Cam greu de spus...suntem si noi la inceput de sezon,inca reglam tirul . Poate sunt colegi de forum care au fost deja prin zona si au ceva de relatat . Prin zonele mai nordice lucrurile se prezinta multumitor.dsg scrie:Salutare!
Eu ajung joi în Deltă, la pontonul lui Emil, situat pe canalul intre lacul Puiu și Roșu. E pt prima dată când merg și as avea nevoie de unele recomandări: ce pești? Unde? Și Cu ce?![]()
Mulțam
totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Ma gândeam ca a fost cineva prin acea zona anii trecuți și știe vreun gropan un stau mustaciosii și Șalăii, sau un loc bun de știucă și avat
@dsg....am ajuns in zona acum 3 zile, a mers bine salaul si surprinzator de bine stiuca, fi pregatit sa nu cauti neaparat locurile si abordarea clasice 
@deltaic....e bine in ucraina ? sau si mai nordice ?:)))

@deltaic....e bine in ucraina ? sau si mai nordice ?:)))
de ce surprinzator de bine stiuca soso?
n-ai facut niciodata partide bune vara?
n-ai facut niciodata partide bune vara?
Uuuu i'm s-o excited...
ba da adrian , dar locurile in care am gasit-o si abordarea de succes au fost aparte. In plus, pe natural in delta sunt din ce in ce mai rare astfel de momente.
in perioada asta la rosu te poti astepta la crap,stiuca,salau si somn,daca te gindesti la caras las-o balta ,nu ai sa-l vezi...nu tine canalul caras poate sa il prinzi in tranzit intre lacuri,loc bun de salau este in gura canalului la intrare din puiu si la iesire spre rosu,,,somnul il gasesti in gropan chiar la intrare din puiu....crapul il gasesti in cioate pe tot canalul{iti trebe sonar}...stiuca o gasesti pe lacurile din jur....fir intins!
Mulțumesc de ajutor... Cu siguranță îmi vor fi de folos.
Fir intins!
Fir intins!
Am ajuns si eu la Chilia de vro 2 ore...apa foarte buna...destul de limpede..se prinde crap...nu mare...avatul foarte activ...din surse ...cica stiuca rupe pe Fortuna...nu am indo daca sunt mari mici sau medii...intradevar tantarii sunt sefii
Da-i dreaq de tantarii Radule! Treci si prinde peste! Daca nu vrei tantari ...vii cu mine in noiembrie.Garantat nu mai sunt tantari!
Ma rog,poate fulgii de zapada sa creeze o oarecare impresie...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.