discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Rapala Man
- veteran

tito scrie:
Asta e riscul cand esti nou...toti cauta "sa ti-o traga". Imi aduc aminte de armata cand eram biban...intre timp m-am facut mare si am trecut la specii mai mari...

Da nu dau cu rapala ca voblerele alea prind numai marle, prefer cozma, e mai neaos si daca stii sa-l joci prinde pesti mai mari. Recunosc nu ma pricep sa prepar pestele, pentru ca de obicei il eliberez, altii in schimb vad ca sunt asi...in bucatarie.

si vorba lui pikeman poate cine stie o sa ne intalnim pe olt si o sa fie dragoste la prima vedere,greu sa judeci pe cineva in spatele calculatorului!

Rapala worlds favorite fishing lure
-
Rapala Man
- veteran

daca mai ceva legat de subiectu asta pe privat ca ne am balacarit destul aici pe langa subiect!
-
semlecangheorghe
- veteran

Rapala man la poza lui Eugenio ,ce ai de criticat,decent, desigur?Este in natura,pestele a fost eliberat,este sustinut cu mina de burta,si totusi avea nota 1 de dimineata ,pe la noua.Acuma vad ca a mai crescut ratingul...

Na ,o fi unul care nu iubeste Italia ,italienii sau somnii italieni,o fi ramas cu sechele de pe acolo,asta e.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Rapala Man
- veteran

semlecangheorghe scrie:Rapala man la poza lui Eugenio ,ce ai de criticat,decent, desigur?Este in natura,pestele a fost eliberat,este sustinut cu mina de burta,si totusi avea nota 1 de dimineata ,pe la noua.Acuma vad ca a mai crescut ratingul...

Na ,o fi unul care nu iubeste Italia ,italienii sau somnii italieni,o fi ramas cu sechele de pe acolo,asta e.
ma repet chiar nu ma intereseaza de raiting, cat despre galeria lui eugenio e una din cele mai frumoase,la ce pesti prinde el nu cred ca mai poate de raiting sau cel putin sper sa nu il intereseze!
-
semlecangheorghe
- veteran

Cede-ma , chiar nu il intereseaza...

Asa ca ala de da nota 1,se oboseste degeba,si oricum ii un rahat cu ochi..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
tito
- veteran

@Rapala Man
Eu ce am avut de spus am spus, ma bucur ca te-am facut sa razi. Nu am ce sa-ti scriu pe privat din moment ce tu ai scris direct aici. Daca imi scriai de la inceput pe privat ceea ce ai scris aici, te lamuream acolo. Stai linistit ca nu sunt ranchiunos de fel, dar nu vom avea ce discuta decat din momentul in care iti vei cere scuze aici, in locul in care m-ai defaimat...nevinovat fiind. E bine ca macar ai tras o concluzie si invatamintele de rigoare, sunt nevoit sa te citez "greu sa judeci pe cineva in spatele calculatorului!".
-
eddiero
- utilizator constant

Ba al dracu shalau zici ca e manechin asa sta la poza.
Fishermen are born honest, but they get over it.
-
edy.tm
- veteran

-
eddiero scrie:Ba al dracu shalau zici ca e manechin asa sta la poza.
Probabil era mort...

-
Adriann
- veteran

Am prins si eliberat un clean.De fapt s-a eliberat singur si mie mi-a lasat 2 ancore de la vobler infipte in mana.Rezultatul se vede la galeria foto a mea....naspa moment........