crysst scrie:
@anem
acum vre-o 2 ani am deschis un topi numic c&r....in care ma intrebam oare chiar toti de pe frumul asta elibereaza tot ce prind???????...bineinteles fiind la primele postari toata lumea mi-a sarit in cap, m-au facut in toate felurile, dupa ce le-am dat putina carnita, au mai ramas doar cativa mai rai......si atunci, si acum imi pastrez parerea...c&r adevarat pe forumul asta fac doar cativa, ii numeri pe degete...cei mai multi fiind plecati pe afara.....in acelasi topic spuneam ca pe baraj la izbiceni era un tip care prindea bine rau de tot avat, eu dadeam numai gherle...de curiozitate m-am dus langa el, l-am intrebat ce lanseta foloseste (un custom stcroix), dadea cu voblere yozuri, fir de 6lb, mi-am dat seama ca iesea in evidenta fata de taranimea din jur, l-am intrebat daca e membru pe forum, mi-a confirmat, mi-a zis si nickul pe care spre rusinea mea l-am uitat..ce era important era ca omu cat a prins a bagat la lada frigorifica..si a prins...vre-o 5 bucati la peste 2kg am vazut numai eu......asta inca o data mi-a intarit convingerea.....c&r numai in fata calculatrului....pe balta c&sac....asa ca mai subtire cu aruncatu taranii pe spinare ca macane.
crysst ... crezi ca nu stiu ca sunt "N" fatarnici pe forum care se pozeaza cu pestele in mana tinand-ul in apa si juvelnicul e doar 2 metrii mai incolo

... din pacate asta e cruda realitate dar ideea topicului nu era asta ... dupa cum spunea si MuskMd, topicul e o "reclama" (chiar daca pe alocuri e falsa) prin care sa vada lumea ca exista si posibilitatea de a elibera pestele, aceea de a pescui din placerea nu cu gandul la tigaia de acasa si la sfaraitul halcii de peste ...
dupa cum am zis de alte N ori ... eu nu am nimic cu cel care retine un peste pentru ca vrea sa si-l prajeasca, e alegerea lui dar cand aud de braconaj, saci de pesti, kilograme peste kilograme, vecini, rude, prieteni, sefi sau pisici atunci e clar ca direct cataloghez persoana respectiva intr-un anumit fel ...
deci ... pentru a incheia ... topicul nu e de kkt, de kkt sunt cei care pozeaza a fi ceva si in realitate sunt cu lada dupa ei ...
ps : chiar nu imi vine sa cred cat de calm am raspuns

, sunt nepescuit de mai bine de 9 zile si am reusit sa nu ma enervez

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...