10

Rapala?!!
Nu am prins niciodata cu Rapala in Delta si merg de 12 ani la rand...
Multumes, Liviu pt info , poate e cazul sa imi scot Rapalele vechi din trusa si sa le pun la treaba.....
:respekt:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Dec 2014, 20:45

pion67 scrie:Rapala?!!
Nu am prins niciodata cu Rapala in Delta si merg de 12 ani la rand...
:D
asta-i tare!
tare de tot!
o fi embargou?!

pion67
junior
junior

Mesaj de pion67 » 20 Dec 2014, 21:11

Nu e embargou doar ca in fiecare an a fost o naluca speciala..ba o lingura Berti , ba un slider ...ba o guma alb cu rosu ...ba un mud sucker...ba o chinezarie pt care as plati oricat sa o mai gasesc pt ca a rupt efectiv apa cand nu mergea nimic acolo si atunci....
Trageam prin apa Yo -zori prin 2001 degeaba in zona MIla 23...vroia la table de 2 lei din Obor sau la rotativa no name!!!
Poate asta e si farmecul ..sa nu stii la ce trage iubita de stiuca si daca descoperi e ca si cum ai inventat apa calda atuci si acolo....
Stiu ca pana si liviu acum cativa ani buni folosea aproape exclusiv gume si table ..i-am vazut trusa ..nici urma de Rapala!
Am Rapale vintage care nu au confirmat si drept urmare nici nu au mai vazut apa din matita , polidionka sau dolhea , trei iezere, radacinos ... simt insa ca poate nu le-a venit vremea ...sunt inca in trusa de balet milanez...am rabdare...

Dar ia zi matel,e domnu' Rine"" la ce ati rupt apa in toamna asta ? La rapala? :D
:D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Dec 2014, 21:20

poti sa crezi.

ca sa mentionez doar pe cele mai bine stiute; ssr-ul si rnr-ul de la rapala n-au rival dupa umila mea parere.

de altfel cred ca astea au fost primele in domeniu.. resturile, de gen ,sunt replici mai bune sau mai rele indiferent de numele lor de firma sau tara de provenienta. :wink:

sa stii ca si liviu are gherle...dese :lol:

pion67
junior
junior

Mesaj de pion67 » 20 Dec 2014, 21:22

..si ca sa fie fair , anul asta in oct ,pe Matita vedeta pt mine a fost o tabla grea de 30 gr gen atom si o alta tabla de la kusaamo + lunker city

pion67
junior
junior

Mesaj de pion67 » 20 Dec 2014, 21:36

Liviu elibereaza 99,99% din minunatele stiuci care ne tin in viata pasiunea asta...admirabil !!
!In ultimii 6 ani am prins masiv stiuca de masura si doar pe natural ...de principiu nu pescuiesc pe incinte ....cea mai mare 3,6Kg dar am avut partide atat de frumoase incat ar fi abject sa le cuantific in kg sau bucati..pt mine faptul ca am ajuns sa imi gasesc stiuca singur , pe simturile mele si pe zone atat de intinse ...asta e cea mai mare recompensa.
De cativa ani buni eu am redus substantial nr de stiuci luate acasa si sper sa ajung sa pot elibera 99,99% din ele ..prefer sa cumpar caras la kil .

Sunt iremediabil indragostit de Delta si voi ramane! :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Dec 2014, 21:36

pion67 scrie:..si ca sa fie fair , anul asta in oct ,pe Matita vedeta pt mine a fost o tabla grea de 30 gr gen atom si o alta tabla de la kusaamo + lunker city
anul asta Matita in octombrie fost ceva mai deosebit..
am fost cu prieteni care n-au nici o treaba cu spinning-ul, dar au prins excelent cu scule de fix ceva mai manevrabile, cu nailon de 0.35 si cu oscilante dubioase ratacite printre boilesuri.unul dintre ei a prins singura stiuca din viata lui. a avut de 4,8 kg.la un rapala imprumutat de mine ca nu avea absolut nimic de domeniu..
nu se pune ,cum nu se pune nici activitatea lor de spinningari.
cica pescar bun ,e ala care prinde cand nu prinde nimeni sau care prinde mai mult cand prind si ceilalti
ala habar n-avea ,dar a luat-o pe cea mai mare :wallbash:

pion67
junior
junior

Mesaj de pion67 » 20 Dec 2014, 21:41

Si.. Rine ...gues what? ..am scos majoritatea stiucilor pe o lanseta de la tine :D , am folosit-o intensiv sa vad ce poate ....a confirmat si nu a ratat nimic desi mi-a cam obosit inchietura...multumesc.

:respekt:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Dec 2014, 21:49

aaa da!
mi-amintesc,,
ce sa zic ? ai vazut-o pe" viu"..e robusta ..nah ..am avut impresia ca-ti place,
nu cred ca trebuie sa mergi la sala ca s-o poti pescui..vezi ca daca echilibrezi bine o lanseta cu mulineta..cele cateva zeci de grame care ai impresia ca te omoara, dispar..
eu chiar m-am inteles excelent cu ea.
imi pare rau ca nu-ti mai place.

Scrie răspuns