Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2011, 12:35

pikeman scrie:trebe sa fi debil mintal sa pui sub lipsa credibilitatii postarile a maxim 20 de oameni din 7000 care zic ca au eliberat, dupa ce ca sunt 20 sau cati is mai apar pretentii si de poze si filme...si pentru cei care tot arata cu degetul ca ce conteaza o marla, va zic eu , totul pleaca de la o marla :wink:
am gasit o postare super misto a lui Jonah. aia da nene! :wink: asa mai zic si eu...
postarile fara sens gen "am eliberat sirena" , nu le vad rostul. :roll:

iar marla aia ar trebui eliberata de pescarii sportivi(asa cum se considera unii pe aici)pentru ca asa este normal si firesc, nu pusa in rama "vai mama ce fapta buna am facut".
Tu de ce nu scrii aici ori de cate ori eliberezi pixuri si strapi? :roll:

hai ca eu m-am plictisit. ma duc pe topicul celalalt sa pun o poza cu "victimile" de anul asta. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2011, 12:45

apoi io nu scriu ca am imbatranit :lol: da ma bucur sa vad ca mai apare cate unu si sa sti ca in unele zone sunt oameni care nu au decat un parau unde prind 3 clenuti :cry: bine, si eu bat 100 de km sa prinz un peste mai rasarit :lol:
drept e ca eu nu mai scriu nici cand e monstru nici cand e strapu ca mi lene , am ras si eu 2 pestid e pe valea argovei anu asta :twisted: creca cei mai scumpi salai ever :lol: ia sa calculam 4insi x 110 ron = 440 /4.4 (cam atat or avut impreuna) = 100 ron kilu :lol:

revenind, de multe ori nici nu am mai facut poze la avati de ex de 1-2kg , le dau drumu direct langa apa, prind de vobler sau guma si nu mai pun mana pe ei :D
sau daca e frenezie nu mai perd timpu altuia sa il chem la poze si filmari ca mai prinde si el pana rezolv eu traba :P

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2011, 12:45

p.s. a dreq pelea pe voi :lol:

p.p.s se discuta aci "ce am mai eliberat azi" nu daca am eliberat tot anul toti pestii :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2011, 13:02

cineva scrie:...nea indianule !
...imi cer scuze daca ofensez , dar un exemplar ca si asta ai obligatia sa-l eliberezi , deci nu se pune
...poate era mai indicata sectiunea cealalta..."Astazi ati prins?"
...sorry ! :oops:

ia pikemane. am postat si eu o poza cu un clean si n-a fost bun. deci astia sub dimensiune nu se pun, ceea ce mi se pare normal.
pai daca un clean de 30cm nu se pune, atunci alti clenuti cat stiloul de ce se pun? :roll:
vezi de ce mi se aprinde beculetul cateodata? ipocrizia pune stapanire pe forum. :lol:

ps: pe raul ala unde prind cleni, media e undeva la ~20cm. Cand palesc cate unul de 1kg, ma imbat. :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Noi 2011, 15:58

Ce ai pikemane?Ai baut gaz?Vrei sa-l pup pe ala de-mi scoate ochii cu o marla de douj de tzenti aruncata'napoi,ca dehhh,n-are rost sa arda atata uloi pentru ea cand are somnu'impachetat la umbra? :lol: Stai usor,ca de era numa marla aia tot' i baga un tzarus pe buci si-o facea rumena,dar no,amu-si permite sa faca pe milosu :lol: Vrei example? :lol: Oricum,stii ce cred eu? Ca topicul asta-i o maaaare greseala pe aici.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2011, 16:27

asa baieti, mai muscati-va si intre voi astia c&r-listi, ca eu am fundu numai urme de dinti 8)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Noi 2011, 16:32

Asa pare? :lol: Atunci ne-am atins scopu' :lol:

pescarudeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescarudeclean » 26 Noi 2011, 17:31

un clean de 25 cm. atat am prins

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Noi 2011, 13:22

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 27 Noi 2011, 14:38

Frumoasa cumatra! Ala in care innotai e namolul ramas in urma apelor mari?
Acum am masina in service dar precis saptamana viitoare cand vreau sa merg si eu se strica vremea.
Felicitari anem! Ce rapitori au mai ramas de prins? :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Scrie răspuns