Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
din 143 de pescari la parasuta, japca, si pestisor viu, nu elibera nimeni nimic, asa cum sunt de altfel obisnuit sa vad pe malu apei, dealtfel nu prindea nimeni mai nimic, de aceea cand am luat strapu toata lumea se uita la mine, si m-am gandit sa va scot pe voi astia c&r-listi de pe net din anonimat...sa zica lumea care a vazut ca uite ma ca intradevar unii chiar elibereaza pestele, nu e doar o poveste de pe net.Adriann scrie:E un inceput si asta![]()
![]()
![]()
![]()
tu nu realizezi ca oltu cel putin de la baraju Rusanesti in jos pana la dunare nu a vazut peste release ever, asta e primu...asa de multi sunteti voi astia care eliberati pestele in realitate, ca pe forum.....sunteti ca nisipu pe plajaJedi scrie:Sau tocmai ai mincat si asta ti-a permis sa te dai grande in fata a 143 de mocofani??![]()
![]()
![]()
Auzi domle a scos el din anonimat eliberind copilul de peste...
bine ma, tu esti unu, si ca tine or mai fi 10 pe forum ( inclusiv cei care sunt plecat afara) daca ai impresia ca voi umpleti malurile apei de c&r, te cam inseli, fa numai socoteala din 10 vre-o 4 pescuiesc pe afara, mai ramaneti cativa impartiti in toata tara, cate 1 la 3-4 judete asa ca pacaliciu Jedi, toata tara este plina numai de canalii si fomisti, nu numai zona mea, si daca extrapolam, tot forumu e plin numai de canalii si de fomisti.Adriann scrie:Cryyst
Te invit la ORadea o vara intreaga sa vezi ce pesti eliberez ,cati si cum.Si sa vezi cati duc acasa.