si vorba lui pikeman poate cine stie o sa ne intalnim pe olt si o sa fie dragoste la prima vedere,greu sa judeci pe cineva in spatele calculatorului!tito scrie:Asta e riscul cand esti nou...toti cauta "sa ti-o traga". Imi aduc aminte de armata cand eram biban...intre timp m-am facut mare si am trecut la specii mai mari...pikeman scrie:flambare...u got to love this![]()
![]()
asta imi aduce aminte de cand eram tinerel pe forum
![]()
![]()
Da nu dau cu rapala ca voblerele alea prind numai marle, prefer cozma, e mai neaos si daca stii sa-l joci prinde pesti mai mari. Recunosc nu ma pricep sa prepar pestele, pentru ca de obicei il eliberez, altii in schimb vad ca sunt asi...in bucatarie.
Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran

Rapala worlds favorite fishing lure
- Rapala Man
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Rapala man la poza lui Eugenio ,ce ai de criticat,decent, desigur?Este in natura,pestele a fost eliberat,este sustinut cu mina de burta,si totusi avea nota 1 de dimineata ,pe la noua.Acuma vad ca a mai crescut ratingul...
Na ,o fi unul care nu iubeste Italia ,italienii sau somnii italieni,o fi ramas cu sechele de pe acolo,asta e.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- Rapala Man
- veteran

ma repet chiar nu ma intereseaza de raiting, cat despre galeria lui eugenio e una din cele mai frumoase,la ce pesti prinde el nu cred ca mai poate de raiting sau cel putin sper sa nu il intereseze!semlecangheorghe scrie:Rapala man la poza lui Eugenio ,ce ai de criticat,decent, desigur?Este in natura,pestele a fost eliberat,este sustinut cu mina de burta,si totusi avea nota 1 de dimineata ,pe la noua.Acuma vad ca a mai crescut ratingul...Na ,o fi unul care nu iubeste Italia ,italienii sau somnii italieni,o fi ramas cu sechele de pe acolo,asta e.
Rapala worlds favorite fishing lure
- semlecangheorghe
- veteran

@Rapala Man
Eu ce am avut de spus am spus, ma bucur ca te-am facut sa razi. Nu am ce sa-ti scriu pe privat din moment ce tu ai scris direct aici. Daca imi scriai de la inceput pe privat ceea ce ai scris aici, te lamuream acolo. Stai linistit ca nu sunt ranchiunos de fel, dar nu vom avea ce discuta decat din momentul in care iti vei cere scuze aici, in locul in care m-ai defaimat...nevinovat fiind. E bine ca macar ai tras o concluzie si invatamintele de rigoare, sunt nevoit sa te citez "greu sa judeci pe cineva in spatele calculatorului!".
Eu ce am avut de spus am spus, ma bucur ca te-am facut sa razi. Nu am ce sa-ti scriu pe privat din moment ce tu ai scris direct aici. Daca imi scriai de la inceput pe privat ceea ce ai scris aici, te lamuream acolo. Stai linistit ca nu sunt ranchiunos de fel, dar nu vom avea ce discuta decat din momentul in care iti vei cere scuze aici, in locul in care m-ai defaimat...nevinovat fiind. E bine ca macar ai tras o concluzie si invatamintele de rigoare, sunt nevoit sa te citez "greu sa judeci pe cineva in spatele calculatorului!".
Tito te inflamezi degeaba pentru ca nu prea ai dreptate.
Se pot face fotografii destul de reusit si daca esti singur ... iar daca voiai sa faci poze cu eliberarea era si mai simplu pentru ca ai doua maini - una cu pestele, una cu aparatul.
ex. de fotografie pe care am facut-o singur :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4912
si alt ex. http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7002
Se pot face fotografii destul de reusit si daca esti singur ... iar daca voiai sa faci poze cu eliberarea era si mai simplu pentru ca ai doua maini - una cu pestele, una cu aparatul.
ex. de fotografie pe care am facut-o singur :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4912
si alt ex. http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7002
S'altare și bunăstare !