Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Noi 2011, 17:34

anem scrie:macar scap de o "dependenta" ... continuati pe topicul ala dedicat fomistilor, acolo va este locul ... :arrow:
auzi mai nene....tu ai habar cat peste am eliberat eu? si nu ma refer la ala sub limita legala, ci in general asa... :?

Ce rost are sa scriu in topicul asta: "azi am eliberat 3 marle" ? alea pot fi considerate sub limita si e un lucru normal sa le eliberezi, nu o lauda.
Sau

"azi am eliberat o stiuca" .

Daca tot ai facut-o, arata-ne si o dovada. Astfel va fi un exemplu de urmat...

Plm, azi am eliberat un scafandru...mare lucru. Maine o sa eliberez doi. Imi dati premiu? :lol:
Am formulat eu gresit, aveti dreptate. Topicul e bun, numai ca prea sunt multi martalogi cu ifose de pescari sportivi. :!: Am vrut sa intervin de cateva ori,insa m-am abtinut. Mi s-a scarbit sa vad "sportivi" cu juvelnicul plin...carora li se apleaca de atata gargara facuta cu C&R.

Cum era vorba aia: "Pe afara vopsit gardul, in curte leopardul". Cam asa si aici.

Aia care intr-adevar elibereaza aproape in fiecare zi, nu abereaza pe aici cu replici "un clean si doi broscoi". Aia pun poze. :wink: Bravo lor!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Noi 2011, 17:48

crysst scrie: cine esti tu? cat despre suturi....sa fii tu ala care mi le dai?
crysst ... era o figura de stil dar din partea unui pistolar nu stiu daca trebuia sa am alte asteptari ... sa ai in continuare pofta buna si continua-ti aberatiile pe topicul dedicat celor ca tine ...
ranga scrie: auzi mai nene....tu ai habar cat peste am eliberat eu? si nu ma refer la ala sub limita legala, ci in general asa...

.........
sa fi sanatos si sa eliberezi si mai multi pe viitor ... e cam singura modalitate de a mai pescui ceva peste vreo 5 ani ... si daca ai dintr-aia peste dimensiunea legala esti bine-venit sa postezi pe topicul asta ... daca nu, si ai doar de comentat atunci abtine-te si treci pe alte topicuri ... :wink:

cat despre povestea cu gardul ... sunt constient ca multi (foarte multi) pozeaza drept mari "sportivi" dar in realitate altfel sta treaba, din pacate nu e nici site-ul meu ca sa ii pot tria si nici nu pot sti cu certitudine care ar fi aia (cu toate ca am banuielile mele) ... asa ca vrand nevrand citesc si "azi un clenut" pe aici ...

prea multi carcotasi, prea multi care le stiu pe toate si dau din gura pe oriunde apuca doar doar i-o baga si pe ei cineva in seama cu ceva si prea multi care cauta polemica nesfarsita ...

noi sa fim sanatosi si sa avem ce pescui in continuare ... (eu pe aici nu ma plang dar as vrea si cand mai ajung prin tara sa fie cate ceva) ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Noi 2011, 17:50

ranga scrie:
auzi mai nene....tu ai habar cat peste am eliberat eu? si nu ma refer la ala sub limita legala, ci in general asa... :?
Poze?Parca asa ai zis. :lol:Rectific,eu vreau filmuletze :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Noi 2011, 17:56

anem scrie:esti bine-venit sa postezi pe topicul asta ... daca nu, si ai doar de comentat atunci abtine-te si treci pe alte topicuri ... :wink:

cat despre povestea cu gardul ... sunt constient ca multi (foarte multi) pozeaza drept mari "sportivi" dar in realitate altfel sta treaba, din pacate nu e nici site-ul meu ca sa ii pot tria si nici nu pot sti cu certitudine care ar fi aia (cu toate ca am banuielile mele) ... asa ca vrand nevrand citesc si "azi un clenut" pe aici ...
promit ca in fiecare zi o sa scriu ce am eliberat, indiferent de specie, dimensiune, locatie. iti zic de pe acum ca o sa te plictisesti repede de aberatiile mele. :wink:

povestea cu gardul era mai simpla daca exista o regula prin care sa se dovedeasca intr-un fel "cauza". de exemplu o poza.
vorbe aiurea cu marle si clenuti....o sa scriu si eu de acum inainte. nu e obligatoriu sa ma crezi pe cuvant, chiar daca o sa eliberez zilnic...in ciuda faptului ca nu merg la pesti. :lol: atunci sa vedem ce rol are topicul asta. :wink:

polemica nesfarsita nu cauta nimeni, te asigur, insa unii s-au cam saturat de gargara ieftina(vezi ca nu sunt eu singurul de aceeasi parere). macar trimite-ne pe toti daca tot ne trimiti. :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Noi 2011, 18:00

elias scrie:
ranga scrie:
Pentru tine special, o sa fac filmulete. :D
O sa-ti pun si poze. :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Noi 2011, 18:01

Esti un dragut,mersi.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Noi 2011, 18:02

nu ai inteles nimic si nici nu voi sta sa incerc sa explic ... fiecare e liber sa faca ce vrea, sa scrie unde ce vrea, sa minta si sa se dea drept altceva ... nu stau eu sa judec pe nimeni ...
ranga scrie: ..........

polemica nesfarsita nu cauta nimeni, te asigur, insa unii s-au cam saturat de gargara ieftina(vezi ca nu sunt eu singurul de aceeasi parere). macar trimite-ne pe toti daca tot ne trimiti. :wink:
:lol: :lol: :lol: ... nu ai idee ce curatenie ar fi aici daca as fi admin pentru o zi ... huh ... intr-adevar mai putine vizite, mai putine mesaje dar cu totul si cu totul alta calitate ... calitate pe care o avea site-ul asta acum cativa ani in care labareala care e acum nu isi avea loc si daca se facea cate un misto ala era facut cu bun-simt ...

deci repet, daca tie iti face placere sa minti atunci te astept cu "eliberarile" alea zilnice ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 14 Noi 2011, 18:11

ranga scrie:
elias scrie:
ranga scrie:
Pentru tine special, o sa fac filmulete. :D
O sa-ti pun si poze. :wink:
Daca poti,in poze sa se vada clar si peisajul,un drum,o cladire de prin zona respectiva,ca sa mergem si noi sa te vericam daca ai spus adevarul :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Noi 2011, 18:12

anem scrie:deci repet, daca tie iti face placere sa minti atunci te astept cu "eliberarile" alea zilnice ... :lol: :lol: :lol:
nu-mi face placere deh..dar sa fiu in ton cu lumea. :lol: nu stiu de ce te-ai simtit atacat, cand tocmai din cauza labarelii generale am intervenit. :?
pai ori o labarim, ori stam cuminti.

poate ne mai zic si altii parerile lor. nu vreau sa cad in pacat si sa fiu pus la colt pentru niste afirmatii... :?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Noi 2011, 18:23

mah :lol:
io daca si eliberez si retin, postez pe amandoua topicurile ?

poze sau filmuletze nu pun ca nu stiu si nici nu mai am aparat.
nici nu iau altul .de banii aia mai bine o scula ca sa-mi justific motivatia iesirilor la pescuit :lol:

se simte lipsa unui topic "ce peste am gatit azi si cum"
ar mai migra din userii de aici. :lol:
chiar daca si eu eliberez e prima mea postare aici :lol: :lol:

Scrie răspuns