Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Noi 2011, 18:23

ranga scrie: nu-mi face placere deh..dar sa fiu in ton cu lumea. :lol: nu stiu de ce te-ai simtit atacat, cand tocmai din cauza labarelii generale am intervenit. :?
pai ori o labarim, ori stam cuminti.

poate ne mai zic si altii parerile lor. nu vreau sa cad in pacat si sa fiu pus la colt pentru niste afirmatii... :?
:lol: :lol: :lol: ... nu m-am simtit atacat, daca ma simteam in felul asta cred ca as fi avut alte reactii care nu ar fi avut in cuprins dintr-astea ... ( :lol: :wink: )

pur si simplu mi s-a parut complet deplasata faza aia cu topicul de kkt ... nu e topicul asa, topicul e cum il fac cei care scriu in el :wink: ...

si da, chiar daca nu e nimic iesit din comun sau laudabil, si mesajele gen clenut, marlita sau alte diminutive sunt de luat in seama pentru ca din pacate pe la noi cam orice peste se retine, indiferent de ce specifica legea, asa ca azi un clenut maine unul ceva mai mare si poimaine un trofeu ...

cat despre partea aia cu mintitul ... tocmai la aia faceam referire cu cateva mesaje inainte cand iti ziceam ca nu ai inteles nimic :wink: ... indivizi care scriu ceva si in realitate fac altceva ... huh ... si pe asta i-as bana instant :evil: :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Noi 2011, 19:02

anem scrie: pur si simplu mi s-a parut complet deplasata faza aia cu topicul de kkt ... nu e topicul asa, topicul e cum il fac cei care scriu in el :wink: ...
corect. exprimarea mea a fost aiurea. drept sa fiu, nici nu aveam timp sa elaborez problema cum trebuie. mi-a sarit capacul si am scapat porumbelul. :oops:
si mie mi-ar fi placut topicul, daca postarile erau insotite de poze. ma rog, si aici e relativ..

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2011, 01:05

anem scrie:
ranga scrie: nu-mi face placere deh..dar sa fiu in ton cu lumea. :lol: nu stiu de ce te-ai simtit atacat, cand tocmai din cauza labarelii generale am intervenit. :?
pai ori o labarim, ori stam cuminti.

poate ne mai zic si altii parerile lor. nu vreau sa cad in pacat si sa fiu pus la colt pentru niste afirmatii... :?
:lol: :lol: :lol: ... nu m-am simtit atacat, daca ma simteam in felul asta cred ca as fi avut alte reactii care nu ar fi avut in cuprins dintr-astea ... ( :lol: :wink: )

pur si simplu mi s-a parut complet deplasata faza aia cu topicul de kkt ... nu e topicul asa, topicul e cum il fac cei care scriu in el :wink: ...

si da, chiar daca nu e nimic iesit din comun sau laudabil, si mesajele gen clenut, marlita sau alte diminutive sunt de luat in seama pentru ca din pacate pe la noi cam orice peste se retine, indiferent de ce specifica legea, asa ca azi un clenut maine unul ceva mai mare si poimaine un trofeu ...

cat despre partea aia cu mintitul ... tocmai la aia faceam referire cu cateva mesaje inainte cand iti ziceam ca nu ai inteles nimic :wink: ... indivizi care scriu ceva si in realitate fac altceva ... huh ... si pe asta i-as bana instant :evil: :lol: :lol: :lol:
@anem
acum vre-o 2 ani am deschis un topi numic c&r....in care ma intrebam oare chiar toti de pe frumul asta elibereaza tot ce prind???????...bineinteles fiind la primele postari toata lumea mi-a sarit in cap, m-au facut in toate felurile, dupa ce le-am dat putina carnita, au mai ramas doar cativa mai rai......si atunci, si acum imi pastrez parerea...c&r adevarat pe forumul asta fac doar cativa, ii numeri pe degete...cei mai multi fiind plecati pe afara.....in acelasi topic spuneam ca pe baraj la izbiceni era un tip care prindea bine rau de tot avat, eu dadeam numai gherle...de curiozitate m-am dus langa el, l-am intrebat ce lanseta foloseste (un custom stcroix), dadea cu voblere yozuri, fir de 6lb, mi-am dat seama ca iesea in evidenta fata de taranimea din jur, l-am intrebat daca e membru pe forum, mi-a confirmat, mi-a zis si nickul pe care spre rusinea mea l-am uitat..ce era important era ca omu cat a prins a bagat la lada frigorifica..si a prins...vre-o 5 bucati la peste 2kg am vazut numai eu......asta inca o data mi-a intarit convingerea.....c&r numai in fata calculatrului....pe balta c&sac....asa ca mai subtire cu aruncatu taranii pe spinare ca macane.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Noi 2011, 08:25

:lol: :lol: Anem, vezi ca nu e chiar asa baiat rau cryst asta, cum ziceati voi :lol:

Io raman la ideea ca ce face omul cand e singur si nu-l vede nimeni e definitoriu pt calitatea lui..... ca zice aci una si alta.....
eu personal agreez topicul asta si voi continua sa postez aci pt ca am ideea in cap ca e bine ca aia care abia se apuca, sau vin de la alte stiluri sa stie ca exista si alternativa cu datul drumului..... nu doar eterna intrebare pe balta : auzi, n-ai o punga sa pun si io pestele asta ? :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Noi 2011, 09:48

crysst scrie: @anem
acum vre-o 2 ani am deschis un topi numic c&r....in care ma intrebam oare chiar toti de pe frumul asta elibereaza tot ce prind???????...bineinteles fiind la primele postari toata lumea mi-a sarit in cap, m-au facut in toate felurile, dupa ce le-am dat putina carnita, au mai ramas doar cativa mai rai......si atunci, si acum imi pastrez parerea...c&r adevarat pe forumul asta fac doar cativa, ii numeri pe degete...cei mai multi fiind plecati pe afara.....in acelasi topic spuneam ca pe baraj la izbiceni era un tip care prindea bine rau de tot avat, eu dadeam numai gherle...de curiozitate m-am dus langa el, l-am intrebat ce lanseta foloseste (un custom stcroix), dadea cu voblere yozuri, fir de 6lb, mi-am dat seama ca iesea in evidenta fata de taranimea din jur, l-am intrebat daca e membru pe forum, mi-a confirmat, mi-a zis si nickul pe care spre rusinea mea l-am uitat..ce era important era ca omu cat a prins a bagat la lada frigorifica..si a prins...vre-o 5 bucati la peste 2kg am vazut numai eu......asta inca o data mi-a intarit convingerea.....c&r numai in fata calculatrului....pe balta c&sac....asa ca mai subtire cu aruncatu taranii pe spinare ca macane.
crysst ... crezi ca nu stiu ca sunt "N" fatarnici pe forum care se pozeaza cu pestele in mana tinand-ul in apa si juvelnicul e doar 2 metrii mai incolo :lol: :lol: :lol: ... din pacate asta e cruda realitate dar ideea topicului nu era asta ... dupa cum spunea si MuskMd, topicul e o "reclama" (chiar daca pe alocuri e falsa) prin care sa vada lumea ca exista si posibilitatea de a elibera pestele, aceea de a pescui din placerea nu cu gandul la tigaia de acasa si la sfaraitul halcii de peste ... :lol:

dupa cum am zis de alte N ori ... eu nu am nimic cu cel care retine un peste pentru ca vrea sa si-l prajeasca, e alegerea lui dar cand aud de braconaj, saci de pesti, kilograme peste kilograme, vecini, rude, prieteni, sefi sau pisici atunci e clar ca direct cataloghez persoana respectiva intr-un anumit fel ...

deci ... pentru a incheia ... topicul nu e de kkt, de kkt sunt cei care pozeaza a fi ceva si in realitate sunt cu lada dupa ei ...

ps : chiar nu imi vine sa cred cat de calm am raspuns :lol: :lol: :lol: , sunt nepescuit de mai bine de 9 zile si am reusit sa nu ma enervez :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2011, 10:14

ba, ati rahatit si topicu asta :lol: chiar avea dreptate cine zicea ca nu topicu e de kkt ci oamenii, trebe sa fi debil mintal sa pui sub lipsa credibilitatii postarile a maxim 20 de oameni din 7000 care zic ca au eliberat, dupa ce ca sunt 20 sau cati is mai apar pretentii si de poze si filme...si pentru cei care tot arata cu degetul ca ce conteaza o marla, va zic eu , totul pleaca de la o marla :wink:
si daca ai chef sa bagi pestele la traista foarte bine, insa nu inteleg ce motiv de lauda e asta? adica ce ai facut in plus fata de marea majoritate? aveai traista Lacoste sau ce dracu? si ala cu o marla eliberata daca a tinut 10 pesti , tot a facut ceva in plus
Unii chiar se baga singuri in rahat, ii lasi in pace, nu le mai zici nimic si tot se intorc sa mai scormone nitel ca deh, le place mirosul

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2011, 10:17

:lol: :lol: :lol:
mah, parca sezonul de "dat la gioale" incepea ceva mai tarziu...asha prin iarna, dupa ce-ngheatza apele...(adica, atunci e de-nteles "fenomenul") :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2011, 10:20

D_ali scrie::lol: :lol: :lol:
mah, parca sezonul de "dat la gioale" incepea ceva mai tarziu...asha prin iarna, dupa ce-ngheatza apele...(adica, atunci e de-nteles "fenomenul") :lol:
poi na, daca e unii de se "plictisea" ca no mai bagat la traista demult or vint aci sa vaza daca o mai eliberat altii sa mearga sa bage la ei, amu dezamagirea e ca "bulangii" de pe topicu asta ilibereaza numa marle si clenuti, adica aia incape in tigaie dar mai multi si tre sa te chinui sa prinzi ca sa umpli tigaia, daca se elibera un peste over 3k era mai fain ca dintr-o prinsatura umpleai cratita :lol: :lol: :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2011, 12:24

pikeman scrie:poi na, daca e unii de se "plictisea" ca no mai bagat la traista demult
tinand cont ca in ultimele saptamani am prins ceva - vezi pozele (implicit am bagat la traista) inseamna ca nu despre mine vorbeai......

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2011, 12:29

crysst scrie: tinand cont ca in ultimele saptamani am prins ceva - vezi pozele (implicit am bagat la traista) inseamna ca nu despre mine vorbeai......

da si io am bagat la traista... anul asta am curatat 3 bucati. :lol: :oops:
deci care e aia pikemane?
:lol:

Scrie răspuns