totul despre Delta

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
deltaic
veteran
veteran

Re: totul despre Delta

Mesaj de deltaic » 13 Iun 2015, 20:07

Oooo ! Sa traiesti "fanelule" ! Carevasazica esti prin delta... fericitule !
Eu vin in valu' 2 , saptamana viitoare . Invazie in toata regula , vreo 16 insi (nu ma entuziasmeaza sindicale d'astea dar hai , odata pe an...).

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 14 Iun 2015, 00:00

Strune de ghitara sa ai! Din pacate sejurul a fost scurt, mesajul era la intoarcere pe autostrada....
RX6 & Daiwa SS owner!

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 15 Iun 2015, 08:45

Confirm cu placere existenta si functionalitatea automatului arbdd din tulcea pt plata si emitere permise(pescuit, acces, barca). Se putea si cash, eu am folosit card ul. Un we de vis pt mine in zona de sud, capturi mici dar multe(salau, stiuca, bibi). N as mai fi plecat de acolo....
Intru in post pana la urmatoarea iesire. Localizarea nu era destul, conta f mult si naluca

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Iun 2015, 09:22

sosoktm scrie:Confirm cu placere existenta si functionalitatea automatului arbdd din tulcea pt plata si emitere permise(pescuit, acces, barca).
Vineri nu mergea........ In schimb a aparut un cap dupa colt: "buna ziua, doriti premise?" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 15 Iun 2015, 11:31

Nemernic scrie:
sosoktm scrie:Confirm cu placere existenta si functionalitatea automatului arbdd din tulcea pt plata si emitere permise(pescuit, acces, barca).
Vineri nu mergea........ In schimb a aparut un cap dupa colt: "buna ziua, doriti premise?" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
cat de tare...Probabil ca cineva a simtit potentialul de business al automatului, contra unei sume modice il scoteau si rebagau din/in priza, ca sa mearga. Joi pe la 4-5 AM a functionat fara probleme. Dar asa ti se intampla cand esti...nemernic :elkgrin:
pestele a mers?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Iun 2015, 12:03

Pai...noi am ajuns vineri pe la 17:00 si era un mare anunt lipit pe automat: NU FUNCTIONEAZA ..... Cu 35 lei de om ne-am luat permis de pescuit si permis de intrare :lol:

Da, a mers.....vineri seara si sambata dimineata...... Caldura exagerata de sambata pe zi ne-a pus la pamant....atat pe noi cat si pe pesti. (noi am vizat doar salaii mari).

Despre tantari....nu pot sa zic decat ca dupa 21:00 .....daca tineam o felie de paine in mana....ne-o luau tantarii :wallbash: :wallbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 15 Iun 2015, 17:07

La noapte plec si eu la Chilia...vizat de data asta este crapul si somnul...caldura ma cam ingrijoreaza dar si tantarii...mai ales daca acum ataca si rezervele de paine :lol: ...nici nu mai stiu ce sa cred...unii cica au prins alti au prins de la Harsova...o sa revin cu informatii calde....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Iun 2015, 18:34

Fir intins Radule!Pe Chilia de obicei nu e asa rau cu tantarii...acolo nu-ti mananca painea din mana , in schimb iti beau doza de bere fara sa-i scoata capsa! :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 15 Iun 2015, 18:57

Ba pita ca pita dapoi de se baga la doza...pai asa nu mai merg mai bine....ontopic...mai misca cate un crap doi cica...

dsg
veteran
veteran

Mesaj de dsg » 15 Iun 2015, 20:32

Salutare!
Eu ajung joi în Deltă, la pontonul lui Emil, situat pe canalul intre lacul Puiu și Roșu. E pt prima dată când merg și as avea nevoie de unele recomandări: ce pești? Unde? Și Cu ce? :elkgrin:
Mulțam

Scrie răspuns