totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
cum sa nu imi placa ??? E de baza!!! Ai inteles gresit... ma bazez pe ea clar ....inca o data iti spun- NU A RATAT NIMIC 4 zile la rand cand am avut nevoie sa dau heavy cu chestii grele ca sa ajunga repede pe fund in zona fierbinte...
una peste alta...mi-am teminat de facut bagajele..in noapte asta plec iar. imi ofer trei zile de Delta. cadou de Craciun 

Mereu mi-am dorit sa merg in Delta in iarna dar....nu am avut cu cine....
Bucura-te de Delta!
Bucura-te de Delta!
Cu siguranta e vorba despre xxx Eagle modelu'vechi,nu va sfatuiesc sa-ncercati varianta noua!E absolut monstruoasa,mai ales pe partea inelarii!
Ca sa fiu cinstit ..., si eu imi fac acelasi cadou , la insistentele lui Homer (singurul om ce nu s-a putut loga la forum ). Cum Homer inca mai crede in Mos Craciun , facem o incursiune scurta .rine scrie:una peste alta...mi-am teminat de facut bagajele..in noapte asta plec iar. imi ofer trei zile de Delta. cadou de Craciun
>pion67< voblerul din poze nu este Rapala este un O.S.P. Prin truse am doar vreo 6 Rapala , diferite modele . Am cumparat un Rapala de curand , o replica a voblerului cu care am prins bine anul asta.
Slava Domnului , anul asta am avut doar una .rine scrie: sa stii ca si liviu are gherle...dese
Te salut Liviu si iti multumesc pt deschiderea cu care ai lamurit misterul voblerului "campion", semana perfect cu un Max Rap si am crezut ca am descoperit Atlantida
Am avut privilegiul de a sta cu tine de vb seara intr-o toamna tarzie la Serghei si am ramas impresionat de charisma ta si de dedicatia pe care o arati Deltei , oamenilor de acolo si stiucilor mai ales ( era acum 6-7 ani cand se lua si marlita de 10 cm iar tu eliberai tot ....am ramas impresionat)
Desi merg in Delta de 12 ani la rand( in principal in Mila 13, la Serghei) am ales sa merg mereu numai in octombrie si nu ne-am mai intalnit dar mi-ar face o mare placere sa te intalnesc din nou.
Ion

Am avut privilegiul de a sta cu tine de vb seara intr-o toamna tarzie la Serghei si am ramas impresionat de charisma ta si de dedicatia pe care o arati Deltei , oamenilor de acolo si stiucilor mai ales ( era acum 6-7 ani cand se lua si marlita de 10 cm iar tu eliberai tot ....am ramas impresionat)
Desi merg in Delta de 12 ani la rand( in principal in Mila 13, la Serghei) am ales sa merg mereu numai in octombrie si nu ne-am mai intalnit dar mi-ar face o mare placere sa te intalnesc din nou.
Ion

care iarna?..pion67 scrie:Mereu mi-am dorit sa merg in Delta in iarna dar....nu am avut cu cine....
Bucura-te de Delta!

pentru mine sezonul 2014 este incheiat.
ce a caracterizat anul 2014...au fost cotele de martie-aprilie de lungul intregului an si localizare mai dificila a locurilor unde rapitorii nostri dragi au stat mai concentrati, iar marele absent a fost bibanul.
nu ma refer la aici la 2,3, bibani capturati accidental ,ci la omniprezenta ,cateodata , sacaitoare a "mashcatilor".
astept sezonul 2015 ,care nu-i prea departe

< Rine > Te plangi ?!!!
Esti acolo la 16-17 grade , vant moderat..apa probabil limpede inca..sigur e frumos si acum ....as fi vrut sa fiu si eu acolo.
Ai dreptate insa cu bibanul , anul asta in oct era imprastiat prin lacurile mari din nord-est ....eu de cateva delte il gasesc pe canale musai intre crengile copacilor mari prabusiti...e un pescuit viteza extrem la gume mici dar atat de intens... s-a intamplat sa intre si vaduvita mare si chiar crapcean de 2 kg...foarte frumos!
Iar o bibaneala cu maschatti de 2 palme e ceva de experimentat si de cautat..

Esti acolo la 16-17 grade , vant moderat..apa probabil limpede inca..sigur e frumos si acum ....as fi vrut sa fiu si eu acolo.
Ai dreptate insa cu bibanul , anul asta in oct era imprastiat prin lacurile mari din nord-est ....eu de cateva delte il gasesc pe canale musai intre crengile copacilor mari prabusiti...e un pescuit viteza extrem la gume mici dar atat de intens... s-a intamplat sa intre si vaduvita mare si chiar crapcean de 2 kg...foarte frumos!
Iar o bibaneala cu maschatti de 2 palme e ceva de experimentat si de cautat..