e pomu' laudat sub care dorm cainii cu colacii coadaMihaitza84 scrie:si totusi despre ce loc e vorba de va ingramaditi toti acolo?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
e pomu' laudat sub care dorm cainii cu colacii coadaMihaitza84 scrie:si totusi despre ce loc e vorba de va ingramaditi toti acolo?
si noitoteu scrie:Sper sa nu nimeresc vreodata intr-un loc dinasta unde se prinde peste!![]()
![]()
kingofbeasts scrie:e pomu' laudat sub care dorm cainii cu colacii coadaMihaitza84 scrie:si totusi despre ce loc e vorba de va ingramaditi toti acolo?![]()
![]()
daca te gandesti mai bine nici n-are rost sa mai intrebi ca e destul sa vezi unde-i gramada mai mare si hop si tu.
![]()
![]()
sa vezi apoi patanii la pescuit in varianta live a nodului gordian facut dupa metoda combinari de n textile luate cate n
![]()
![]()
![]()
danstiucaru scrie:Mhda,alai locu unde acuma 7-8 ani am prins primi mei salai la naluca....4 salai a 1,5kg bucata in 20 de minute mai nou erau si "sateni"cu monofilamente pe care le rupeau prin apa
oricum sper ca e vorba de locu de la Boita in jos ,nu?![]()
ca sa nu dezvaluim locatia,ca sunt destui de nu stiu de ia
Mihaitza84 scrie:danstiucaru scrie:Mhda,alai locu unde acuma 7-8 ani am prins primi mei salai la naluca....4 salai a 1,5kg bucata in 20 de minute mai nou erau si "sateni"cu monofilamente pe care le rupeau prin apa
oricum sper ca e vorba de locu de la Boita in jos ,nu?![]()
ca sa nu dezvaluim locatia,ca sunt destui de nu stiu de ia
Hai domnu Dan, iar va tineti de glume. Am batut azi toata valea oltului de la Boita la Valcea sa caut locul respectiv![]()
![]()
filip_pescuitorul scrie:Drill, nu e musai sa ai arma ca sa "rezolvi" intalnirea cu fiarele de la Dunare. O lingura oscilanta de stiuca, din aia de 30 de grame, aruncata exact intre ochii mistretului si trasa puternic iti asigura un drill pe cinste cu o namila de peste 100 kile. Dupa ce il obosesti vreo 2 ore (neaparat sa ai fir textil sa reziste la contactul cu arbori, stuf etc) il scoti vlaguit din padure si cu grippul il apuci de buza, apoi il eutanasiezi cu briceagul taind vena jugulara si...cat mai repede in transezi, arunci matrzaraia in apa, totul e sa nu vina angajatii RNP la tine ca de PF nu ai teama din moment ce ai PG valid. Spor! Nu uita ca un pescar formidabil tre sa fie si un vanator bunicel!