e pomu' laudat sub care dorm cainii cu colacii coadaMihaitza84 scrie:si totusi despre ce loc e vorba de va ingramaditi toti acolo?
Sa zambim putin : patanii la pescuit :)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran

Re: Sa zambim putin : patanii la pescuit :)
- kingofbeasts
- veteran

si noitoteu scrie:Sper sa nu nimeresc vreodata intr-un loc dinasta unde se prinde peste!![]()
![]()
-
Mihaitza84
- utilizator constant

kingofbeasts scrie:e pomu' laudat sub care dorm cainii cu colacii coadaMihaitza84 scrie:si totusi despre ce loc e vorba de va ingramaditi toti acolo?![]()
![]()
daca te gandesti mai bine nici n-are rost sa mai intrebi ca e destul sa vezi unde-i gramada mai mare si hop si tu.
![]()
![]()
sa vezi apoi patanii la pescuit in varianta live a nodului gordian facut dupa metoda combinari de n textile luate cate n
![]()
![]()
![]()
Nici macar din greseala nu o sa nimeresc acolo, mie imi place sa fiu singur sa am tot Oltul la dispozitie
...... multzi nici nu stiau de acel loc pana sa nu fie puse niste poze (pacat, ca era mai bine fara ele),a fost locul cel mai salbatic ....imi aduk aminte de o faza,sa vezi cum zburau trillurile intr-un foc continu,nici macar nu aveau directzie,dar recuperat rapid ca asa se auzize pe aicea 
-
danstiucaru
- veteran

Mhda,alai locu unde acuma 7-8 ani am prins primi mei salai la naluca....4 salai a 1,5kg bucata in 20 de minute mai nou erau si "sateni"cu monofilamente pe care le rupeau prin apa
oricum sper ca e vorba de locu de la Boita in jos ,nu?
ca sa nu dezvaluim locatia,ca sunt destui de nu stiu de ia
oricum sper ca e vorba de locu de la Boita in jos ,nu?
-
Mihaitza84
- utilizator constant

danstiucaru scrie:Mhda,alai locu unde acuma 7-8 ani am prins primi mei salai la naluca....4 salai a 1,5kg bucata in 20 de minute mai nou erau si "sateni"cu monofilamente pe care le rupeau prin apa
oricum sper ca e vorba de locu de la Boita in jos ,nu?![]()
Hai domnu Dan, iar va tineti de glume. Am batut azi toata valea oltului de la Boita la Valcea sa caut locul respectiv
Mihaitza84 scrie:danstiucaru scrie:Mhda,alai locu unde acuma 7-8 ani am prins primi mei salai la naluca....4 salai a 1,5kg bucata in 20 de minute mai nou erau si "sateni"cu monofilamente pe care le rupeau prin apa
oricum sper ca e vorba de locu de la Boita in jos ,nu?![]()
Hai domnu Dan, iar va tineti de glume. Am batut azi toata valea oltului de la Boita la Valcea sa caut locul respectiv![]()
![]()
mai bine il bateai in sus
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
-
S.G. DRILL
- veteran

ieri am fost dupa orele de munca la un pescuit la dunare
am lasat masina pe dig la statia de apa si de acolo perpedes, proasta decizie,pentru ca am mers numai prin apa si prin namol pana la gleze
bonus milioane de tantari
noroc cu palaria cu plasa pentru tantari
pescuitul slab,un singur strap 45 cm, luat la un salmo zipper
marea aventura am avut-o la intoarcere
la ora 22 am plecat spre masina pe un intuneric ca zmoala, dar datorita celor 2 lanterne led lenser ( h7 si p17) padurea era super luminata
la un moment dat dinspre dunare am auzit niste sunete si zgomote suspecte si cand indrept lanternele spre sursa zgomotelor,am inghetat
doi mistreti masculi,la 7-8 metri de mine, am ramas stana de piatra cu toate cele aferente(fior pe sira spinarii,transpiratie rece ca gheata si blocaj total la toate cele 4 membre)
cam 5 secunde am ramas sa ne admiram reciproc,timp in care prin minte au trecut tot felul de ganduri,intrerupte de sprintul unui mistret,care spre norocul meu nu a fost spre mine
in secunda aceia am aruncat instantaneu lanseta in namol si m-am lipit de un copac,care ere la 1-2metri distanta
de unul am scapat dar a ramas al doilea care cred eu era mai speriat decat mine
prostul in loc sa fuga dupa primul,adica sa ma ocoleasca, a luato la fuga spre mine,moment in care am facut dragoste cu copacul
in secunda aceeia in ciuda celor 92 kg ale mele plus rucsac,plus geanta cu naluci,jiguri,am sarit in copac mai ceva ca in filmele cu ninja,aruncand si lanterna de mana in namol
nu stiu cum am ajuns la 2-2,5metri de sol,asa tare ma lipisem de copac, incat am crezut ca intru in el
porcul a fugit,dar eu nu vroiam sa mai cobor,totusi cand am coborat ,am luat lanterna de jos si am rupto la fuga,dar dupa 20-30 metri am realizat ca am uitat lanseta,asa ca m-am intors mort de frica,am recuperat-o si am luato iar la sanatoasa,cam 100metri,m-am oprit doar pentru ca am cazut pe spate in namol(parca am calcat pe o coaja de banana)
in concluzie, cu prima ocazie imi cumpar arma
marea aventura am avut-o la intoarcere
in concluzie, cu prima ocazie imi cumpar arma
-
filip_pescuitorul
- senior

Drill, nu e musai sa ai arma ca sa "rezolvi" intalnirea cu fiarele de la Dunare. O lingura oscilanta de stiuca, din aia de 30 de grame, aruncata exact intre ochii mistretului si trasa puternic iti asigura un drill pe cinste cu o namila de peste 100 kile. Dupa ce il obosesti vreo 2 ore (neaparat sa ai fir textil sa reziste la contactul cu arbori, stuf etc) il scoti vlaguit din padure si cu grippul il apuci de buza, apoi il eutanasiezi cu briceagul taind vena jugulara si...cat mai repede in transezi, arunci matrzaraia in apa, totul e sa nu vina angajatii RNP la tine ca de PF nu ai teama din moment ce ai PG valid. Spor! Nu uita ca un pescar formidabil tre sa fie si un vanator bunicel! 
-
S.G. DRILL
- veteran

filip_pescuitorul scrie:Drill, nu e musai sa ai arma ca sa "rezolvi" intalnirea cu fiarele de la Dunare. O lingura oscilanta de stiuca, din aia de 30 de grame, aruncata exact intre ochii mistretului si trasa puternic iti asigura un drill pe cinste cu o namila de peste 100 kile. Dupa ce il obosesti vreo 2 ore (neaparat sa ai fir textil sa reziste la contactul cu arbori, stuf etc) il scoti vlaguit din padure si cu grippul il apuci de buza, apoi il eutanasiezi cu briceagul taind vena jugulara si...cat mai repede in transezi, arunci matrzaraia in apa, totul e sa nu vina angajatii RNP la tine ca de PF nu ai teama din moment ce ai PG valid. Spor! Nu uita ca un pescar formidabil tre sa fie si un vanator bunicel!
am invatat pe de rost tot ce ai spus
dupa ce il transez , o sa te sun , sa vii la ospat pe malul dunarii
nu uita , eu pun mistretul la bataie , tu pui berea la bataie
p.s. berea sa fie foarte rece