Vremea continua sa fie ok asa ca am decis sa ies astazi pe Sena. Temperatura aerului : 10°C. Apa era la 10,5°C la 9 dimineata. Dupa pranz afara erau 12° si apa avea 11,5°.
Eram cu Caracal (francez) si Tibi (roman). Caracal lanseaza de trei ori si intra un somn pe un mic lipless crank destinat bibanului. Ca si Tibi, Caracal detesta sa puna mana pe somni asa ca la dezagatat cu clestele in apa si a scapat de el.
Dupa asta ne ducem pe groapa N°1 caci nu prea era nimeni pe adancimi de 4-6m. Aici la 9-10m adancime imi intra imediat un bibi frumos. Sa-l utilizez ca peste viu la somn au ba ? Ii dau drumul. Imediat prind unul ceva mai mic. Il pun la cazne. Dupa 5 minute intra un somotei :
Dupa asta cam pauza. Niste tzacuri timide. Caracal zice ca vrea pipi. Cum e ora 12 ne ducem pe insula si profitam ca sa luam masa.
Dupa masa ne ducem la groapa n°2, distanta la numai 200M de prima groapa. Aici, imediat imi intra un somn ceva mai imbracat :
Ii pun mana pe crestet cu blandete :
Hai fiule...
Si dupa ce a obosit il iau de gurita :
Pana la urma au intrat cam 40 de pesti in totalitate. Multi bibi si strapi mici, o babusca mare la naluca si niste strapi mai ca lumea cam ca asta :
Asa ca ziua nu a fost prea rea pana la urma.