Sa zambim putin : patanii la pescuit :)

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: Sa zambim putin : patanii la pescuit :)

Mesaj de SVF » 13 Mai 2012, 18:50

Si inca ceva,asa cum ti-am spus si mai sus,nu consider ca eu sau altcineva are vreun loc al lui.Insa prefer sa nu mai calc in locuri in care altadata ma simteam bine,tocmai datorita unor indivizi ca tine,disperati sa prinda peste cu orice pret.Oricum locul ala moare putin cate putin in mare parte datorita celor ca tine sau ca ala care statea langa mine in apa, pentru care un avatzel la kil era numa bun de bagat la traista....dehhh,pescari de pescari.

luciag
junior
junior

Mesaj de luciag » 13 Mai 2012, 20:26

@SVF
Da…vad ca sti sa faci pe victima si sa redai faptele diferit fata de realitate,
Problema ta este ca tu nu suporti acolo pe nimeni fie pe apa sau mal de ce nu recunosti….
Pacat ca una esti pe forum si alta in realitate
As putea sa umplu pagin cu povesti auzite despre tine dar nu e stilul meu sa imi spal rufele in public.Din acest moment pentru mine “discutia” aceasta este incheiata.
Iar cu jignirile ….GRIJA MARE :twisted:
oscilanta sa oscileze...si rotativa sa roteasca..

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Mai 2012, 20:36

luciag scrie:@SVF
Da…vad ca sti sa faci pe victima si sa redai faptele diferit fata de realitate,
Esti penibil
Problema ta este ca tu nu suporti acolo pe nimeni fie pe apa sau mal de ce nu recunosti….
De ce zici asta?
Pacat ca una esti pe forum si alta in realitate
Gresesti.Data viitoare nu o sa-ti mai permit magariile si nesimtirea.
As putea sa umplu pagin cu povesti auzite despre tine dar nu e stilul meu sa imi spal rufele in public.Din acest moment pentru mine “discutia” aceasta este incheiata.
Iar cu jignirile ….GRIJA MARE :twisted:
Poate ne vom mai intalni,nu ca mi-ar face placere ci fiindca o doresti

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Mai 2012, 20:39

Is tot felu de idioti in lumea asta , si pe aici am din astia !
Mai ales toamna cand intra pesti de banc , si daca prinzi unu vine tot bancu dupa el , mergem 2-3 si tinem bancu pe loc , fain.....pana te vede vreun idiot fara talent da cu barca si vine si trece prin fata ta dupa ce bate marea-n lung si lat da nu da de ei , pentru ca nu stie , insa stie ca bancu ii acolo si nu se abtine .

Dau dupa ei , pun jig de 80-100 cu fir gros si bag una de avertizare langa barca , urmator il arunc peste daca nu pricepe ! Cam 99% pricep din prima , la unii le-am scos liniile de trena din apa si le-am taiat inainte sa-si dea seama ca nu au trasatura defapt :lol: ,le-am aruncat monturile in apa in fata lor sa nu zica ca le-am furat , probabil nu o sa mai faca dinastea de acuma incolo !

Insa poti sa dai de probleme si se poate lasa cu scandal , insa cel putin am legea de partea mea , in sensu ca atunci cand scoti permisu de barca scrie ca nu poti sa deranjezi pe aia care desfasoara activitati de pe mal , inot sau pescuit , nu-s metrii exacti insa tre sa respecti pe restu cand din barca aia toata apa la dispozitie , tine de educatie pan la urma :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Mai 2012, 20:49

SF,ideea e ca au mai fost doua barci in apa.Oameni simtiti care nu au sarit sa te calareasca imediat cum au vazut ca s-a prins ceva pe directia aia.Au ramas la locul lor.Insa "respectivul", imediat dupa momentul ala, a ales sa lanseze exact pe directia aia.Cum am spus,nu e prima data cand face chestia asta si nu numai cu mine.Daca caut prin mesajele mele de anul trecut,am tot asa o postare cu el.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Mai 2012, 10:11

SVF scrie: pentru care un avatzel la kil era numa bun de bagat la traista....dehhh,pescari de pescari.
:wallbash: cam asta era de retinut , nici macar nu s-a obosit sa o nege,pescari de duzina la insula in ultima vreme, tin minte cand mergeam acu 5 ani ca faceam pauze intre lanseuri si mergeam foarte incet sa nu ii speriem, ca imediat se mutau sau se rareau atacurile ... acu dc ai avea nevoie de o barca pentru locul ala care e accesibil din ambele parti de pe mal daca sti pe unde nu stiu :headbash: sa deranjezi si sa schimbi suvoiul...cam d'aia :respekt: :lol: :lol: :lol:

asta imi aduce aminte de aia de la Scorei care is vro 12 unu langa altul si ara cu RNR si CNR de nu prind nimica, daca bagi capu sub apa creca iti pocnesc timpanele instant :evil: pe bune daca te superi sa gasesti 12 insi care stiu a pescui sau macar au habar ce fac, insa cand vezi d'astia pe apa iti vine sati bagi %$#$% in el pescuit , mai bati si nush cati zeci de km pana acolo :roll:

se anunta un an de rahat la olt cu din ce in ce mai multi traistari si din ce in ce mai putin peste

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Mai 2012, 10:43

pikeman scrie:[.....]
asta imi aduce aminte de aia de la Scorei care is vro 12 unu langa altul si ara cu RNR si CNR de nu prind nimica, daca bagi capu sub apa creca iti pocnesc timpanele instant :evil: pe bune daca te superi sa gasesti 12 insi care stiu a pescui sau macar au habar ce fac, insa cand vezi d'astia pe apa iti vine sati bagi %$#$% in el pescuit , mai bati si nush cati zeci de km pana acolo :roll:
[.....]
acum inteleg de unde aversiunea ta pentru voblere tip vibe ...

dar macar e bine ca insista cu ele si nu prea prind nimic ... cred ca sunt satui deja pestii aia de voblerele alea si de cate ori le simt prin apa se tireaza cat mai departe de "discoteca" :headbash:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Mai 2012, 11:13

pikeman scrie:
SVF scrie: pentru care un avatzel la kil era numa bun de bagat la traista....dehhh,pescari de pescari.
:wallbash: cam asta era de retinut , nici macar nu s-a obosit sa o nege
n-avea cine sa se oboseasca sa nege fiidca cel in cauza (al 3-lea pescar) nu-i prezent la discutie . :roll: :wink:

intamplator am fost prezent acolo si ii cunosc pe toti cei 3 implicati in povestea asta (desi despre 2 din ei am aflat abia dupa ce au plecat cine sunt ca in ultima vreme faza lunga nu ma mai ajuta nici cu ochelari) , poveste care s-a nascut dintr-o lipsa de comunicare in final.

practic toata treaba a fost o eroare de interpretare a modului de a lansa al celuilalt sau celorlalti. Am pescuit locul ala si cu barca si cu cizma asa ca stiu care-i treaba. Cand da-i din barca cele mai bune rezultate le ai daca dai unde sta ala cu cizma iar cand esti cu cizma cele mai mari sanse le ai daca dai unde e ancorat cel cu barca (pentru ca ambii se folosesc de curentul apei pentru a prezenta naluca si atacurile survin cam in acelasi loc iar daca-i lansezi pestelui direct in cap ai 90% sa nu puna gura) De aici fiecare dintre cei doi aflati pe pozitii diametral opuse au interpretat gresit atitudinea celuilat de a lansa la picioare sau langa barca ca o aroganta sau o provocare.
Pe de alta parte convingerile fiecaruia se aflau de asemenea in discordanta. Pe de o parte ideea ca barca iti da acces la tot riul e justificata insa riul nu da peste pe tot cursul la fiecare metru ci, da cu predilectie, in anumite locuri "fierbinti" in care, barca e doar o unealta care-ti da alte posibilitati de abordare si atat . Si cel care pleaca cu barca la pescuit cand pleaca de acasa se gindeste la un anumit loc in care va merge o anumita specie si o anumita tehnica de abordare ca si cel care pleaca sa dea de pe mal cu cizma sau wadersi caruia, la rindul lui , riul ii ofera de asemenea intreaga sa lungime . Pe de alta parte si regula cu primul venit primul servit poate avea si exceptii daca atat primul cat si al doilea inteleg sa colaboreze si sa se tolereze reciproc. In mod normal era foarte simplu ca lanseul unuia sa se faca cu 5 secunde dupa ce voblerul celuilalt a atins apa si nu era nici o problema. Cu toate astea cand unu incearca prezentari de finete pe cat posibil Stealth sau jigging , lucrurile se schimba si atunci trebuie sa intervina toleranta si oamenii sa inteleaga ca decat sa se aiba in drill unul pe celalalt e mai bine sa-si lase giugeaua la deznodat spre cel care o poate face mai fara riscuri.
Una peste alta vorba lui pikeman, unele locuri cum e si cazul astuia, dau peste doar daca sunt abordate in modul stealth ceea ce iese din discutie cind vine vorba de inghesuiala pe apa si sau mal . :roll: :wink:
Poate pe viitor se va gasi o cale de mijloc si spre asta ajuta si incercarile de a privi lucrurile si din perspectiva celuilalt. :wink: :respekt:
Ps. era de preferat ca discutiile de genul asta sa se poarte pe mp-uri pentru ca abordarile de genul bate saua ca sa priceapa calul dupa metoda telefonul fara fir nu sunt totdeauna constructive :roll:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 14 Mai 2012, 19:15

si totusi despre ce loc e vorba de va ingramaditi toti acolo? :lol:

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 14 Mai 2012, 19:51

:headbash: Nu stiu de ce mi-am mai facut permis de Sibiu daca voi nu aveti loc acolo :) .
Sper sa nu nimeresc vreodata intr-un loc dinasta unde se prinde peste! :headbash: :headbash: :headbash:

Scrie răspuns