discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
sosoktm
- veteran

grija mare cu ele, eu as pune fir de minim 80 livre sa fiu sigur ca nu fac donatii nedorite la balaurii de care am vorbit
Pe surse am aflat ca unii pescari plecati in zona au disparut zile intregi si regasiti cu abis in privire, trusa de naluci goala si bolborosind ceva de dinti in schimbare

)
-
deltaic
- veteran

Flight canceled .
Cum Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum)este in delegatie la Cluj si vine azi(este negru de suparare) iesirea din nord este compromisa . Am optat pe varianta "B",o partida pe o incinta care nu s-a materializat in primul rand din cauza vremii . Acu'...,daca am apreciat gresit...asta este ,saptamana viitoare plec indiferent de prognoza si de Homer , este ultima sansa sa pot accesa zona vizata , care pana in primavara viitoare devine inpracticabila . Acolo salasuiesc stiuci ce au vazut rar oameni si doresc ca situatia sa ramana asa cu este acum .
-
deltaic
- veteran

"inpracticabila" -mea culpa ! Cum pe tastatura literele sunt alaturate si timpul de modificare este limitat...
-
deltaic
- veteran

deltaic scrie:
este ultima sansa sa pot accesa zona vizata , care pana in primavara viitoare devine inpracticabila . Acolo salasuiesc stiuci ce au vazut rar oameni si doresc ca situatia sa ramana asa cu este acum .
Varianta "B",cea cu incinta nu are legatura cu zona descrisa succint mai sus . Se pare ca am creat confuzii . Precizare facuta celor care mi-au trimis mp-uri sau mi-au telefonat .
-
sosoktm
- veteran

Ieri am avut in bat 2 balauri ce s au materializat cu defectarea mulinetei si 2 linguri pierdutr

). Azi a plouat toata ziua, slab tare la salau...
Poate maine
-
nobody_01
- veteran

Doua zile fulger in delta, miercuri si joi. Apa mare, tulburica pe lacurile naturale, vant si destul de rece. Am cautat salaul pe toate locurile consacrate pe canalul Dunavat, zero prezentari. Stiuca pe Holbina zero prezentari. Bibanul pe zonele cunoscute....absent! Am cautat stiuca si pe zona Isac-Chiril....apa tot tulburica si o singura prezentare pe guma (marla eliberata). Cand totul parea pierdut, am gasit salaul acolo unde ma asteptam cel mai putin....in curent si pe apa adanca....4 bucati intre 2,5 si 4,3 kg. Asa am salvat o gherla in ultimele 2 ore ale sejurului(mult prea scurt)!
-
deltaic
- veteran

Vesti nu tocmai incurajatoare . Craparii au cam s(h)omat si cei chititi pe rapitor au avut rezultate slabe, sporadice . Asta pana acum , mai sunt de sosit echipe si sa nu-l uitam pe "sosoktm"care inca nu a relatat cele traite .
"Valul doi"se pregateste pentru saptamana viitoare . Homer(singurul om ce nu s-a putut loga la forum),are privirea aia...,...rau prevestitoare , eu la fel.
-
feugen
- veteran

-
Miercuri pe la ora 9-10 dimineata parasesc si eu Dunavatul de Jos spre Sf.Gheorghe. Nu stiu inca unda voi campa... Probabil va fi pe langa gura Dranovului. Voi pescui atat stationar cat si la artificiale. Voi incerca stiuca pe Gorgostel, Chiril, Taranova, insa o singura zi din cele 7 pline cat le stau.
Bucuresti
-
sosoktm
- veteran

Singurele lucruri pe care le am de declarat sunt o viroza zdravana capatata dupa o zi de stat in ploaie si o sacosa de scrumbie. Vemea nu tocmai placuta si absenta pestilor pe natural ,exceptand o trasatura de salau in gura la isac si cativa solzi de chinez scosi de pe jig nu s a intamplat nimic. Aaa, ba da, era sa mi rup jade python ul din neatentie, probabil ma sinucideam daca se concretiza "modificarea"

)
-
deltaic
- veteran

Si pe la Sulina s-a prins bine viroza , imi relatau niste amici . Cu pestele...mai usor , un strap , doi insi , 4 zile , din care doua au bolit .